Brendas Blog via Brenda Hoffman. 27 december 2019

Brendas Blog via Brenda Hoffman

27 december 2019

Kära Ni,

Även om Jorden inte längre är i rädslans klor, fortsätter medierna att befrämja den tanken. Det kommer inte att bli något krig, åtminstone inte i den form ni nu fruktar. För dessa slutliga dagar av jordens rädsla är som de sista gäspningarna hos en ärkeskurk som inte längre kan orsaka skada.

Trots den vetskapen kommer den ärkeskurkens handlingar sannolikt att stråla ut rädsla innan lättnad och glädje. För den 3D-rädslan måste processas lite innan den dör ut. Så under de första få minuterna eller till och med dagarna kryper ni ihop i rädsla närhelst ni hör ett ovanligt ljud och darrar när telefonen ringer. Inte för att ni vet att ärkeskurken står utanför dörren, utan för att ni är så vana vid att fungera i rädsla. Det kommer att ta lite tid för er att veta, utan någon inre rädsla, att kriget mellan det tunga och glädjen är över.

Detsamma är inte nödvändigtvis sant för dem som vill fortsätta sina 3D-liv. De av er som gått över till ljuset är inte längre med i den rädslogrupperingen. Så ni ser skuggor av rädsla när ni hör den senaste destruktiva uppfattningen eller handlingen och fruktar det värsta, trots er inre vetskap att det värsta inte längre är någon del av ert liv, att liemannen inte gömmer sig under er säng.

Lyssna på medias skrik om rädsla och terror om ni vill. Men vet att sådan information inte längre är någon del av någon som helst jordvarelse som bestämt sig för att skifta från 3D. Det är över. Ert och miljoner människors liv som inte längre vill vara i 3D vänds till glädje.

Vi måste återupprepa att de som vill vara i 3D, oavsett orsak, kommer att fortsätta leva i rädsla. Det är varken här eller där för er. Era dagar av rädsla ligger bakom er. Er rädslodörr har slagit igen. Även om ni försöker återbesöka dessa rädslor, kommer ni aldrig att uppnå den nivå av rädsla ni levde med dag ut och dag in i era 3D-liv.

Ni kommer snart att börja se och känna uppdelningen mellan dem som går mot rädsla och er. Även om ni kommer att notera medias och politikers rop om rädsla och förstörelse, kommer ni att fortsätta med era liv, vetande att sådan förstörelse inte kommer att påverka er så som det en gång förväntades. För ni har rensat bort dessa 3D rädslo-saker.

Vartenda ett av era jordeliv har adderat till era 3D-rädslor tills någon bara behövde gå in i någon av era mindre rädslor för att ni skulle blomma ut i dygnet-runt rädsla. ”Om de gör det här, då kommer detta att hända mig därför att…” Så ni kommer att lägga märke till andras rädsla. Men eftersom ni börjar från rädslans nollpunkt, kommer era tankar att vara i stil med, ”Det här är så sorgligt. Jag hoppas ingen blev skadad eller rädd, men det finns inte längre i mig att känna rädsla”.

Ett sådant koncept kanske verkar kallhjärtat. Det är det inte. Innan ni gick över till ljuset behövde ni sudda ut dessa eoner av skrämmande minnen. Minnen som uppmuntrade, till och med tvingade er att komma ihåg hur fruktansvärt jordelivet kunde vara, även om det inte påverkade er. Det var så därför att era minnen av tidigare liv påminde er om liknande händelser som drabbade er eller när ni satte skräck i andra. Så, till och med när det hände andra, upplevde ert minne det gång på gång.

Nu när er minnesbank är rensad, kanske ni lägger märke till rädslonyheterna, men ni kommer inte att dras in i era rädslominnen. Det bara adderar till jordens rädsla tills all glädje är borta, tillåtande rädsla efter rädsla att blomma – verklig eller ihågkommen.

Er roll under denna skenbara tid av kris är att inte oroa er eller vara rädda, utan att istället föreställa er världen som en av fred, kärlek och glädje. Jorden behöver inte mer rädslofyllda tankar. Tankar som översvämmat jorden i eoner. Jorden har skiftat, och det har ni också – från rädsla till glädje. Så tankar av glädje kommer inte bara att stråla ut frid och kärlek i era personliga liv, de kommer att stråla ut över hela jorden.

Er väg av glädje har belagts för att göra resan lätt. Vad dumt det skulle vara av någon av er att bortse från glädjens belagda raka väg, för den steniga, branta stigen av rädsla ni gått i eoner.

Ta den lätta vägen och ni kommer att vara i glädje. Fortsätt den steniga vägen, och er varelse kommer att stoppa all framåtgående rörelse. För oavsett hur mycket ni kanske medvetet vill känna rädsla för världen eller för andra, så är det inte längre er roll. Låt andra hitta den lätta vägen genom att följa er.

Ingenting kommer att förtjänas av er eller andra som reser i rädsla.

I sanning, ni kan inte ens längre resa i rädsla. Den vägen, den världen är inte längre er eller någons som inte längre vill vara i 3D. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...