Brendas Blog via Brenda Hoffman, 1 augusti, 2020

 

Kära Ni,

Det verkar som om alla är sorgsna, arga eller deprimerade – kanske det inkluderar er. Ni är en stråle av solsken för många, ändå känner ni er som om er stråle av ljus inte är möjlig eller ens berättigad. Som om ni skulle matcha humöret hos allmänheten.

Det finns dagar då ni vet att allt är rätt i ert varande och er värld. Bara för att upptäcka att det ni hoppades på inte dyker upp eller att ytterligare en inhuman aktivitet blivit del av er värld.

Det är som om ni har givits allting, inklusive att acceptera förakt från dem som aldrig trodde på nya ni för förlust av vänner och familj. Ni är ensamma, lite bittra och försjunkna i ilskan i världen.

Ni är också utmattade av att rensa er smärta, bara för att upptäcka att andra vill att ni ska hjälpa dem att göra samma sak. Ni är trötta på att vara av Jorden, för det ser ut som den ena smärtan, den ena rädslan, följer på den andra. Så ni vill stänga ert sinne och er fysiska kropp för allt. Men ni är ensamma – en kombination ni sannolikt aldrig tidigare upplevt så här mycket i denna livstid. För ni känner till framtiden – tror ni. Men era belöningar verkar avlägsna sig längre bort, istället för att finnas tillgängliga nu.

Ni kanske drömmer om en semester, vissa möten, scenuppträdanden, fester eller att vidareutbilda er – och allt hämmas av COVID-19. Även om ni har resurserna att göra något så är det ofta inte möjligt.

Er frihet att röra er och resa har hämmats. Även de som föredrar att vara ensamma har fått sin rörelsefrihet beskuren. Inget är som det var.

Ni har gått genom ert personliga helvete för detta. Varför? I vilket syfte?

Vi i Universum fortsätter att tala om för er att allt är underbart och framskrider enligt den plan ni hjälpt till att utforma. Sådan information spelar liten roll. För, även om ni kanske inte är direkt påverkade har er förlust av 3D-frihet utan belöning på något annat område, fått er att ifrågasätta allt ni upplevt under denna övergång.

Ni kommer, om ni inte redan är det, att bli mindre och mindre känslosamma angående 3D-handlingar och aktiviteter. Men, då ni blir det förlorar ni också er 3D-känsla av glädje. Så, istället för att skifta till en annan glädje, känns det som om ni inte känner någon glädje.

Var är er belöning? Det är svårt att fritt umgås med era vänner och er familj. Och om ni gör det är deras begeistring, deras angelägenheter, inte så intressanta. Så, var är er glädje?

Ni är arga och sannolikt uttråkade. Ni har tömt er 3D-farkost så ni upplever inte längre 3D-glädje.

Så ni har börjat söka efter ert nya liv. Vilket antagligen inte är så trevligt. För ni har i eoner övats i att veta vad som skänker er 3D-förnöjelse och glädje. En ny leksak. En ny gemenskap. Ett nytt arbete. Familjetillställningar. Kanske ett bröllop, en examen eller en fest. Men ingen av dessa känns som de en gång gjorde. Det gör er arg. För ni uppnådde vad ni strävade efter när ni initierade denna övergång – att släppa ert 3D-liv. Ni förväntade er bara inte att förlusten skulle bli så stor som den nu känns.

Ni trodde att ni behagfullt och snabbt skulle kunna skifta från 3D till glädjen i 5D eller bortom. Ni förväntade er inte detta tomrum i tid eller rymd som består av COVID-19.

Så er farkost är redo att fyllas med nya tankar och handlingar. Det kommer att ske under de närmaste veckorna. Tänk på er jord som ett tomt vattenglas som en gång innehöll en klibbig, stinkande substans. Nu när ni är en tom farkost, tillsynes utan någon roll, vill ni få någon annan vätska i er container. Den nya vätskan skapas av er minut för minut.

Vad var det i den där klibbiga, stinkande substansen i er container som ni inte tyckte om? Hur kan ni skapa något luftigt, gnistrande och roligt? Det är vad ni funderar på, eller åtminstone funderar på när ni tillåter er att släppa er ilska.

Har ni någonsin deltagit i en argumentation bara för att inse att argumentet är för otrevligt för att ni ska fortsätta, eller att det inte är värt er tid? Det är den fas ni befinner er i nu. För ni är arga, men börjar inse att ilska inte är den ni är eller den ni vill vara. Så snart ni gör det börjar ni fylla ert glas med gnistrande roligheter. Roligheter som inte är beskurna av något utanför er, inklusive COVID-19. För den ilska ni upplever handlar inte om er eller för er. Den är bara ert behov av att bättre förstå er nyligen tömda farkost.

Ingenting från 3D kommer att vara en del av er nya farkost, även om ni troligen kommer att försöka få med 3D i er nya farkost – bara för att upptäcka att det fortsätter vara klibbigt och stinkande.

Ni är en tom farkost – och rädd att det är på det viset. Ni känner behovet att återfylla den så snabbt som möjligt. Men varje 3D-handling och sak ni försöker fylla er farkost med känns fel, livlös och tråkig. Vilket skrämmer er ännu mer, för det betyder att er jordvarelse saknar mening, saknar syfte.

COVID tvingar er att gå inombords. För det som finns utanför er är nu skämt. Det är inte längre som det en gång var, även om ni försöker göra det så.

Ni är en ny varelse som försöker upptäcka er själv utanför er själv. Ingenting utanför er kommer att fylla upp er. Det är dags för er att titta på era behov inombords. Vad ärt det ni saknar? Hur kan ni fylla det behovet inifrån?

Eftersom denna övergång är en process kanske ni lever med andra på andra stadier än ni – vilket komplicerar ert umgänge ännu mer.

Vad är det ni behöver? Hur kan ni skapa det inifrån? Det är ert uppdrag nu.

Även om det kan vara svårt för er att förstå det, så är denna tid av isolering en välsignelse.

Era nya glädjeämnen, era nya gnistor, ska genereras inifrån. Det börjar med vetskapen om att ni vill fylla er tomma farkost med gnistor och glädje påvisande nya ni, istället för den ni tidigare var. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...