Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 augusti, 2018

Resten av 2018

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har börjat att utforska de möjligheter som ligger framför mänskligheten resten av det här kalenderåret och det vi kan se för det mänskliga kollektivet, är att ni fortsätter att öka er medvetenhet. Den information som har varit nedtystad angående er sanna historia kommer upp till ytan. Det finns fler och fler människor som pratar om mänsklighetens riktiga historia. Fler och fler ”gamla ben grävs upp” hela tiden och människorna som spekulerar om att det finns mer att berätta, än man ursprungligen trodde, börjar bli mer och mer trovärdiga.

Vi vill att ni ser er del i detta. Ni är de som ”vibrerar med” en alternativ historia om Jorden och mänsklighetens utveckling. Ni är de som vill att informationen ska komma fram och ni är de som genomför det. Ni skapar helt och hållet er verklighet och det inkluderar den information som ni är medvetna om och som blir tillgänglig för resten av kollektivet. Ni är de som styr kollektivet ”nerför tidslinjen” som leder till att mer och mer av den här informationen blir ”mainstream”.

Vi talar om sanningen om Atlantis, sanningen om Lemurien, sanningen om hur många år som mänskligheten faktiskt har varit på planeten och mycket mer. När det mänskliga kollektivet vill veta någonting, så hittar ni en väg att föra fram det. Ni hittar en väg för att informationen ska komma i rätta händer och ni är orubbliga i er önskan att få fram sanningen. Det finns så mycket mer att avslöja och så många fler ”visselblåsare” som behöver komma fram; människor som har jobbat på myndigheter och som känner till er sanna historia.

Ni kommer alla att vara väldigt nöjda med vad som kommer fram de närmaste månaderna, de månader som ni har kvar under 2018. Så, gör er redo för mer av det som ni har önskat få ”levererat till er på silverfat” från trovärdiga källor.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av kontakten med er.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...