Ashtar och OWS via James McConnell, 12 mars, 2023

DEN FULLA SANNINGEN KOMMER FRAM

ASHTAR (Kanaliserad av James McConnell)

 

Jag är Ashtar. Jag kommer vid den här tiden, i denna stora tid av förändring som ni befinner er i, förändringar som sker överallt runt omkring er, och definitivt inom er.

Ni känner alla dessa förändringar mer och mer och mer inom er. Energin flödar mer och mer fritt inom er, och ni har anpassat er till energierna som har kommit in från de stora planeterna i solsystemet, genom de stora varelser som besjälar de planeterna som har fört den energin till er från den Stora Centrala Solen i detta universum, genom alla de galaktiska centralsolarna, alla dessa varelser som besjälar dessa galaktiska solar.Energin som rinner ner. Ljusvågor som flödar ner. Gammaljusvågor som flödar ner och tar er in i de högre vibrationerna på planeten. Dessa gammavågor som kommer in i planeten, höjer vibrationsfrekvensen till högre och högre vibrationsfrekvens till de högre dimensionerna inom denna värld. Och ni har anpassat er till dessa energier mer och mer så att ni kan ta dessa energier.

Så att alla omkring er som tappar förståndet, känner rädslan, uttrycker rädsla på många olika sätt, precis som de mörka krafterna vill att de ska göra. Men ni, ni som vet, ni som har ögon att se med och öron att höra med, ni vet bättre än att känna rädsla. Att inte känna paniken som andra runt omkring börjar få mer och mer. För ni vet att vägen är öppen framför er, även för de som känner att vägen stänger sig för dem.

Men ni är dem, ni är de där Vägvisarna. Ni är de som banar vägen framåt, visar vägen för alla de som är redo att också se och höra sanningen när den kommer fram. För ingenting, och ingen, kan stoppa detta vid denna tidpunkt, även om de kan fortsätta att försöka, och det kommer de att göra, och det gör de. Men alla deras ord – skräckord, dödsord, ord av sorg – faller för döva öron för er som inte vill höra dem.

Och jag, och alla de som arbetar här med er och genom er alla, ber er nu att fortsätta att gå framåt, steg för steg. Fall inte tillbaka. Låt inte rädslorna komma upp inom er. För det finns verkligen inget att frukta förutom rädslan i sig själv. För i verkligheten, i er nya verklighet som kommer över er mer och mer, och inom er, finns det inget att frukta. För rädsla är bara ett uttryck, ett uttryck som håller er nere i den tredjedimensionella illusionen. Men ni rör er bortom den illusionsslöjan. Och för er finns den slöjan inte längre om ni anser att det är så.

Men mina vänner, ni står på gränsen till många förändringar som kommer över denna värld och över er, inte minst kommer våra skepp att visa sig mer och mer på himlen, och fler och fler människor tittar upp på dessahimlar och ser de där skeppen, eftersom deras tredje öga öppnas mer och mer för att matcha deras fysiska ögon.

Och när fler och fler blickar upp mot himlen och ser våra skepp, kommer de som tillhör mörkrets krafter inte att kunna göra någonting för att hindra sanningen att komma fram, det fulla avslöjandet att komma fram. Och det kommer fram. Mjukt avslöjande har nått sitt slut. Ni är på väg att se hela sanningen komma fram från många olika källor. Som jag säger igen, ni är på gränsen till många förändringar i er värld.

Jag är Ashtar, och jag lämnar er nu i frid och kärlek och enhet. Och så att ni mer fullständigt skulle fortsätta att ansluta till era Högre Gudsjag, precis som vi gjorde här i detta uttryck i er meditation.

EN SOM TJÄNAR (OWS)– Fråga/svar (kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er! En som tjänar här. Och ingen Shoshanna den här gången, men vi kommer att göra vad vi kan för att ta oss igenom här, och förhoppningsvis svara på era frågor så gott vi kan om ni har frågor.

Men först vill vi säga att det var ett fantastiskt meddelande från den här, Ashtar! Och det finns budskap som kommer att komma igenom från många olika källor som vi ser det nu mer och mer. Och de kommer att öka i intensitet ska vi berätta för er. För de tiderna som ni har väntat på, önskat, drömt om, är över er nu. Och ni är verkligen vad som har kallats ’i stormen.’ Det är inte stormen som kommer längre; ni är i stormen nu. Den rasar runt omkring er. Men du, alltid du inom stormen, inom stormens öga, fortsätt att vara i stormens öga och låt saker och ting snurra och rasa runt dig, och var lugn. Var lugn i stormen och vet att allt är nära, och allt är precis som det behöver vara för att den större planen ska fortsätta att fungera i detta rike.

