Det Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 januari 2020

Det Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 januari 2020

VAD DE INKOMMANDE ENERGIERNA KOMMER ATT GE ∞ 9D ARCTURISKA RÅDET, KANALISERAT AV DANIEL SCRANTON

”Hälsningar. Vi är det Arcturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har ett avtal med era högre själv. Vi arbetar tillsammans med era högre själv och era andeguider. Edra Översjälar arbetar med oss. De är högre dimensionella varelser än vi är. Vi mottager från era Översjälar eftersom de vet att ni får dessa sändningar och de sändningar som vi projicerar på andra sätt och genom andra kanaler. Vi är ett nätverk, ett team. Vi är med i Team Mänskligheten, och så är också många andra varelser.

Därför, vill vi att du ska veta det så att ni kommer att känna stöd när ni går vidare in i nästa fas av er evolution där energier som kommer in kommer att be er att släppa taget. Ni måste hitta styrkan att släppa det som är bekant, att släppa fasthållanden, och även att släppa någon del av er själva som bygger på tanken att ni är bättre än någon annan. Ni tar bort det egoistiska självet, lager för lager, när ni blir era högre själv.

Det mesta av vad egot består av är överlevnadsinstinkter och begränsande tankar och övertygelser. Du förlorar inte ditt ego, eftersom ditt ego är din självkänsla. Du gör bara bort med idéer om dödlighet och att du är begränsad eller mindre än Källans Energier. Du är redo att omfamna vem du verkligen är, och det finns en skala bort process som är inblandad i det, och vi vill bara att du ska veta hur stödd du är. Ännu bättre, vi vill att du ska känna det.

Vi vill att ni ska känna det stöd som vårt team har skapat omkring er. Vi vill alla att ni ska lyckas. Och så kommer vi att fortsätta att ge er allt vi kan för att hjälpa er att göra just det. Vi vet naturligtvis att ni i slutändan kommer att lyckas bli era femte dimensionella själv, men vi vill ännu mer för er alla. Vi vill att ni njuter av resan. Vi vill att ni strugglar mindre. Vi vill att ni ska veta att ni kan göra vad ni har bestämt er för att göra utan någon större kalabalik.

Ni behöver inte vänta på att något ska hända i skyarna för att ta er dit ni vill åka. Verkligheten är, att allt som händer i era skyar, alla händelser som helst, kommer att vara resultatet av det skiftande du har gjort hinsides. Ni är där nu för att börja processen med att omfamna, och när som ni omfamnar, vad som inte längre tjänar er glider rakt igenom era armar. Det är en paradox, men en bra en. Och vi ser er som är vakna som ledare på vägen när ni gör så mycket enormt arbete på er själva, och när som ni gör det blir ni medlemmar i Team Mänskligheten. Ni blir markbesättningen som alla vi har sökt så länge.

Vi är det Arcturiska Rådet, och vi har med glädje haft kontakt med er.”

https://sananda.website/the-arcturian-council-via-daniel-scranton-january-24th-2020/

Översättning:  Mats

Du gillar kanske också...