Ärkeängeln Michael, 12 september 2022

Ärkeängeln Michael, 12 september 2022
Mina kära älskade vänner, jag är Michael och jag älskar er innerligt.
Jag har en önskan om att säga något till er, och jag tror, ja, till och med vet, att det här är rätt tid för er att inse detta. Oavsett var ni är just nu kommer allt att bli bra, ja mer än bra.
Det finns något som är mycket starkt, och det är kärlek. Kärlek är som en stadion fylld med kärleksfulla varelser som tittar upp på scenen och ser er och era liv.
Men när ni är på den här scenen, ser ni bara ert liv och det lilla utrymme där ni gör saker. Ni är inte medvetna om all den kärlek som omger er. Det är en kraftfull energi, men ni känner den inte. Ni skulle inte tro det om ni visste hur många själar som vet om varje litet steg ni tar.
Universum är fyllt med dessa kärleksfulla själar och de hejar alla på er, och det finns ännu fler själar än så. Det finns inte bara en arena, det finns miljontals arenor fyllda med kärleksfulla själar som tittar på och följer er i era liv. Ja ni har följare från rymden.
Och de hejar alla på er, de vill bara det allra bästa och mest kärleksfulla för er i era liv. Så ni är verkligen inte ensamma, även om ni känner det så ibland. Och det jag vill säga är att denna underbara energi överöser er med kärlek hela tiden.
Ibland tittar ni på en film eller en konsert och ni ser stjärnan på scenen. Men det är då ni måste inse att det här är en show, för att göra pengar på och för att sälja saker. Men de verkliga stjärnorna är alla ni, ni som tror att ingen ser er.
Ni är de riktiga hjältarna, Jordens verkliga stjärnor för det ni gör och för att ni lyssnar på era hjärtan, och ni gör det inte för berömmelse eller pengar.
Hur fungerar det här? Kan man verkligen ha fans i hela Universum? Hur är det möjligt?
Under alla liv ni har levt på Jorden har ni mött människor i familjer, relationer och vänner. Men ni har också familjer, släktingar och vänner på andra planeter. Och dessutom har ni också husdjur som ni har älskat genom alla era liv …! Ni har också alla era andliga djur, guider och mycket mer. Ni har ett väldigt stort närverk kan jag försäkra er.
På Jorden görs ett enormt stort jobb, och det är här som den mest fängslande kärleks-showen sker, som alla era vänner överallt kan se. Och de ber böner för er också. Oh ja! Självklart! De tittar på er med sina hjärtan och ingenting annat, och de älskar er väldigt mycket!
Och det gör jag också, och jag vill bara att ni ska veta att det här är en gåva till er, så var beredda att ta emot kärlek just nu i detta ögonblick!
Michael
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...