Ashtar Sheran via Sharon Stewart, 4 augusti 2020

Bomba Månen | Ashtar Sheran via Sharon Stewart, 4 augusti 2020

 

Min intuition för den här kvällen: Så småningom kommer de att spränga månen, eller kanske kommer vi att göra det. Ashtar, varför skulle vi göra det?

Ashtar: Hej, Sharon. Jag är Ashtar till din tjänst idag.

Jag: Vilken effekt skulle det ha på vår planet?

Ashtar: Mindre än du tror. Det främsta skälet till att vi skulle spränga månen, dock inte snart, är att det är ett tomt skal, en satellit som används för att hysa utomjordiskt liv som övervakare av er värld. Månen är ett falskt föremål. Det borde aldrig ha varit där, och naturligtvis har det använts för att kontrollera er planet, inget annat.

Jag: Har det alltid varit fallet?

Ashtar: Ja. Månen har inte varit där så länge som ni tror. Den har bara varit där så länge som den senaste galaktiska solcykeln – 26 000 år. Den placerades där, i själva verket drevs den dit – och placerades i jordens bana så att jordens tyngdkrafter förändrades vid den tiden. Den har använts för att ändra många av era fält – tyngdkraft, elektriska och magnetiska, vilka påverkar solens energi när den träffar jorden. Månen har ibland kunnat blockera solen helt och ni känner dessa tider som förmörkelser, som ni alla tycker är fascinerande, men ni är inte medvetna om de diaboliska influerarna som firar när de kan blockera solen från er – solens barn!

Ni är inte medvetna om konsekvenserna av detta. Vid tidpunkten för solförmörkelser är människor till och med exponerade för Saturnus energier och för andra negativa påverkningar från solsystemet och från andra solsystem som Orion, som ständigt bombarderar er värld från deras negativa energier, dock, förr i tiden var er sol blockerad, vilket ökade effekten av dessa energier i det förflutna. Nu med de positiva energierna som kommer in från runt om i galaxen igen, är detta inte så hemskt. Förstå dock att många av dessa energier kommer genom er sol, och det är därför ni är kemtrailade så ofta – för att blockera solens energier att påverka er.

Jag: Jag ser nu att 8/8-portalen kommer upp och de har verkligen kemtrailat som galna igår kväll och jag kommer satsa på att vi har prognos på regn de närmaste dagarna.

Ashtar: Dessutom upplever din kontinent orkaner, som släpps ut över er av samma anledning – för att hålla solens energier borta från er och att hålla er i rädsla.

Jag: ja. Vi får inte det så mycket lokalt här uppe, bara massor av kemtrailing.

Ashtar: Apropå när månen kommer att explodera, förstå att det inte kommer att hända snart. Hela er värld har acklimatiserats till dess närvaro och det kommer också att ta tid för alla att vänja sig av med den. Er kalender och hur ni markerar tid kommer att förändras, er kalender bygger på månader som är måncykler. Detta är falskt eftersom månen är ett falskt föremål. Er markering av tid är felaktig som ett resultat.

Era folk kommer att ha varit tvungna att övervinna tankekontrollen för att bli av med månen, för det mesta av tankekontrollen överförs till er därifrån. Vi minskar det, och inkommande energier hjälper till att öka medvetenheten hos folket, men om vi tar bort tankekontrollen i ett svep skulle er befolkning bli galna. Detta skulle vara kontraproduktivt milt talat.

Jag: Så jorden kommer inte att i framtiden ha en måne?

Ashtar: Nej. Det kommer att vara en av få planeter som inte har det. Men det är bra.

Jag: Finns det en fördel med att inte ha en måne?

Ashtar: Det kommer det säkert att finnas för kvinnorna, som kommer att återfå kontrollen över sina menstruationscykler och förmågan att avgöra när de vill bli gravida. Era födelsekontrollmetoder kommer att bli historia när människor inser att de kan avgöra när de vill bli gravida. Månen stoppar er möjlighet att göra detta.

Jag: Ner med månen!

Ashtar: Jag kan inte föreställa mig att bli gravid i en tid då det inte var önskvärt, för att vara ärlig.

Jag: Inte jag heller men jag är dock infertil, åtminstone är den här kroppen det.

Ashtar: När det gäller era säsonger och andra naturliga cykler, kommer de att återgå till det normala – allt baserat på solens inflytande. Er värld kommer inte att wobbla, som många fruktar, när det inte finns någon måne – den kommer att återgå till den normala rotationen som den alltid har haft innan den stördes.

Ni måste förstå att er värld störs mycket och att det praktiskt taget inte är något naturligt med hur ni agerar i era liv. Era liv är mycket onaturliga. Ni anpassar er för att ni tror att allt är naturligt, men det är inte det. Ingen i galaxen lever som ni gör, inte ens på andra tredimensionella planeter.

Jag: Ja, jag förstår det nu.

Ashtar: Er planet är en tvillingplanet av en annan i Pleiaderna. Deras rotationer brukade reflektera varandra; nu är det inte fallet.

Jag: Vad heter den planeten?

Ashtar: Cleor. Det är en återspegling av er planets rotation, åtminstone var den. Nu kanske ni faller tillbaka i samstämmighet med den igen.

Jag: Vilket stjärnsystem är den i?

Ashtar: Meriope. Det finns många Pleiadianer på den som önskar att ni kommer tillbaka till er normala livsstil, er normala planetrotation och lämna allt detta bakom. De besöker er planet ofta och hjälper tillsammans med Galaktiska Federationen.

Mig: Jag ser en mörkhårig kvinna med en stor grön juvel på pannan!

Ashtar: Tier Zara. Hon är högprästinna.

Jag: Jag kanske kunde prata med henne.

Ashtar: Om du vill. Hennes planet är inte er tvilling längre eftersom er är så förändrad. Du förstod idag att flugorna på din värld har förändrats.

Jag: Ja, det gjorde jag. De blir verkligen skadedjur. Vi brukade ha de fogliga hemmaflugorna som inte gjorde något; nu är dessa flugor mer aggressiva.

Ashtar: Det har att göra med att era livsmedel har förändrats.

Jag: Hur så, kanske för att de är GMO och mycket fulla av kemikalier?

Ashtar: Till exempel. När ni ändras förändras er natur för att återspegla den.

Jag: Ja, det kan jag se, vissa arter som blomstrar under dessa falska förhållanden och andra klarar sig inte så bra. Som bin och bönsyrsa och fjärilar ser jag dem inte längre. Men dessa irriterande bitande flugor är överallt!

Ashtar: Ja. Så du ser effekterna av hur du lever.

Jag: Uppfattat. Tack Ashtar för din information. Så människor behöver inte oroa sig, de kommer inte att göra sig av med månen när som helst snart, inte i våra liv, men det kommer att hända i framtiden vid någon tidpunkt. Vi kan till och med bli evolverade tillräckligt mycket för att göra det själva.

Tack Ashtar

Ashtar: Adonai. Vi är alltid med dig.

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoofVega

Översättning: Mats

Ashtar Sheran via Sharon Stewart, August 4th, 2020

Du gillar kanske också...