Kanalisering av gudinnan Artemis via Sara Lindberg, 23 januari, 2022

 

Kanalisering av gudinnan Artemis genom Sara Lindberg 2022-01-23

 

Artemis talar. 

  Jag får frågan om vad som är att vänta i Sverige under 2022. 

  Myndigheterna kommer att försöka krama ut det sista ur pandemin i form av restriktioner, vaccinpass och vaccineringar. Då det blir allt mer uppenbart att sjukvården inte påfrestas av sjuka i Covid-19 kommer de till sist att avveckla pandemiåtgärderna, till mångas lättnad. 

  Ve många som fått tre doser covidvaccin. Inte alla, men många kommer att drabbas av starkt försvagat immunsystem. Jag ser otrevliga konsekvenser för de här människorna. 

  Det händer saker med er ekonomi under året. Bankerna kan vara på väg att rämna. Hela ekonomin är på väg mot en kollaps, men det kan dröja ännu en tid innan det sker. 

  Tyvärr åstadkoms inte mycket genom ert val i höst. Systemet med indirekt demokrati är inte mycket till folkstyre egentligen. Samma egenmäktiga typ av individer – ofta mutade av mörka organisationer – sitter kvar vid makten, som egentligen inte är någon makt. Den verkliga makten finns på annat håll. Detta demokratisystem är inte något som förekommer i det femte riket. Där kommer människorna själva att styra sina egna liv enklare och närmare alla beslut som fattas på samhällsnivå. Sverige har många goda krafter som verkar åt det hållet. 

  Mörkret har ett mycket starkt intresse för Sverige. Det beror naturligtvis på att det finns starka krafter från ljuset just här.

  2022 blir ett år av utrensning, kaos och ilska för många. Om man håller sig lugn, tillbringar mycket tid utomhus och lyssnar till sin egen inre vägledning klarar man sig bra. Det finns goda möjligheter att ta sig igenom 2022 på ett säkert och behagligt sätt, för att sedan se fram emot många fantaska förändringar under de år som sedan följer.

  Älskar er så mycket.

  Gudinnan Artemis

Du gillar kanske också...