Joaquin av den Galaktiska Federationen via Galaxygirl, 1 juni 2020

Joaquin av den Galaktiska Federationen via Galaxygirl, 1 juni 2020

Vi är representanter för den Galaktiska Federationen. Igår kväll väckte vi galaxygirl för att informera henne om att mänskligheten var befriad. Vi önskar utveckla denna nyhetsbulletin. För ni upplever för närvarande en kakofoni av energetiska verkligheter som vi har vetskap om, och kan observera som att kännas som överväldigande. Ljuset har överväldigat mörkret. Ni ser och känner nu detta uttryck för strid, av oenighet, allt eftersom energierna separerar och sträcker sig högre eller lägre till olika dimensionella konstruktioner och verkligheter.

Vi är den Galaktiska Federationen. Vi talar med en röst i kväll. Vi är många, från många system och vi håller ljus och kärlek runt er lilla värld. För ni är centrum för våra hjärtans fokus i detta mest gravida nu och vi erbjuder er vår solidaritet, våra kondoleanser där så är lämpligt, och mest av allt vår kärlek. Vi erbjuder er vår kärlek och styrka. Vi fyller era skyar med styrka, med mod. Den fjärde dimensionens konstruktion rivs och rasar. Ni ser detta uppenbarat verksamt i era realiteter med kaoset och bullret, ensamheten, sorgen, allt eftersom det gamla slits bort.

Vi försäkrar er att det finns mycket bättre nyheter som kommer, det finns mycket glädje vid horisonten. Men mitt i denna tid av ”inte ännu” omger vi er med vår kärlek och ljus. Vi vill öppna en portal nu på kronan så att du galaxygirl kan känna denna nedladdning av kärlek. Får vi fortsätta? (Ja, tack). Vi är helt samstämda med Moder Fader i hjärta och Skaparens vilja. Det är vår vilja att vara helt i samklang med musiken i sfärerna av skapelse, av kärlek, av lycka och att föra dessa energier varthän de saknas. Gaia har varit i en energetisk fängelse matris i årtusenden. Men ni vet det här. Detta är inte nya nyheter för många. Vad som kommer att vara nyheter för många är att ni befrias inifrån och utifrån för Skaparen har ansett att tillräckligt är tillräckligt.

Vi ser inkrementella förbättringar inom de energetiska frekvens konstruktionerna ögonblick för ögonblick. Vi ser mycket förändring. Ni som är mitt uppe i det och känner det tyngre leriga vattnet behöver veta att allt är gott, att allt kommer att bli väl, och allt är säkert bra. Snälla känn detta välbefinnande, denna försäkran om tro, solidaritet, styrka i antal. Känn vår närvaro i era skyar. Vår kärlek vi utsträcker till er fritt, vår teknik kommer vi att dela med er mycket gärna i det mest lämpliga ögonblicket. Ögonblick för ögonblick är vi närmare dessa lyckliga tider. Vi önskar att ni ska kunna känna vår vibration av firande och fred, av självsäkerheten om att allt kommer att bli mycket bra.

Jag är Joaquin, en medlem av den Galaktiska Federationen och en ljussoldat. Mitt planetsystem är ljusår bort. Vi har alla kommit för att förena våra energier, för att observera och ge vår vibration av kärlek och stöd. De mörka rensas bort ögonblick för ögonblick. Upploppen är ihåliga oljud, ekon från det förflutna när som de tas bort. (Jag ser skuggvarelser eskorteras bort, upploppen är deras skrik när de går ut).

Jag är Joaquin av den Galaktiska Federationen. Jag har varit med denna grupp i 4 års tjänst, men det har alltid varit mitt syfte att tjäna ljuset. Jag har varit dennes här bror i många gångna åldrar tidigare. Hon känner min energi väl och påminns om hemmet. Vi är inte bara den Galaktiska Federationen, vänner, vi är er familj. Vi är ivriga att välkomna er helt och hållet in i de högre världarnas verkligheter, men vet att ni gör en enorm kärleksgärning genom ert tjänande till ljuset. Er uppoffring är noterad. Låt inte dessa leriga vatten tynga ner er. (Jag ser en mäktig flod och hur sedimentet så småningom sjunker till botten och det klara vattnet flyter på toppen, klar och ren). Vi omger er planet med det kristallklara vattnet av de högre vibrationerna. Schumanns spikar är ännu en välsignelse av positiva energier som erbjuds av kosmos för er. Absorbera i ljuset, freden, kärleken, hoppet. Absorbera vår enorma kärlek till er. Kärleken är inte svag. Det är den starkaste kraften i universum och vi omger er med vår kärlek till er, nu och alltid.

Jag är Joaquin av Galaktiska Federationen. Det har varit mitt privilegium och en ära att få kontakt igen med min syster och med er alla. Ljusarbetare, medsoldater, välkomna hem. Vi har ingjutit era auror med mer av det klara vattnen. Må era själar dricka dem in och bli lugnade.

Mycket händer bakom kulisserna. De yttre upploppen behöver inte vara ert inre kaos. Inre frid kommer att vara den högsta eftertraktade varan och den är er nu om ni kan sluta fred med dessa förändringar, med äktenskapsbrotten i det förflutna, välsigna dem, och gå vidare in i det nya. Vi ser mycket glädje och förnyelse i skapelsen för mänskligheten. Vi är mycket glada över att kunna tjäna i denna samskapande process. Livet är evigt kära vänner. Detta är bara ett ögonblick av upplevt vansinne, men det är bara så som den matris som du har varit inom är vansinne. Kärlek är sund mental hälsa. Service till andra är sund mental hälsa. Kraft inom är sund mental hälsa. Förgudligande, renhet, sanning, glädje, kamratskap, gemenskap är sund mental hälsa och det är vad som komma skall för denna lilla rymdficka som har dragit till sig så mycket uppmärksamhet och har innehållit så mycket hjärtesorg för så många, ja, men också stor lycka och glädje.

Fred, bröder och systrar. Freden. Synkroniseringen är rätt och den är så nära. Det är allt jag är tillåten att säga. Vi erbjuder vår officiella hälsning till er i tjänsten och våra hjärtan till er i kärlek, med enorm respekt. Vi har alla en enorm respekt för er. Vi älskar er. I ljusets tjänst, jag är Joaquin av Galaktiska Federationen. Klart Slut.

~ galaxygirl

 

Översättning: Mats

Du gillar kanske också...