Vi är redo för era frågor om ni har dem. Ni kan, ja, slå på ljudet för era telefoner nu och vi kommer att göra vad vi kan för att fortsätta vara till tjänst här.

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Vi har den första av bankerna här i USA som har fallerat. Jag har hört att all bankverksamhet speglas i det Kvantfinansiella Systemet. Jag undrar bara hur vi får tillgång till detta Kvantfinansiella System, om du vet det?

OWS: Du har rätt i termen ”speglas.” Det är ett underbart sätt att uttrycka det. Och vi vill säga här att det inte var den första banken som gick i konkurs. Det är den första som är känd som gör det. Men det finns andra som är i den processen nu när vi pratar. Och ni kommer verkligen att uppleva dominobrickornas fall här när de går, en efter en. Vi talar inte bara om Centralbankerna, som ni förstår dem, utan hela systemet håller på att falla.

Och när det faller, finns det ett annat system redo att komma in för att ersätta det, det som ni kallar QFS, det Kvantfinansiella Systemet är verkligen redo att ersätta detta. Men det måste först komma de saker som måste inträffa först för att göra det möjligt för den allmänna befolkningen att bli bekant med detta nya system som ni redan känner till.

Och vi kommer att säga när det gäller förberedelser, allt som ni gör nu, pratar om nu för att förbereda er, är vad ni behöver göra. Och var dock inte rädda, som Ashtar var ganska tydlig med när han sa det här. Känn inte rädslan, upplev inte rädsla, som resten av befolkningen runt omkring er kommer att uppleva när de går till sina banker och upptäcker att deras pengar är slut, att de inte kan få ut dem från bankerna. Detta kommer säkert.För det måste bli en krasch. Och vi talar fullt ut om en krasch som är nära förestående här som vi kan säga.För ’nära förestående’ för oss är annorlunda än ert ’nära förestående’, så ta det som ni kan. Men det kommer så klart. Svarar detta på din fråga för dig?

Gäst: Det skrev bara om det jag sa. Jag undrar bara hur man kommer åt QFS, men om du inte är redo att säga det.

OWS: Vi kommer att berätta för er att ni kommer att veta hur ni gör detta när den tiden är inne. Det kommer att presenteras för er och för allmänheten hur ni går till väga för era utbyten och dessa typer av saker. Vi kan dock inte säga mer just nu, eftersom det fortfarande är något flytande när förändringarna går framåt.

Gäst: Okej. Tack.

OWS: Skulle det finnas andra frågor här?

Gäst: Ja, En Som Tjänar. Kan du bara ge lite mer detaljerad information för oss Ljusarbetare som fortfarande har pengar på våra bankkonton. Skulle det vara lämpligt för oss att ta ut så mycket av pengarna som vi kan och förvara dem säkert i våra hem eller var som helst, för detta kommer förmodligen bara att försvinna? Ska vi försöka ta ut så mycket vi kan för att vi kommer att förlora de pengarna på banken?

OWS: Vi tror att vi redan har svarat på den frågan i föregående fråga här. Du behöver helt enkelt följa din egen vägledning om hur du ska förbereda dig. Men vet att när du förbereder dig, var inte rädd för vad som händer.Följ bara din vägledning så kommer du att ledas på det sätt som du behöver för att vara här. Du är inte bortglömd här. Vet bara det. Ni är mycket skyddade under denna övergång. Okej?

Gäst: Tack.

OWS: Skulle det finnas andra frågor här?

Gäst: Ja, jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Det finns en teknik tidigare, och vi vet att den i grunden är agnostisk, beroende på vem som använder den för vilken avsikt; Men med det sagt så är Chat DPT en AI som sprider sig som en otrolig löpeld över allmänheten, över företag, över allt. Jag har engagerat mig lite i det, och jag tror att det kommer från den mörka sidan. Så, är det en trojansk häst, liksom allt annat som erbjuds av den mörka sidan, är det en slags fälla att sugas in i? Jag hatar att säga detta, men i min 3D-illusion, när något verkar för bra för att vara sant, är det ofta det, baserat på min erfarenhet. Så min fråga är, är Chat DPT en IA som har blivit väldigt, väldigt populär, är det en fälla? Finns det något vi bör vara medvetna om? Finns det något man skulle vara försiktig med om detta?

