Commander Ashira via Genoveva Coyle, 14 januari, 2018

Commander Ashira

via Genoveva Coyle

14 januari, 2018

”NI BEFINNER ER HELA TIDEN HÄR HOS OSS”

Ni har en större och livsviktig roll i beslutstagandet under detta äventyr gällande det mänskliga kollektivets massuppstigning.

Hälsningar kära bröder och systrar och familj! Jag är Ashira, jag är Befälhavare Ashira på ’Neptune’ och javisst, jag är er nära familjemedlem, för många av er i detta forum hör till de förenade styrkorna från avlägsna galaxer, vilka har kommit hit för att hjälpa till, samt att äntligen förverkliga Moderns Plan till sitt fullbordande. Vi talar till er på olika sätt, så att ni ska förstå oss och det förekommer tider när ni betraktar oss som separata och någonstans därute på ett skepp, svävande ovanför er, ovanför ert hem, eller ovanför era arbetsplatser. Men så är det inte, kära ni, och jag kom hit för att tala om för er, för att försäkra er om att vi är närmare än vad ni kan tro, i själva verket är vi ständigt tillsammans med er, eller bättre sagt, ni befinner er hela tiden här hos oss.

Vi bjuder in er att komma och tillbringa tid ombord tillsammans med oss, att vila, att fylla på er själva, att uppfylla er med ljus och vigör. Men vad vi verkligen säger till er, är att vi vill att ni ska komma och minnas er familj, era bröder och systrar. Vi vill att ni ska komma och se och omfamna den del av er själva, den del av er som lever här på en permanent basis och som har en större och en livsviktig roll i beslutsfattandet inom äventyret gällande det mänskliga kollektivets uppstigning.

Javisst, varenda en av er som läser eller hör dessa meddelanden, spelar en livsviktig del i utvecklandet av detta uppdrag av att förankra kärlek och att uppvisa er kärlek för planeten Jorden, genom att bygga och förankra den Nya Jordens Städer av Ljus.

Varenda en av er är en expert och det skulle vara överväldigande för er att få se den vidsträckta kunskap som ni redan besitter. Men i er visdom, låter ni bara små bitar av den sippra ut till den markbesättning som ni ansvarar för, tills vi kan komma och öppet föra in vad vi ska berätta om och skänka till varje människa som är redo att öppna sitt hjärta och sinne för att ta emot.

Det får oss att le när vi ser att ni tidvis sitter och känner er obetydliga och ledsna och vi önskar att vi kunde påminna er om att ni ansvarar för uppgraderingen av ljusets intensitet till hela denna planet; eller att denna vet exakt hur den stegvis ska öka ljusabsorptionen i den mänskliga kroppens celler så att det inte skulle förorsaka alltför mycket obehag och smärta; eller den här andra är en expert på miljöförstörelse och toxiskt avfall; och så vidare. Ni förstår att varje detalj i detta storslagna uppdrag tas omhand varsamt och varje mästerverk, i sin gudomliga tajmning och ordning.

Ni är våra fötter på marken och ni gör ett magnifikt jobb med att rensa ut och släta ut vägarna, ni visar vägen, ni healar och aktiverar, initierar förändringar och tänder upp ljuset där det behövs. Och ni gör allt detta arbete medan ni lever ert liv, fostrar barnen och barnbarnen, betalar räkningar och engagerar er i världen sådan som den för ögonblicket är.

Men ni behöver inte framtvinga saker och ting att ske. Känn er försäkrade om att ni gör exakt vad ni behöver göra vid denna tid och bekymra er inte ifall det finns andra som förefaller vara mer medvetna om vår förbindelse. Allting är såsom det ska vara just nu.

Som ni flera gånger har fått höra, vad ni behöver fokusera på i vartenda ögonblick, är att ni ska leva i glädje, att ni ska släppa taget om er oro och era tvivel och när det behövs, vänligen be om hjälp från de högre rikena och er stjärnfamilj, för ni behöver göra det ifall vi på något sätt ska ingripa. Varje utmanande situation kom kommer i er väg är ett storslaget tillfälle för er att växa och få lära er olika saker, att hjälpa er att för det mesta utvidga er energi på olika sätt, samt att förfina ert vetande.

Så frukta inte dessa prövningar eller bli inte upprörda på något sätt, för dessa är era nya vägar och öppningar för att föra in mer ljus och kärlek till de fläckar och människor som i hög grad behöver dem.

Jag ska avsluta detta meddelande med min tacksamhet och min uppskattning för ert arbete, samt för er hängivenhet.

Tills nästa gång, Farväl!

 

By Permission.

© 2018 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

 

This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted.

 

Commander Ashira via Genoveva Coyle, January 14th, 2018 – Sananda

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...