Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 december, 2021

 

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

31 december 2021

Att Utforska Enhet för att Få Igång Skiftet – Det 9D Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi tittar in i medvetandet hos varje enskild människa på Jorden just nu, eftersom vi är så intresserade av er och av expansionen av ert medvetande. Vi inbjuder er att göra oss sällskap i den nyfikenheten. Vi vet att ni lever mycket upptagna liv och att många av era medmänniskor skiljer sig mycket från er, men lite mer nyfikenhet på varandra kommer att leda till mer medkänsla, och den medkänslan kommer att skynda på skiftet i medvetande.

Ja, ni kan göra så mycket på egen hand, bara genom att utforska ert eget medvetande och era egna känslor, men genom att intressera er för varandra, är det mer sannolikt att ni hittar den förbindelsen. Och den förbindelsen leder till mer enhet. Den enheten kommer att föra er till en plats av harmoni. Den harmonin leder till full utomjordisk kontakt, och när ni väl har full utomjordisk kontakt, är det bara en fråga om tid innan ni fullgör skiftet i medvetande.

Så vi inbjuder er att utforska varandras resor, även om det ibland är smärtsamt. Även om ni tycker det är utmanande att ha något alls gemensamt med vissa individer, så är det att hitta den gemensamma grunden, en hjälp för er att finna plats för denna person i ert hjärta. Och kom ihåg, alla där på planeten med er representerar en aspekt av er. Vi är alla delar av samma helhet, och ingen av delarna kommer att avfärdas då vi alla stiger upp tillsammans.

Ni måste tänka i termer av integration och inkludering då ni närmar er den punkt ni alla söker, när ni är redo för full kontakt med utomjordingar. Om ni inte kan se Gudomligheten i en av era medmänniskor, blir det mycket utmanande att kunna se den i en utomjording som ser ut och talar och uppträder mycket annorlunda. Så vi inbjuder er att leta efter något i en person ni känner att ni inte har något gemensamt med, något som kan föra er samman, något ni kan vara överens om. Släpp de ämnen ni är oense om, och sluta försöka övertyga varandra om att ert perspektiv är det rätta.

Istället inbjuder vi er att öppna upp för varandra om hur ni mår, känner och vad ni är rädda för, vilka era hopp och drömmar är, för det är vad som avgör ert perspektiv i först hand. Och alla perspektiv är alltid giltiga. De kommer alltid att vara en del av Källenergin. Därför behöver ni inte tänka på hur ni ska krossa en åsikt eller en synpunkt. Ni kan vara i harmoni med ert perspektiv och i harmoni med en person som helhjärtat inte delar det perspektivet. Det är möjligt. Vi ser det hela tiden, och om ni kan komma samman med en av dessa individer och hitta den gemensamma grunden, kommer ni att dra fördel av det så mycket mer än om ni besegrar den personen i en debatt. Detta är tiden för att komma samman. Detta är tiden för enhetsmedvetande och utforskande av känslan av enhet med alla.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...