Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 mars, 2023

Du kan också kanalisera Arcturian Council ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi siktar på att etablera mycket solida relationer med de av er i fysisk mänsklig form på jorden, eftersom vi letar efter många kanaler för vår energi och visdom. Vi hade aldrig för avsikt att bara komma genom Daniel här, och dessa kanaliserade sändningar har tjänat en mängd syften för oss och för dig.

Energierna som kommer genom kanalen har alltid designats för att anpassa fler individer så att de också skulle kunna ta emot oss och sända det som de tar emot. Ni kallas att göra mer vid denna tid, och vi vet att det arkturiska perspektivet behövs där på jorden eftersom det är så annorlunda från perspektiven för så många människor som lever där vid denna tid.

Det måste finnas mer uppvaknande där på jorden, även om mycket uppvaknande har inträffat och fortsätter att inträffa. Det finns fortfarande en nödvändighet för fler av er att fungera som kanaler för oss och för de arkturiska energierna eftersom mycket av livet på jorden har dominerats av egot, av girighet, av själviskhet och alltför många har avvisat möjligheter att komma ihåg vem de egentligen är som andliga varelser. Du bor på en vacker planet med många naturresurser, och du har skapat många, många distraktioner från den andliga sfären, från det oändliga och eviga som finns inom dig. Detta var förstås en del av planen.

Du behövde gå den vägen först, som ett samhälle, och sedan kunde återkomsten till vem du verkligen är inträffa och skulle bli så mycket sötare när det gjorde det. Och det är där du är just nu. Vi känner bara att det behövs fler ankare, fler punkter för att jorda dessa energier.

Och medan ni alla gör det till en viss grad när ni får dessa meddelanden genom Daniel, försöker vi rekrytera så många av er som möjligt, eftersom världen behöver er. Och dina medmänniskor som behöver vakna kommer att göra det när de blir påminda om sina arkturiska rötter, om de där vackra arkturiska livstiderna där de tillbringade så mycket mer tid i meditation och i tyst inre reflektion.

Det här är en tid för så mycket mer att väckas inom så många, och ni vet alla att ni vill vara en del av det, att ni vill hjälpa och läka. Och detta är din uppmaning till handling. Ni har gjort det här förut, annars skulle ni inte få det här meddelandet på det här sättet, och vi är väldigt intresserade av att få kontakt med varenda en av er så att fler kan ta emot oss och dra nytta på alla de otaliga sätt som de kan av lite fler Arcturus i sina liv.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *