Det Antariska & det Uppstigna Drakkollektivet & Alisheryia, 5 september 2020

 

Det Antariska & det Uppstigna Drakkollektivet & Alisheryia

5 september 2020

Vi är det Antariska Kollektivet. Vi ser ditt djur njuta av sitt ben vid din sida, helt nöjd. (Min husky sitter bredvid mig på soffan med en tuggleksak). Vi ser att hon är helt försjunken och nöjd i stunden, sittande bredvid sin matte. Vi ser att det inte finns några andra distraktioner. Djur är utmärkta exempel på meditation. Hon är så lyckligt förnöjd, rofylld, det finns inga bekymmer. Hon befinner sig i stunden, inte en framtida eller gången stund. Det finns så många missuppfattningar om hur man ska meditera, vad man ska meditera om och så vidare. Det är onödigt. Inre frid finns inombords. Den finns när man är i flödet av skapande i stunden, nöjd och närvarande. Om det är på soffan eller vid havet spelar ingen roll.

Vi är det Antariska Kollektivet. Vi ber er andas djupare i denna nuvarande stund. Maskerna har hindrat många från att andas djupt. Att andas djupt kommer att förbättra ert immunsystem och förankra er i detta nu-ögonblick. Detta är det nu-ögonblick som spelar roll, det som ni skapar. Gaia finns i detta nu-ögonblick. Era tankar och kreativa förmågor som skapare förstärks av energierna som strömmar in i er stratosfär just nu. Vi inser att vi upprepar ”i stunden” men det överhängande i detta kan inte överskattas. Ni är i ”klämningen”, den slutliga sammandragningen. Varje kort spelas ut, allting avslöjas. Strategier för manipulation avslöjas. Ljuset har vunnit. Vi inser att några av er blir lite missnöjda med den frasen, men om ni kunde se från den icke-fysiska sfären, vilken en del av er kan, om ni kunde se från utsiktspunkten utanför tiden skulle ni se att ni är i ljuset nu, ni gör skillnad nu. Ni skulle se att korkskruvsspiralen i den icke-linjära tidsvirveln hummar snabbt och snurrar uppåt mot en högre, vackrare verklighet för dem som är i linje med detta vibrationella resultat. Vi ser att ni, att många av er som läser detta verkligen är i linje. Men kvarstå stadigt. Det finns förstås de som är kvar som vill att andra ska bli kvar i de lägre sfärerna. Glöm inte er träning. Alla varelser förtjänar ljus och kärlek, en svår sanning för dem som upplevt vad ni för närvarande upplever. Men när ni är selektiva angående vem ni delar förlåtelse eller ljus med, när ni är selektiva kan ni bli polariserade. Objektiv neutralitet, enhetsmedvetande, det är er framtid som medborgare på Nova Gaia. Det är er framtid, det är ert öde, det är ert hopp. Förlora inte detta ur sikte.

Vi omger er med våra kärleksfulla vingar av ljus. Ni kan känna kyla då vi aktiverar det som varit vilande. (Jag känner kyla och värme på ryggen där vingarna skulle suttit. Det känns som de arbetar på att väcka upp något där, men jag visste inte att vi hade chakran på vår rygg). Ni ljusarbetare har varit många saker på många platser. Ni är mäktiga varelser valda för denna stund av skapande. Ni är väl utrustade för uppgifterna framför er. Er uppgift är att vara kärlek, att lysa med ert ljus under alla omständigheter. Att inte bli indragen i narrativet. Det finns mycket omvälvning, mycket oenighet på planeten jorden just nu men det finns också en början på enhetsmedvetande. För coronaviruset, pandemin, situationerna med ändlösa förändringar som ni upplever, de har väckt upp mänskligheten från hennes slummer. Människor börjar uppleva allt det som är sönder. De ser det som inte längre tjänar dem, så att fler goda saker kan flöda in friare av sin egen skapelse. (Jag ser en trasig tekanna som läcker). Ja, så här är det. Ni har alla försökt dricka te ur en trasig och smutsig kanna, men ni bar ögonbindlar och var verkligen omedvetna om situationen. Ögonbindlarna lossnar från era bröder och systrar. Ni ska lysa med ert ljus och er kärlek. Ni är ljusbärarna, ljusbringarna. Ni kommer att få nya tekannor. Teet på Nova Gaia är härligt, örter och ljuvliga växter av alla sorter som ni just nu är omedvetna om, för allting har varit så förminskat i sin livskraft där i de lägre dimensionerna. Ju mer ljus, desto mer liv. Ljus är liv. Vi ser mer liv komma till Gaia, mer livskraft, och det är ni som kommer med detta. NI. Känn vår enorma kärlek till er. Vi är det Antariska Kollektivet.

Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Vi dricker inte te. Men vi ser vart det här är på väg. Vi önskar, lilla människa, att du ska vara i frid. Tårar. Vi ser tårar av ilska och lättnad, följt av tårar av glädje. Vi ser tårar av glädje vid horisonten. Vi ser många tårar, mycket glädje. Människa, allt är inte som det ser ut. Allt är inte förlorat. Allt hittas. Var inte rädda för förändringarna som kommer till Gaia. Rädslan var att förändringen inte skulle komma. Men vi är inte rädda. Rädsla är en låg vibration. Vi flyget högt. Vi flyger högt med våra drakvingar av mäktighet, av styrka. Ni är också det. Ni är också tillräckligt starka för att mildra dessa förändringar. Samtyck inte. Samtyck inte till status quo, till hur saker har varit, för de kan aldrig återkomma. De kan aldrig återgå till hur det har varit, för ett nytt medvetande är här. Ni är i den högre fotoniska ljussfären nu. Ni har fullbordat ytterligare en cykel av förlust, av smärta, så att nytt fås, ny healing kan börja. Allt är inte förlorat. Lilla människa, allt hittas. Allt blir healat. Allt tvättas bort. Enkla nöjen, tydligen tycker några av er om att dricka varmt vatten – vi gör inte det – men för dem av er som tycker om ert varma kryddade vatten kommer det att smaka annorlunda, för ni kommer att vara annorlunda. Ni kommer att vara i en högre vibration. Vi föredrar kallt vatten. Kalla uppfriskande förändringar kommer till dem som är trötta. Mästaren kommer att tvätta fötterna på den vandrande själen. Ni är mästare. Ert svala vatten i tjänst till de andra kommer att trösta många trötta resenärer. Resande. Vi ser mycket resande till många platser. För ni kommer att hitta era vingar. Ni kommer att minnas hur man flyger. Allt är inte som det ser ut att vara. Människa, vakna upp och se med det högre sinnet. Se med de högre ögonen. Känn med det högre hjärtat. Känn kärleken som finns överallt omkring er.

Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Vi gläder oss åt våra nya vänner, Antarierna. De har också vingar. Vi har alla våra styrkor. Vi ser alla olika ut men partnerskap är vad som sker i de högre sfärerna i alla former och med alla utseenden. Uppstigningen kommer till den här regionen vare sig de mörka vill det eller inte! Och de vill inte! (Jag hör drakar skratta). Vi bryr oss inte om de mörkas klagan. Vi ledsagar dem till ljuset för healing. Vi har medkänsla och vår medkänsla visas genom deras bortförande. Gaia skall bli praktfull återigen och ni skall också bli praktfulla på henne. Homo Divinicus. Nova Gaianer. (Jag ser kristusbarnet i skrattet. Jag ser ordet kristallin bli orden ”Kristus i mig”. Jag ser kristaller humma över hela Gaia. Jag ser kristallina nätverk lysa upp. Jag ser under skinnet på de avancerande, kristallina människorna att de är levande ljus, med fullt påslaget DNA som ser ut som glödande vibrerande färgade fiberoptiska kablar).

Vi är det Uppstigna Drakkollektivet som gör er sällskap med det Antariska Kollektivet idag. Vi indränker er med fler kodningar, mer ljus. Fred, lilla människa. Det är dags att flyga.

Jag är Alisheria. Det finns tillfällen i en drakes liv den inte glömmer. Jag kommer alltid att minnas ansiktena på mina kläckta barn då de kommer ut ur sina skal. När vi får ögonkontakt ser jag dem och de ser mig. Jag ser deras själars tidigare resor och jag känner deras hopp för den här livstiden. En drakmoder minns dessa ögonblick i varje kläckning. Det är också roligt att lära dem hur man blåser eld. I de högre sfärerna är vår eld transformativ, transmutativ, helande. Vår eld kan ha vilken färg vi vill, för vi arbetar med strålarna. Jag kommer också ihåg ögonblicket när jag som ung första gången hoppade ut från de steniga klipporna ovantill. Ni är i det ögonblicket. För man måste flyga för att byta position och se från ett annat perspektiv. Det är dags att flyga. Era vingar är starka. Vindarna av nya förändringar, av nytt medvetande, av nya energier, kommer att lyfta upp er och ni kommer att känna förvåning över att ni tvivlade på att det var möjligt för er att bli mer än vad ni är. Medvetandet växer alltid, expanderar. Och nu, dyra mänskliga barn, nu är det dags att växa in i kärlek. Jag Alisheria andas på er nu, tänder er med mod för de kommande stunderna och dagarna, tänder inom er modet att lysa ert ljus och er kärlek till fullo och bli de strålande varelser av nåd som vi känner er som.

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...