Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 december 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 december 2018

Per Staffan 6 december 2018

Bättre Tidslinjer är Närmare än Ni Tror ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har undersökt möjligheterna som ligger framför mänskligheten vid denna tidpunkt, och vi kan se hur många möjligheter ni har att flytta till en bättre tidslinje. Vi ser att det aktuella läget på planeten Jorden faktiskt uppmanar er att välja en av dessa bättre tidslinjer. Men sättet att komma åt dessa tidslinjer är inte att påpeka vad som är fel med er nuvarande situation på Jorden.

Vi uppmuntrar er att känna vad ni känner, men ni behöver inte fortsätta att peka på hur dåliga saker är, och det tjänar er inte egentligen. Lösningen på problemen i ert moderna samhälle är alltid att gå inom, och det sätt på vilket ni får tillgång till den tidslinje som ni vill vara på är att harmonisera med den. Vad vi berättar just nu är att ni inte är så långt borta från en mycket bättre tidslinje än ni kanske tror.

Människan gör enorma framsteg, och dessa enorma framsteg är resultatet av allt som ni ser i er värld som är orättvist, som är helt fel. Allt finns där för att fungera som en katalysator för var och en av er för att komma in och finna det som ni vill ha. Nu pratar vi speciellt för dem som har vaknat, för ni vet hur man gör det här.

Du visste i det ögonblicket som du insåg att du kunde skapa din verklighet att en bättre värld var möjlig. Du visste att du inte behövde lita på politiker, regeringar, banker eller företag att för att ändra. När du först fick den kunskapen blev du mycket upphetsad, och du trodde att du skulle se förändring förr eller senare. Och nu är ni här, och några av er har varit här i årtionden, varför vi vill försäkra er om att ni är nära dessa tidslinjer.

Ni har stöd från era medmänniskor. Ni har stödet energetiskt. Ni har stöd från dem som är som oss i de högre världarna, och ni har mer stöd än ni någonsin har haft. Så ge inte upp hoppet. Gå inom och hitta den vibrationen, och ni kommer se de förändringar som ni vill se i världen runt dig.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...