Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 september 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 september 2020

 

Nästa Steg Ni Tar Som Vakna Varelser

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket entusiastiska över hur mänskligheten har tagit nästa steg som är nödvändiga för er andliga utveckling som kollektiv. Vi har märkt att fler och fler av er har kunnat bevittna era egna tankar, övertygelser och benägenheter, och vi har märkt att så många människor hindrar sig från att upprepa mönster som sattes på plats innan de föddes i sina fysiska kroppar. Ni har begåvats medvetenhetens kraft. Detta är en makt som få har, i avseende till hela den mänskliga befolkningen. Det finns dock tillräcklig medvetenhet för att föra oss till denna punkt med positiv förväntan.

Och ju fler av er som har den medvetenheten, desto mer leder ni andra in i den. Er villighet att leta efter dessa omedvetna tendenser inom er är inspirerande. Ni hjälper era medmänniskor att vakna med er förmåga att se hur er programmering startade och hur ni demonterar den. Ni gör ett enormt jobb med att släppa det som inte längre tjänar er, och genom att göra det gör ni det lättare för resten av mänskligheten att göra detsamma. Som vi har sagt många gånger tidigare är ni ledarna där. Det är er som andra kommer att vända sig till när de befinner sig i behov av hjälp eller när de inte kan förstå något i sin upplevelse.

Ni som har varit villiga att vara det svarta fåret, de utstötta, de på livets utkant, det är ni. Och så många drar nytta av er vilja att vara så långt utanför normen. De drar nytta av er vilja att göra något så radikalt som att ifrågasätta era egna tankar och övertygelser. Ju mer ni avskärmar er från all information som kommer till er och stämmer in på vad ni har inuti er, desto mer kommer ni att upptäcka att denna kraft av jagmedvetenhet är något som är lättare för er att lära ut till andra än något annat som ni kan bidra med.

Ni hjälper redan så många, och det finns så många fler som kommer att dra nytta av denna villighet som ni måste vara medvetna om och förändra. Ni inspirerar så många i hela galaxen med den grad ni är vakna och medvetna, och ni får så mycket mer stöd som ett resultat. Denna trend kommer att fortsätta. Vi vet detta för att vi vet att ni befinner er i denna ständiga uppåtgående spiral, och vi vet att detta är en enorm del i att ni alla fortsätter att göra framsteg.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

You may also like...