Ashian via Jennifer Crokaert, 25 september 2021

 

Ashian via Jennifer Crokaert, 25 september 2021

 

Jennifer Crokaert ~ Ashian: Vad Vi Vill att Ni ska Veta

25 september 2021

 

24 september 2021, jennifercrokaert.com

https://tinyurl.com/2pmxkm3z

J: Hej, Ashian. Som ni kanske vet är energin överallt. Vi som håller ljuset är trötta och överansträngda, och det är den snällaste, kortaste versionen! Vad kan du säga för att hjälpa oss?

A: Hälsningar och välsignelser till alla som känner detta budskap.

J: Varför säger du egentligen ”känner” och inte läser?

A: För när du (eller någon kanal) kanaliserar ett meddelande drar du in en viss vibration i medvetandeområdet. Ju högre vibrationerna är, desto större är dess resonans och desto fler påverkas av den, även om de inte har läst kanaliseringen.

 

Det är därför det är bra att vara tacksam, eftersom tacksamhet förändrar amplituden av mänsklighetens vibrationer. Det är också därför vi uppmuntrar er alla att skriva/tala/teckna/dansa/dagdrömma fritt, för i er kreativitet kanaliserar ni. Du hämtar insikt och vibrationer från högre dimensionella aspekter av dig själv och det ”osynliga teamet” som arbetar med var och en av er.

J: Det är lysande! Tack. Nu vet jag att du har diskuterat det ”osynliga teamet” med många av våra klienter, men jag tror att det skulle vara bra om du kunde förklara det för dem som läser den här bloggen.

A: Ett underbart förslag! Många människor är medvetna om begreppet “skyddsängel”, eller en guide som stannar hos dig under din livstid, faktiskt under hela din livstid. Detta är bara en del av sanningen. Ni arbetar alla med mycket mer än bara en varelse. Varje person har ett team som kan variera i storlek, men elva varelser är inte ovanligt för ljusarbetare. Det teamet omfattar cirka tre medlemmar i det ”globala teamet”, till exempel: Uppstigna Mästare och Ärkeänglar som du har en speciell koppling till. Detta kan vara Mohammed, Jesus, den Gudomliga Modern, St. Germaine, Krishna eller en namnlös aspekt av det Gudomliga, liksom alla specifika Änglar eller Ärkeänglar till vilka du känner en känsla av anslutning. De känner dig, och de arbetar medvetet med dig och din energi.

En del av ditt team är också ditt personliga team; dessa är ofta medlemmar i din själsfamilj, din galaktiska familj, högre dimensionella aspekter av dig själv och andra högre dimensionella varelser som du delar en specifik koppling med. De hjälper dig att utveckla dina talanger och att förbli så sann som du kan i din livsplan. De tar aldrig bort din fria vilja, utom i fallet med att skydda dig från något som inte är din karmiska balans.

Du ser, du är aldrig ensam! De tränger sig inte på, de arbetar ofta med dig när du sover, dagdrömmer eller när ditt sinne är djupt upptaget i en annan fråga.

Det fina med detta är att du kan utveckla en mycket närmare relation till dem. Du kan be dem alla att ge dig en kram samtidigt för att lyfta dig när du känner dig trött eller utmattad. Du kan be dem att hjälpa dig under din dag ~ till exempel genom att hjälpa dig att se de bästa besluten med tydlig insikt, eller att hjälpa dig att utveckla din intuition. Möjligheterna är oändliga, och inbjudan att arbeta medvetet med dem är öppen för dig. Njut av ditt partnerskap.

J: Det är underbart Ashian, tack. Jag tror att så många av oss känner oss misshandlade, trötta och oroliga för att vi inte mår tillräckligt bra.

S: Rädslorna och tvivlen är “tankefiltar” som har använts för att undergräva mänsklighetens intuition och förmåga att vidta åtgärder. Ju mer du följer din kunskap ~ även om du inte är 100% säker, men bara 55% säker, desto mer förstör du vibrationen i den “tankefilten.” Kör sedan på!

J: Menar du ett slags programmering?

A: Det är mer än så. Det är programmering; som radio, tv, memes, appar, låtar, reklam och spel … men det är också en förvrängd lägre vibration som “strålade” in till din planet. Om det bara var en låg vibration hade många av er kunnat höja er över den när ni utvecklades. Men genom att göra det till en förvrängning lyckades de göra det mer “klibbigt”. Förvrängningen gjorde det betydligt svårare att höja sig över den och att utvecklas bortom det tankesättet.

J: Så är vi där nu? Bortom/över det?

S: Ja, och systemet har demonterats. Det som händer nu är som att ett musikstycke bleknar när låten slutar. Det är svagt, och du kan enkelt höja dig över det genom att fokusera på det goda och det positiva.

J: Wow! Ok, den här konversationen gick inte i den riktning jag trodde att den skulle när vi började, men jag tror att vi täckte mycket! Tack.

A: Det är vi som tackar er alla för er uthållighet och ert engagemang. Vår kärlek finns alltid med er.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...