Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 juli 2018

Det Arkturiska Rådet

Via Daniel Scranton, 26 juli 2018

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har förmågan att känna på oss när det finns något att vinna för mänskligheten, och närhelst vi märker att det finns en möjlighet för er alla att vidareutveckla er medvetna utveckling, letar vi efter ett sätt att hjälpa er. Just nu observerar vi att ett fönster håller på att öppna sig för er alla, och det fönstret kommer att ge er tillgång till mer av ert femdimensionella jag, mer av ert högre jag.

Denna åtkomst kommer som ett resultat av Jordens rörelse. Jorden fortsätter att stiga upp och ert medvetande gör detsamma. Den öppenhet som ni alla har visat för att ta emot högre frekvensers energier är också en faktor här. Ni gör det lättare för dem av oss som vill hjälpa er. Ni kommer närmare vårt frekvensomfång för varje dag som går, och de av er som arbetar med er själva, är de som leder den här andliga utvecklingen för hela mänskligheten.

Vad ni kan förvänta er när ni tar emot mer av ert femdimensionella jag, är en ökning av paranormal aktivitet i era liv. Ni kan förvänta en förtunning av slöjan mellan den fjärde och femte dimensionen, och ni kan också förvänta er att det kommer dagar då ni känner er mycket trötta och mycket törstiga. Se till att ni tar hand om er fysiskt för att hjälpa er själva med de högre energierna.

Ert högre jag håller också på att expandera. Det kommer att bli svårare att ignorera aspekten av vilka ni är. Och ert högre jag strålar så ljust att mycket av det som har hållit er tillbaka i de tredje och fjärde dimensionerna helt enkelt smälter bort. Så ni håller på att smälta samman mer med ert högre jag, och saker och ting blir mer intressanta som ett resultat av det.

Och vi kommer att fortsätta att leta efter dessa möjligheter att hjälpa er.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att ha kontakt med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

You may also like...