Ashtar och Yeshua via Galaxygirl, 22 augusti 2020

 

Ashtar och Yeshua via Galaxygirl | 22 augusti 2020

 

Ashtar och Yeshua 22 aug 2020

Hälsningar, ljusfamilj. Jag är Ashtar från den Galaktiska Federationen till er tjänst i kväll. Gaia är strålande i sin skönhet i detta ögonblick. (Jag ser Jordens ljus från rymden när hon roterar). Det är verkligen en fantastisk syn att se. Ni ljusarbetare, vänner, familj, ni gör ett otroligt jobb. Jag visar dessa bilder till den här i illustrationssyfte. Ni är alla ljusen på Gaia i detta ögonblick, och er skönhet, ert mod, er orubblighet mitt i allt detta, är enorm. Tack för er service. Vi tjänar också i många kapaciteter. Mycket mer inträffar än jag för närvarande får avslöja men ni ska veta att de mörka är förvirrade och på flykt. De som återstår har valt sitt öde, deras väg är tydlig. Kapandet av mänskligheten finns inte längre. Stå stark i er energi. Ni är Källväsen, fraktaler, individuella, mångfacetterade, mång-dimensionella, magnifika varelser av ljus och kärlek, djupt värderade av Skaparen och oss alla. Kalla tillbaka din kraft till dig, kalla på din styrka. Kom ihåg förfädernas inre vishet, din galaktiska familj. Vi vet att dessa ögonblick av sammandragningar är smärtsamma. Vi andas med dig genom dem. Detta skall inte vara mycket längre. Vi är medvetna om att ni är trötta på att höra sådana känslosamheter men det är fallet. Nova Gaia fulländas inom ljusarbetarnas hjärtan och justerar vibrationerna i denna verklighet, höjer dem högre och högre. Många av er är redan starka inom jordens högre dimensionella nivåer, medan vissa inte är lika starka. Du kommer att vägleda dem. Du kommer att vara som änglarna för dem, även om du kommer att vara i form, och exakt hur detta ska ske är oklart. Det finns fortfarande ett visst mysterium av glädje kring detta stora avslöjande. Nova Gaia är en vacker present som är helt inslagen. Vi vet att hon är vacker. Vi har sett henne. Många av er är från hennes framtid. Men vi får inte öppna paketet för tidigt. Vi tycker om att se våra älskade familjemedlemmar skapa det med sina vibrationer av kärlek. För det är din kärlek, ditt ljus som är omslagspapperet för denna stora final. Vi är mycket stolta över er. Vi erbjuder vår hjälp, alltid till er tjänst, jag är Ashtar.

Jag är Yeshi. Jag njuter mycket av utsikten med min broder Ashtar. Från bryggan i New Jerusalem ser saker ut att ljusna! Var inte rädda, var inte missmodiga. Nu är det dags för kärlek och gott mod. Låt er fångas upp i de högre vibrationerna av kärlek, av min kärlek till er och känn det enorma stödet. Jag omfamnar er. Verkligen, vilken storslagen resa. Ljuset har vunnit! Bli inte fångade i det skenbara. Luras inte av vargar i fårakläder har jag sagt tidigare, men maskerna tas bort. Det stora uppvaknande av inre sanningar som avslöjas finns överallt för alla att se. Vissa kommer att vara som strutsarna med sina mäktiga huvuden fast i sanden, ovilliga att se. De kommer inte att kunna hantera de högre energierna, för de är ovilliga att utvecklas. De kommer att lämna och göra sin utgång på olika kreativa sätt som väljs av deras högre aspekter som mest lämpliga för deras lärande. Respektera dem, men sörj inte för mycket över dem, för de släpps fria eftersom de ville vara på en djup nivå. Coronaviruset, kronchakrat, kröningen av den nya tidsåldern – allt arbetar tillsammans för härligheten av alla goda saker som kommer. Moderns andetag och omfamning finns runt omkring er. Alla saker kan användas för det goda. Coronaviruset erbjuder den unika möjligheten för dem att antingen utvidga sina kronchakran genom tro och upplysning genom djupt inre sökande, eller som ett medel att lämna. De som inte kan stiga upp, de som väljer att lämna nu, för de har lärt sig vad de ville och var redo att lära sig, de frigörs. De härdade själar som vågar ta på sig en fysisk uppstigning, en sällsynt prestation, tja, hatten av för er! Ni är mina hjältar. Jag önskar inte er dyrkan. Jag önskar er kärlek. Jag önskar er vänskap. Gå med mig. Låt oss ta en resa genom minnesfältet tillsammans. För om du läser dessa ord har vi dragits till varandra tidigare. Gå med mig längs de dammiga landsvägarna där utsikten är enkel, där Gaias hjärta hörs och de söta skapelserna är påtagliga, runt omkring. Detta – så här var Gaia tänkt att vara och ska bli en gång till. Hennes läkning är nära förestående. Er läkning är nära. Det är normalt att krigarna känner sig urblåsta och trötta. Ta till era detta. Ni är inte ensamma. Ni är omgivna av den Galaktiska Federationen, Himlens Företag och alltför många råd och kamrater än ni kan förstå. Ni är omgivna av ljus, av ett stort nätverk av medvetande, av kärlek. Ni är av samma väv. Så är vi alla Guds barn. Så är vi alla Guds söner och döttrar, en svår undervisning för det mänskliga sinnet, men ändå sant. De tyckte inte heller om den här idén. Hur kan det bara finnas en? Hur kan det bara finnas en Gud? Hur kan det bara finnas ett Guds barn när vi alla är Guds barn? Eftersom vi alla är en massivt vacker, ständigt utvecklande soppskål med medveten expansion, av oändliga eviga berättelser om upptäckt och förnyelse. Du förnyas. Ta det till dig. Jag ska förnya dig. Jag andas in mitt liv i dig. Det är också ditt andetag. Till de som är vana vid den nuvarande kristna dogmen, jag är ledsen om jag kränker er. Jag har kränkt många människor genom tidsåldrarna. Men förstå, förstå djupt att ni kommer att förstå. När matrisen rivs isär, precis som draperiet i templet, när matrisen rivs isär – skall du se vem du verkligen är, och du ska skratta åt att du någonsin varit rädd.

Jag är Yeshi. Jag älskar dig. Jag omfamnar dig, kära vän. Välkommen hem till de högre dimensionerna! Snart ska du se samma syn av Gaia som vi ser henne, och som vi ser dig! Dyrbara du! Se hur du har vuxit! Jag delar mig själv, min kärlek, mitt ljus, mitt väsen med dig – DIG! Tack för att du finns här. Tack för att du delar ditt ljus. Var mina händer och fötter. Snart ska jag tjäna bredvid dig. Vid sidan av, precis som i gamla dagar. Det är en spännande tid. Jag är din Yeshi. Fred, vän. Fred.

 

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...