Ashira via Susan Sammarco, 30 augusti

Ashira

via Susan Sammarco

30 augusti, 2015

 

 

Vi är stolta över att få arbeta med en grupp som är så ihärdig och villig att arbeta, samt att dela skratt och glädje. Idag handlar mitt meddelande om ”Pelarna av Ljus” som har setts och som kommer att få ses runtom på planeten. Ni får en-dimensionella svar på vad dessa rör sig om. Vi tror att vi idag kommer att dela med oss information som kan göra det möjligt för er att få se alltmer av dessa upplevelser runtom på planeten.

”Ljuspelarna” uppstår inuti planeten. ”Ljuspelarna” kommer ut utanpå planeten. Det finns olika manifestationer och ändå ser de likadana ut. Det som finns inuti finns också utanpå. Och dessa har olika syften.

Några av ”Ljuspelarna” är portaler. De är portaler för Uppstigningen till den 5 dimensionen för dem som redan befinner sig på planeten för att få denna förändring till stånd. Några av dessa är transportstrålar som sänder kärlek och ljus till de områden där de landar. Någon nämnde transportstrålarna, där några ”blir transporterade” ner eller på detta sätt får skjuts till planeten. Det är en transport av mentorer, de som kommer att arbeta med er. Det är en transport av de planetariska ledare som kommer att dyka upp och uppenbara sig.

Några av er i denna grupp har fått ta emot och håller på att ta emot nya direktiv, nya förväntningar om vad ni ska ta itu med när ni förflyttar er upp till denna energinivå, den Nya Världen. Några av dessa kommer från ”Den Inre Planeten” och för ut ljus, kärlek och den energi som ska komma upp till planetens yta. Några av ”Ljuspelarna” är också transporter för dem som kommer från Agartha, från Shamballa och från alla delar av den Inre Jorden för att dela med sig till er och att fira med er.

Dessa ljus härstammar från Änglariket. Dessa ljus är från det Galaktiska Riket. Dessa ljus är från planetens Inre Rike, från självaste Moder Gaia.

Vi vet att ni på allvar letade efter bilder på dessa under er Avancerade Kursträff. Det var inte dags för er att bli helt medvetna. Vid det här laget kan ni bjuda in dessa. Ni kan finna er själva på en plats var de öppnar upp sig. Var inte rädda. Stig in i dem. Tillåt dem att bearbeta er med sin magi. Ha tillit till dem, då dyker de upp.

De kommer att dyka upp mer och mer på planeten tills hon lyser sin skönhet runtom hela klotet som den juvel som hon är i universum. Var inte rädda. Dessa portaler är viktiga då de öppnar sig, vilket är orsaken till att vi delar med oss av det här till er idag.

Vi vet också att de finns de som är oroliga för sina vänner och sin familj. För dem som ska resa långt nästa månad, om vad som kommer att hända. Vet att var och en i detta rum, var och en som lyssnar i telefonen, var och en som läser dessa ord, alla kommer att vara på rätt plats på rätt tid och detta gäller också för dem som hör till era familjer.

De som är ”gamla” människor på denna planet, de som är ”unga” människor på planeten, dessa är alla själar och själarna har inga åldrar och det saknas ingen brist på förening med det Gudomliga. Det finns en fullkomlighet som behövs på varje steg under denna utveckling. För varje steg på denna evolution. Man har arbetat med detta under tiotusentals år. Varför skulle vi låta en endaste svala falla?

Det finns mycket som man kan bli upprörd över, utav rädsla, och det kommer inte att tjäna någon av er. Vi skulle vilja dela med er, läs eller låt bli att läsa, uppmärksamma eller låt bli, det spelar ingen roll. Ni är de ni är och ni kommer att befinna er exakt där ni är menade att vara. I denna grupp har ni varit förberedda på att hjälpa varandra. I denna grupp har ni förberett er för att inta offentliga positioner. I denna grupp kommer vi att möta er på jämn mark och hjälpa er under processen, i vilken ni rör er när Skiftet inträffar.

Vi vill inte bli alltför allvarliga idag. Vi befinner oss i glädje. Vi befinner oss i lycka. För allt som man har skrivit om, allt som har blivit uppskjutet, kan inte längre skjutas upp för tiden är Nu. Inga fler ’snart’. Inga fler ’nära förestående’. Allt som ni önskar håller på att veckla ut sig nu. Ni kanske inte ännu ser det i texterna och de ställen ni vill se det, men i era hjärtan vet ni att det Nu håller på att utvecklas. Och alla de saker som ni har hört om och har talat om finns i Nuet.

Lord Buddha hälsade på er för några veckor sedan, med ett budskap om att allt finns i Nuet. Jag tar er åter tillbaka till det. Till denna tid. Till detta ögonblick. Vetskapen att ni befinner er i Nuet.

Det här var mitt budskap idag. Jag finns i närheten för att besvara frågor. Ashtar och Adama finns båda här i rummet och de besvarar också frågor. Börja fundera på vad ni skulle vilja fråga dem också. Vi ger er våra välsignelser. Vi ger er vår kärlek. Namaste.

http://sananda.website/ashira-via-susan-sammarco-august-30/

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...