Drottning An-Ra via Erena Velazquez 16 juni 2021

 

 

Drottning An-Ra via Erena Velazquez 16 juni 2021

 

Hälsningar,

Jag är drottning An-Ra, från det Stora Rådet i New Earth Council, som bildades förra året. Jag tog bort rådsmedlemmarna i vår verklighet och i er verklighet från Alliansen, som arbetade på de Negativa Entiteternas vägnar och försökte äventyra framstegen för Avslöjande och Uppstigning.

Sanningen som gömts under lång tid börjar dyka upp för den allmänna befolkningen. Mörkret försöker som vanligt manipulera mänskligheten och någon Ljusgemenskap, med er Media, genom att dölja information om de hemliga tunnlarna som byggts globalt under städer i alla länder.

De har förändrat er verklighet dagligen med sin dolda agenda och skildrat sig själva som elitvarelser, som har ansvaret för er planet. Dessa entiteter hjärntvättade alla under mycket lång tid, så bra att ingen någonsin ifrågasatte eller tvivlade på att ni levde i en falsk värld.

Varje dag ser jag att fler och fler av er inser sanningen genom att ni ser vad som händer runt omkring er. Illuminati, Anunaki, Reptiler, Orions och andra har spelat gudar och trott att det är okej att tortera och offra barn, tillåtit att det hemliga rymdprogrammet skulle döljas från mänskligheten genom att säga att det inte finns något annat liv i denna vintergatans galax eller universum, och de berövade er välstånd och hälsa.

Dessa korrupta själar uppförde sig illa genom att bryta mot Universella Lagar och koder åt vänster och höger. De kände sig oåtkomliga och överlägsna och glömde ett mycket viktigt faktum, att ingen kan missbruka andra utan framtida konsekvenser. Vi har alla en fri vilja och det är inte tillåtet att bryta mot den och påtvinga någon sina regler, som inte överensstämmer med grundläggande rätt att leva fritt i sanningen.

Mörkret tillät aldrig människorna att blomstra genom att bli närda och glada. De kommer att få betala dyrt för sina brott. Några av dem har redan betalat genom att bli infångade och satta i fängelse. Jag personligen tog bort många medlemmar från rådet och Alliansen, som försökte bromsa upp och störa våra framsteg när det gäller att hjälpa Moder Jord under övergången till Guldåldern.

Min dotter kommer att ta över mitt ansvar att leda den egyptiska civilisationen, det är därför Anubis har byggt en ny flotta, eftersom den kommer att behövas inom en snar framtid för olika kommande uppdrag. På Jorden kommer hon att fortsätta som ambassadör och globalt övervaka byggandet av Ljuscentra. Dessa centra spelar en nyckelroll i den intergalaktiska kommunikationen och interaktionen mellan människor och civilisationer från kosmos. De kommer också att ge läkande tekniker till jordinvånarna.

Vår plan är bara att assistera er värld, majoriteten av arbetet kommer att falla på era axlar. Ni kommer att lära er och förstå vad det innebär att bygga civilisationen från grunden och få den att blomstra och lysa av Ljus och Kärlek. Många av oss kommer att hjälpa till och lära er hur man blir ett självständigt och fritt samhälle utan att kontrolleras och manipuleras av kontrollörerna.

Ljuset vinner alltid mot Mörkret. Lita bara på och tro att lyckliga tider ligger framför er alla. Jag är drottning An-Ra, och jag lämnar er er i Fred och Ljus.

Det var ett nöje att kommunicera med alla idag, och jag ser fram emot fler överföringar via denna Universella Kanal.

Tack. Skapa Er Framtid i Nuet.

Drottning An-Ra

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...