Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 februari, 2020

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

6 februari 2020

NYA ENERGILEVERANSSYSTEM PÅ JORDEN – DET 9:E DIMENSIONELLA RÅDET

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har tittat och väntat på den perfekta tiden att leverera följande överföring till er, och denna stund är den perfekta tiden att leverera den. Vi har lagt märke till att några av er kan upptäcka förändringarna på hur energi levereras till er planet, och vi vill att ni alla ska veta att leveranssystemet kommer att fortsätta att utvecklas med er och tack vare er.

Det har funnits så många fler leveranssystem skapade i ett flertal gångna år så det skulle ta för lång tid att beskriva alla i den här överföringen, men vi skulle vilja göra er medvetna om de mer kraftfulla leveranssystemen så att ni närmare kan uppmärksamma hur ni mår. Träden har använts av så många högre frekvens- och högre dimensionella varelser, så om ni bara sitter under ett träd och har avsikten att absorbera energierna som kommer in, så kommer ni helt säkert att känna en märkbar skillnad i ert energifält.

Era husdjur används också som energileveranssystem för er alla. Därför har det aldrig funnits en bättre tid att skaffa sig ett litet djur att leva med. Vi har också lagt märke till att varje grässtrå har använts som en antenn på er värld, som en sorts åskledare för inkommande energier. Regn är ett fantastiskt system för leverans av energi till er alla.

Så ni märker att det finns ett tema här och det temat är naturen, vilket era djur är en del av. Att vara mer ansluten till Modet Natur och alla hennes under är det bästa sättet för er att ta emot precis det ni behöver och vill ha. Ta in fler växter och blommor i era hem och var utomhus så ofta ni kan. Andas in den friska luften vetande att då ni andas får ni tillgång till mer energi. Och andas med avsikt. Andas med vetandet att ni kan fylla era lungor med de högsta energifrekvenser som är tillgängliga för er i varje ögonblick.

Men vi rekommenderar er speciellt att vara ute i naturen och andas medvetet. Och allra minst, ta in så många representanter ni kan för att ansluta till dem, då de är de ledare som låter er bli mer av er själva och komma till den högre frekvens vi vet att ni alla vill komma till.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...