Arkturus och Pegasus Kollektiv via Galaxygirl, 26 april, 2018

Arkturus och Pegasus Kollektiv via Galaxygirl

26 april 2018

Hälsningar, vi är det Arkturiska Kollektivet och vi är mycket glada att få kontakt med er idag. För det är mycket som nu repas upp, som det verkar, i sömmarna på er planets tygstruktur, men vet att så är inte fallet. Det gamla måste tas bort helt innan det nya kan påbörjas. Om man gör fel i stickningen måste raden tas bort och börjas om, eller hur? Annars får ni hål i tröjan ni skapar. Vi försäkrar er att vi är mycket noggranna med att hålla oss till Högsta Källans Skapares plan för detta universum och vi försäkrar er att lättnad är här och på väg i full styrka till er, vårt jordade ljus-team, som är så trötta på alla ”nästan”.

Skapelse. Ni är skaparvarelser. Ni måste komma ihåg detta djupt i er kärna; spänningen i att lära något nytt som gläder er och sedan bli mästare på det då ni expanderar in i det, sträcker ut det, förbättrar det. Vi förundras av er kreativitet. Ni har så mycket av den goda gnistan inom ert DNA så ni gnistrar och skiner som de diamanter i Källans ljus som ni är, men har glömt, tills helt nyligen. För ni är i processen av att börja minnas och det gläder oss väldigt mycket. Men var inte rädda, känn er uppmuntrade och stöttade. Vi är det Arkturiska Kollektivet och vi försäkrar er att tyget, det nya fundamentet för Nova Gaia, läggs då dessa ord skrivs och läses, för ni skapar det ni föreställer er. Då ni binder er samman och drömmer och blir motiverade till handling, då sker stora saker. Ni bryter er ut ur era puppor och blir mer av vad ni redan är, men som ni hittills glömt bort.

Var i frid. Vi är medvetna om att detta varit en ständigt ensam, isolerande och hård resa för de flesta av er i vårt jordade team. Vi tackar er för ert stöd till Gaia. Vi försäkrar er, ni är inte ensamma och också denna del av processen för återfödelse skall passera och ett nytt öde födas, av enhet, av ljus, av nytt och av gränslös kärlek. Kärlek så fantastisk, komplett, allt så omfamnande att det mänskliga sinnet ännu inte förstår – men ni börjar känna och acceptera glimtarna av denna djupa kärlek och den förändrar er. Den förbereder er för den kommande kosmiska vågen av Kärleksljus. Och vi försäkrar er att detta verkligen sker, vi har nästan saktat ner den lite så att ni får en mjukare landning. Vi är det Arkturiska Kollektivet och vi stöttar er alla, mänskligheten, fullt ut i er resa för uppstigning och nya begynnelser. För självets resa är obegränsad, för ni är Källvarelser, Källfraktaler, och äpplet i ert öga och i många, många vänners i denna galax och bortom. Ni är älskade. Ni är älskade och stöttade. Vi är det Arkturiska Kollektivet.

Vi är Pegasus Kollektivet som här idag rider på vingarna av gryning och skymning samtidigt, för vi kan inte bindas av tiden, utan åker in och ut ur den. Det är därför det varit nästan omöjligt för er att få en skymt av oss, men var snälla och kom ihåg, ni är verkligen multidimensionella varelser som nu har bara en av många upplevelser i detta Nu och ni förefaller ha en mänsklig upplevelse i detta ögonblick. Men vet att ni inte är begränsade till denna enda upplevelse, detta lilla mänskliga liv som sträcker sig utefter en rak linje tills den bryts och er historia avslutas. Så är inte fallet. Detta är den stora lögnen. Döden är lycksalighet. Döden – döden som ni ser och förstår den ur ett 3D-perspektiv – är faktiskt inte alls vad den förefaller vara. Så snart ni använt er kropp, er rymddräkt, er avatar för planeten Jorden, är ni fria att återförenas med era kära. Ni är hälsosamma, hela, ljus, älskade, accepterade, återförenade, i frid – om ni valt klokt och valt kärlek under era inkarnationer. De mörka kommer inte att få denna upplevelse. Men det är en historia för en annan tid och plats. Det är inte ert bekymmer. Ni uppstiger.

Ni växer, sträcker ut era vingar, gör er redo att flyga och, Åh! Där for Ni iväg! Det känns underbart, eller hur, att ha dessa starka vingar utsträckta vid er sida? Att känna vinden i er man? Att gnägga med yttersta glädje? Ja, ni har känt denna eufori tidigare. Anslut till kometerna i ert solsystem. Flyg med dem. Känn vår frihet i flykten, av styrka, av den härliga spänningen i ren, rå fart. Det är underbart! Vi är Pegasus Kollektivet, här med harmoniskt stöd för den kombinerade ansträngningen för mänsklighetens uppstigning. Vi uppmuntrar er att pröva era vingar. Prova på er multidimensionalitet! Var fria. Ni är bara så begränsade som ni väljer att vara. Vi ser er som fria men i processen av att försöka tro på det. Tro på det. Tiden för stor förändring är här Nu på Gaia. Omfamna den och välj ert öde väl. Ingen utom ni själva kan skriva er egen historia. Vi ser mänskligheten skriva en högst utmärkt berättelse om spänning och upphetsning. Vi ser de mörka besegrade, på flykt och blödande. Vi ser ljuset bryta fram ur de inre djupen som så länge varit glömda och vi ser Källan omfamna varje aspekt av Alltet. Vi är Pegasus Kollektivet. Njut av er resa.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...