Ashira, via Susan Sammarco, 25 oktober 2015

 

Ashira

Jag är ”Ashira”. Jag kommer att ha det avslutande budskapet denna dag. Meddelandet om hopp, om glädje, om medkänsla. Allt det här är den femte dimensionens vibrationer. Alla dessa för er till den högsta punkten vid denna tidpunkt.

Var och en av er har de av oss som besöker er under natten. Var och en av er har de av oss som besöker er dagligen också. Det här är tider då det händer så mycket saker bakom kulisserna, som ni säger.

Det här är tider då även era husdjur, vilket är anledningen till jag nämnde det förut, har sina ögonblick, har sin tid. De kan vara särskilt kärleksfulla mot er också. De har ett jobb. De har en uppgift.

Alla på planeten vaknar upp. Alla på planeten upplever nya saker. Nya idéer. Nya förståelser. Ni har varit i fronten av massan. Ni har försökt att föra de andra framåt. Ni har tagit dem i kragen och dragit dem ibland.

Det här är inte längre nödvändigt, för portalerna är öppna nu. Och de som leder flocken kommer tillbaka för att hjälpa. Att hjälpa dem som inte ännu är fullt medvetna om vad de vet, vad de känner, vad de ser.

Detta var en viktig meditation idag. Den har givits genom Den, Cobra, för att dela med sig på planeten. För att föra planeten framåt. Att röra planeten och alla dessa på henne, i riktning mot full fred. Full fred. Full förståelse.

Många av er tittar på nyheterna om ”the re-val”. Många av er har känt att den energin kommer och går. Men tiden kommer.

St Germain delade med sig till er för tre veckor sedan, att tiden är här.

Fortsätt att göra det arbete som ni gör dagligen. Vet att världen faktiskt ändras på ett ögonblick.

Vi ger er vår frid och våra välsignelser. Namaste.

 

 

Kanaliseras av James McConnell och Dr Susan Sammarco
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org

 

 

Översättning: Mie Fjällvide

Du gillar kanske också...