Ashtar Sheran och den Galaktiska Federationen av Ljus via Inger Noren, 8 september 2020

 

Ashtar Sheran och den Galaktiska Federationen av Ljus

Via Inger Noren, 8 september 2020

Jag är befälhavare Ashtar Sheran och jag tänkte lämna ett budskap angående den senaste händelsen om pandemin. Människor har börjat så smått att återgå till sitt tidigare liv innan pandemin, men än är det inte över.

För att få människor att verkligen vakna ur sin sömn måste det bli en ytterligare nedstängning, men den kommer att fungera på ett annat sätt.

Covid-19 viruset är i avtågande men däremot kommer det ett virus som är mer som en vanlig influensa. Dock något allvarligare. Därpå kommer rädslan tillbaka till många människor och det är det som är meningen med denna influensa från de mörkas sida. De livnär sig på er rädsla. Snälla ni sluta att vara rädda, då skyddas ni från att få detta influensavirus.

Sluta bära masker som ledarna i era länder förespråkar, utan håll varandra kära med kramar och närhet. Är det meningen att ni ska få influensan så får ni den, oavsett masker eller inte. Det är inte fler människor som dör i denna influensa än i tidigare influensor.

Däremot kommer det snart avslöjande till folket om vad de har blivit bedragna med. Stora bedrägerier avseende det finansiella tillståndet och även vad dessa inom det styrande i landet har orsakat i den medicinska delen, med direkt dödande substanser i sina mediciner och vacciner bland annat. Detta och mycket mer kommer inom kort att presenteras för människorna.

Detta kommer att utlysa svåra protester med upplopp och hat mot de styrande i länder med mycket stor diktatur. Det är klokt att inte vara så mycket i de stora städerna under denna tid. Det är även bra om man lagrade en del mat och toalettartiklar eftersom det kan komma att en del stora butikskedjor stänger.

Ljusarbetare bör vara beredda för att en del människor behöver stöd i att försöka förstå vad som händer på Jorden. Varför ingenting har blivit sig likt efter dessa nedstängningar. Det är viktigt att stå i sitt ljus för att detta påverkar alla positivt. Var rädda om er själva. Vi älskar er alla så otroligt mycket.

Ashtar och Galaktiska Federationen av Ljus

 

Stor tack …. I kärleksfull tjänst …. JAG ÄR

Du gillar kanske också...