Ashtar Sheran via Sharon Stewart, 3 maj 2022

 

 

Ashtar Sheran via Sharon Stewart, 3 maj 2022

Starlink kommer att bli det nya systemet | Ashtar Sheran via Sharon Stewart

 

Submitted to Voyages of Light on May 3, 2022

Starlink Kommer Att Bli Det Nya Systemet

Vi är i det gamla systemet nu. När Starlink väl är igång i allas hem kommer detta att vara det nya systemet, kopplat till QFS.

Ashtar: Jag är Ashtar Sheran med ett budskap till jordens människor. Ja, detta påstående är korrekt: Starlink kommer att vara länken till det nya Kvant-systemet.

Det fungerar redan, nu måste vi få varorna producerade för att länka er till Starlink. De som inte köper den nya tekniken kan vara kvar i det gamla FIAT-systemet, som också kommer att fungera. Ju fler människor som övertalas att gå till kvant, desto bättre för jordens människor, detta kommer att indikera vilken tidslinje du befinner dig på.

Ja, det handlar om tidslinjer. Det finns två dominerande tidslinjer just nu: en kvanttidslinje som styrs av universell lag, och er artificiella tidslinje som också är föremål för universell lag, men ni har fått lära er att vända er polaritet medan ni är på den.

Ni undrar alla vad som händer med det nya systemet, och det här är vad som händer med det. Övertagandet av DS har främst varit ekonomiskt, det är sättet att ta ner dem eftersom de skapade systemet för att förslava jordens människor. Er befrielse kan hittas i att gå till kvantum.

Titta på nyckelspelare i detta system, som är ett militärbaserat system även om det kanske inte verkar vara det. Ja, Alliansen är er jords hemliga regering, och det är fortfarande en militärregering eftersom det fortfarande finns ondska i er värld att hantera.

Genom att gå med i kvantsystemet, som är krypterat på kvantnivå och gulduppbackat, kommer finansiering att bli tillgänglig för dem med projektpengar, subventioner kommer att bli tillgängliga för dem som behöver det, och skulder kommer att återföras. Men du måste gå med i systemet och skapa en inloggning för dig själv. Allt kommer att krypteras så att din bankinformation och dina pengar äntligen är säkra. Det kommer inte nödvändigtvis att kräva att du flyttar ditt bankkonto, men det måste vara hos en bank som är en del av QFS-systemet. Det är inte alla banker just nu. Vissa banker håller på att tas ner, till exempel Deutsche Bank kommer att tas ner för penningtvätt.

Den nya världen görs känd för dig först genom samtal, och sedan kommer du att få instruktioner om hur du länkar in till det nya systemet. Håll ögonen öppna.

Era medier förändras också för att hedra yttrandefriheten. Twitter kommer att bli den kommunikationsmetod den en gång var för så många av er.

Jag: Jag blev sparkad därifrån. Samma som Vimeo, de avslutade bara mitt konto en dag. Facebook spärrade mig från 98 % av mina följare på en dag. Allt för att jag pratar skvaller som så många tror på. Som om.

Ashtar: Det har inte varit lätt att få ut budskapet, och Starlink har varit under attack, men vi reparerar skadan enkelt och arresterar de skyldiga.

När tv-stationerna börjar bli kvantum kommer ni att höra mer från Sharon, Ivo och mig. Ni måste köpa kvant-tv. Detta är en del av den teknik som vi ännu inte har producerat åt er.

Jag: Producerat, eller ligger de i lager och väntar på att säljas?

Ashtar: Produktionen är igång och det tar inte lång tid nu, Sharon.

Jag: Jättebra! Så spännande. En värld fri från giriga små tentakler från DS, och alla våra belackare kan också stanna i de lägre tidslinjerna eftersom de inte är redo att tro på en kvantverklighet.

Ashtar: Vid det här laget har ni fortfarande ett val vad ni vill vara en del av. Många kommer inte att uppgradera sina TV-apparater, mobiltelefoner och datorer och detta kommer att hålla dem i det gamla systemet med beskattning, betala skulder och drunkna i avgifter. Om deras bank byter till QFS-systemet måste de antingen följa med eller byta bank.

Jag: Kommer det att finnas alternativ för människor som vill stanna i det gamla systemet? Varför skulle de, men hej, någon kommer inte att lita på saker eftersom de är nya såklart.

Ashtar: Det kommer att finnas. Nya banker kommer att dyka upp. Ni kommer att börja se onlinebanker med namn som “Q-Bank” och “Quantum Savings Bank”, sådana saker.

Jag: Herregud! Jag googlade precis på det och det finns en Q-Bank! Även i Kanada. Copyright Advanced Practice Education Associates. Än så länge verkar det vara förknippat med Queensland Banks, och sedan något om medicinsk praxis.

Ashtar: Vänta bara. Ni behöver kvantdatorerna för att hitta dem. De finns inte på Google, Sharon.

Jag: Sant. Väldigt censurerat.

Det här är intressant. Okej, något mer, Ashtar?

Ashtar: Inte censur, Sharon, det har med fält att göra. Kvantsystemet körs på andra fält än det artificiella systemet.

Det kommer att bli mycket mer, Sharon, men nu får detta räcka.

Jag är Ashtar till er tjänst.

Adonai

 

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...