Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 augusti 2019

 

Ditt Universella Jag Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi väcker i er medvetandet om att ni har ett förflutna i denna galax som sträcker sig bortom ert solsystem och samtidigt ger vi er denna kunskap att ni har en framtid i de högre dimensionella världarna. Ni har varit nionde dimensionella tidigare och ni kommer att bli nionde dimensionella igen. Ni har varit Arkturier tidigare och ni kommer att besöka vårt stjärnsystem igen. Om det inte var sant skulle ni inte vara i samklang med oss ​​på det sätt som ni är.

Sanningen om er existens är att ni expanderar i alla riktningar på en gång och det inkluderar alla tidpunkter eller för att säga det på ett annat sätt, alla tidpunkter i rymden. Ni blir ett med hela Universum, steg för steg, ögonblick för ögonblick. Och nu är det dags att bli ett med era Högre Jag. Det är väldigt spännande.

En stund är det också spännande och intressant att låtsas att vi alla är separata. Varför är det spännande och intressant? Ja, ni lär känna oss och andra varelser och när ni gör det lär ni känna er själva. Ni lär er mer om vad som gör er och det är ett roligt sätt som Källan har utvecklat för att lära känna Källan. Vi spelar alla våra roller i den magiska resan i Universum. Universum är inte ens hela oss själva. Vi är alla mer än detta Universum. Bestämt är vi mer än denna galax, varje enskilt stjärnsystem och planeterna och månarna som varelser bor på.

Därför inbjuder vi er att känna hur betydande ni är när ni tittar upp på stjärnorna. Vi inbjuder er att känna hur stora och kraftfulla ni är när ni utvidgar medvetandet till att omfatta alla andra varelser. Vi gör alla detta tillsammans och det kan vara mycket roligare om ni tillåter det. Det liknar föreställningen som ni har att träffa en själsfrände. När ni är desperata efter att träffa er själsfrände och känner att tiden rinner ut för er är det inte så kul. Så när ni letar efter att få kontakt med varelser som oss eller fem dimensionella varelser från Plejaderna, Sirius, Lyran eller vem ni vill träffa så för det är kul. Ni vill göra det för att ni vill veta mer om er själv.

Och ni har många olika fasetter, många aspekter. Återigen är ni verkligen utspridda över hela universum och genom varelser som oss förbinder ni punkterna. Ni blir hela igen och vi spelar bara vår roll. Vi är ett kollektiv. Det finns många fler som ni inte ens har hört talas om ännu. Så låt oss göra detta till en rolig och trevlig resa för att träffa mer av vem vi är och låt oss göra det tillsammans, medvetet.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...