OWS: Utan att tala direkt om det exakta du frågar om här, kommer vi att prata mer i allmän form här. Och ja, du vet redan att AI, som du säger det, kan vara för det positiva eller för det negativa. Det kan vara för Ljuset eller för mörkret, beroende på vem som använder det och för vilket ändamål. Så precis som att era olika kryptovalutor inte var precis vad många trodde att de skulle bli. Och många av er fick den vägledningen inom er i början, i vetskap om att inte investera i just den valutan eftersom den inte är stabil, som ni finner nu. Så det är väldigt likt andra saker som kommer att införas, eller som redan har introducerats, som ännu, som du säger, är en del av planen för den mörka sidan här. Men vet att den mörka planen kommer att besegras på alla sätt du kan tänka på när övergången fortsätter. Okej?

Gäst: Tack så mycket.

OWS: Mycket bra. Skulle det finnas några andra frågor här?

Gäst: Ja, jag har en fråga. Du talar om de ytterligare energierna som kommer in till planeten. Den sista tiden har jag haft ringningar i öronen, vibrationer runt huvudet, och jag är medveten om detta medan det händer. Så jag vill bara ha bekräftelse på att det är så det är.

OWS: Ni anpassar er verkligen, precis som många på detta samtal, om inte alla ni, till energierna. Och dessa har hittills kallats ”uppstigningssymptomen”. Ni kan fortfarande fortsätta att kalla dem det, men vet att dessa energier som kommer in förändrar just era DNA-processer inom er, och har gjort det under en tid. Men det kommer att bli mer och mer framträdande när dessa tider fortsätter eller, ännu viktigare, när vibrationerna fortsätter att öka när ni går vidare. Okej?

Gäst: Okej. Tack så mycket.

OWS: Ja. Skulle det finnas några andra frågor?

Gäst: Ja.

OWS: Ja?

Gäst: Många av oss ifrågasätter dessa riktigt läskiga varelser i den inre Jorden som har slutit allianser med olika regeringar för att göra inte så bra saker för mänskligheten och så vidare. Jag antar att de har varit i de djupa underjordiska baserna, och de är ganska stora och ganska läskiga. Jag är inte rädd för någonting, men jag har en känsla av att om jag såg en framför mig, skulle jag kunna få ett sting av rädsla. Så kan du berätta för oss hur dessa individer hanteras för att få dem härifrån och från planeten?

OWS: Först och främst, Kära Du, om du hade en personlig konfrontation med en av dem, så skulle du ha mycket mer än ett litet sting av rädsla. Bara så att du vet detta. Men vet också, att samtidigt har du inget att frukta. För först och främst kommer du inte i kontakt med dem. Och de håller på att helt elimineras från planeten, inifrån planeten, och säkerligen ovanför planeten, eftersom de inte längre tillåts komma från andra system till denna planet vid denna tidpunkt, de har hållits tillbaka från att komma hit under en tid. Så allt ni handskas med nu, ni som planetens kollektiva ni, är de som redan är här. Och det är de som elimineras. Deras befolkning minskar mer, och mer och mer.

Förstå nu också att inte alla av dessa är vad du skulle kalla den mörka sidan, eller ondska, eller något av detta slag. Vissa av dem, många av dem, har verkligen vänt sig till ljuset hellre än att besluta sig för att förtäras av ljuset. Så allt håller på att lösa sig. Er allians, de som tillhör de ”Vita Hattarna”, som ni kallar dem, är mycket medvetna om dessa varelser och gör allt de kan för att eliminera kaoset, förvirringen och rädslan, och allt som de har fört med sig, särskilt i dessa djupa underjordiska militärbaser som du säger. De håller på att rensas helt.Men vet att det fanns många av dessa baser. Men de håller verkligen på att elimineras eller förändras, som vi säger, till Ljuset. Okej?

Gäst: Ja. Tack så mycket för den försäkran. Ja, jag är säker på att jag skulle vara ganska rädd.

OWS: Skulle det finnas några andra frågor innan vi släpper kanalen?

Gäst: Ja, jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Är CERN nu i händerna på de Vita Hattarna?

OWS: Vi vill berätta för dig att det som du kallar CERN är inget ni ska oroa er för just nu. Okej? Vi kan inte berätta mer än så just nu. Men det är inget som helst att vara rädd för.

Gäst: Okej. Okej tack.

OWS: Ja. Vi måste släppa kanalen här nu. Energierna från Ashtar var ganska tunga på den här, så vi måste släppa.

Innan vi gör det säger vi bara fortsätt att skina ert ljus, antingen medvetet eller omedvetet, var ni än går.

Shanti. Frid vare med er. Var den rätta.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *