Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 februari, 2021

 

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

5 februari 2021

Att Samarbeta med Era Högre Själv – Det 9D Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har gjort vissa överenskommelser med era högre själv om att göra detta arbete med er, och era högre själv har gjort överenskommelser med högre själv hos andra människor om att utföra visst arbete tillsammans. Det sker mer samarbete nu mellan människor på Jorden än någonsin tidigare, och det sker verkligen mer samarbete mellan era högre själv och varelser som oss, än någonsin tidigare. Denna nya upplevelse av samarbete visar att ni är redo att vara del av något större än det mänskliga Jord-kollektivet, även om det sker på era högre självs nivå.

Ni är era högre själv och fler och fler av er tar bort lagren av ackumulerad negativ energi som hindrar er från att veta det hela tiden. Så, det förekommer stunder då ni är kristallklara angående vem ni är och vad ni kom till Jorden för att göra, och det finns stunder då ni absolut ansluter till och kommunicerar med varelser som oss, och låter det bli känt att ni är redo och villiga att ta på er en större roll för mänskligheten.

Därför kan ni slappna av i vetandet om att de traditionella sätten på vilka ni måste visa vad ni går för nu faller åt sidan. De samarbeten vi talar om handlar inte om att bygga något, skriva något eller starta något annat. De handlar om andarnas samarbete. Vi talar om att komma samman med liknande avsikter och skapa en synergi-kraft vars like aldrig tidigare setts i ert solsystem.

Vi vill att ni ska förstå att ni är en stor del i utvecklingen av ett medvetande vars tid nu har kommit, och när ni känner att ni är i resonans med oss, eller en grupp Plejadier, eller en grupp människor, kan ni vara säkra på att ett samarbete sker, energier är i rörelse, nya verkligheter skapas, och den uppåtgående spiralen för det mänskliga medvetandet fortsätter.

Allt det utvecklas vackert, men det mesta av det i osynliga sfärer. Därför rekommenderar vi att ni sluter era ögon oftare och släpper den negativitet som finns därute, som vill att ni ger upp för den, och vi rekommenderar att ni bara sluter era ögon och öppnar era hjärtan för den sanning vi talar just nu. Allt sker för mänsklighetens skull och på grund av mänskligheten och vi är mycket tacksamma att vara inkluderade i den färden.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...