Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 juni 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 juni 2019

Per Staffan 4 juni 2019

Arcturians (channeled messages)

What You Were Born to Do ∞The 9D Arcturian Council

Vad ni blev födda till att göra ∞Det 9D Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är glada över den rörelse framåt som mänskligheten har gjort, och vi kommer alltid att vara med er, heja på er, men också låta er veta var det finns utrymme för er att utvecklas och expandera ännu mer. Vi är väldigt intresserade av att hjälpa er att få mer självförtroende som de vägvisare och ljusarbetare som ni är. Vi är här för att uppmuntra er att visa upp er själva och låta andra reagera på den energi som ni visar upp.

Vad ni måste säga och lära andra kanske inte verkar vara särskilt intressant eller omskakade för er, men för någon annan som just vaknar upp är det helt nytt och precis vad de behöver höra. Världen som den är just nu behöver fler personer som stiger upp och pratar om enhet, samarbete, fungerar som ett kollektiv och allt annat som ni har kommit att känna igen vara en viktig del av er utveckling och expansion. Genom att visa upp er där ute där måste ni också möta era rädslor. Ni kommer att komma i kontakt med det trauma som ni redan har upplevt i tidigare liv, speciellt i de där ni talade er sanning och den sanningen stred mot den tidens accepterade sanningar.

Ni måste inse, rationellt, att ni inte kommer att utpekas och förföljas, inte i denna livstid, inte för att bara tala er sanning. Ni kan bli utstötta av era familjer, era vänner och era medarbetare, men det är ett litet pris att betala för utvecklingen av det mänskliga kollektiva medvetandet, vilket leder er närmare till det stora skiftet i medvetande som ni är mer än bara en del av.

Ni är pionjärerna här för att leda andra in i den femte dimensionen, och några av de ni kommer att leda kommer vara desamma som skrattade åt er för att ni tror på det ni tror på. Men det här är en del av resan. Det är en del av att vara i framkanten av medvetandet och leda mänskligheten in i guldåldern. Det här är vad ni alla föddes till att göra, och det är därför ni valde att vakna under denna livstid.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...