Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 januari, 2020

Arkturiska Rådet i den 9:e Dimensionen

via Daniel Scranton

5 januari, 2020

”Spännande Tidslinjer för 2020”

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Vi gläder oss över att få ha kontakt med er alla.

Vi har börjat undersöka de möjliga tidslinjer på vilka ni har placerat er själva, alltsedan början på det Nya Året. Där ni just nu befinner er är inte var ni befann er den 1 januari 2020. Ni har redan hoppat över åtskilliga tidslinjer och skapat ytterligare några till. Nu är det dags för er att vara mycket tydliga vad gäller den värld som ni vid slutet av detta kalenderår vill leva i, för stora förändringar är vid den här tiden för det stora uppvaknandet inte bara möjliga, utan mycket troliga.

Ni kommer att fortsätta få se många rapporteringar om vad som sker bakom kulisserna och vad som kommer att hända som ett resultat av detta. Detta kommer inte att saktas ner ett dugg, och ni måste avgöra att ni är den som styr ert eget skepp, ni väljer vilken tidslinje som mest genljuder med er. Det kan ni enkelt göra genom att känna in i de olika framtider som har förutsagts för er.

Slöjan håller definitivt på att tunnas ut och människor förmår se alla sorters möjliga och sannolika verkligheter för sig själva, samt för hela mänskligheten och var och en av dessa känns annorlunda. Antingen genljuder den med er, eller så gör den det inte. Kom ihåg att allting även existerar inom er och därför har ni förmågan att inombords finna den vibration som matchar den verklighet som ni vill uppleva. Ni behöver bara ta er tiden att bli tillräckligt stilla för att vända er inombords och finna vad ni letar efter. Ni behöver stänga av era apparater tillräckligt länge för att känna efter vad ni vibrerar för.

Bara att sitta och göra ingenting kommer att bli en superkraft för inom ert icke-görande, så är ni mer benägna att känna och i er känsla gör ni val. Nu är det dags för er att göra medvetna val. För tillfället råder en hel del oro i det mänskliga kollektiva medvetandet. Där råder en hel del osäkerhet och ni vet att det förekommer en hel del rädsla. De av er som är vakna är sannolikt känsliga empater som känner av allt detta och när ni snappar upp det så kan ni även märka att ni lever i den verkligheten, för tillräckligt många människor därute genljuder till en viss berättelse gällande framtiden.

Vi föreslår bara att ni ska fokusera på vad ni vill uppleva och att välja i enlighet med det, för nu existerar vissa spännande tidslinjer för 2020 och nya står hela tiden i färd med att skapas. Detta är hur mäktigt det mänskliga kollektiva medvetandet är. Denna kraft är varför ni har blivit observerade av så många och blivit manipulerade av så många. Det är dags för er att återta mänsklighetens makt och var och en av er som tar emot denna överföring kan göra det precis nu.

Vi är det Arkturiska Rådet och det var trevligt att få stå i kontakt med er.”

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...