Mike Quinsey – Kanaliserar sitt Högre Jag – 7 december 2018

Mike Quinsey – Kanaliserar sitt Högre Jag – 7 december 2018

Per Staffan December 7, 2018

Förståelsen för att det finns en underström av förändring som äger rum blir tydligare för allt fler människor på jorden. Det noteras också att det förefaller vara mer medkänsla för själar i nöd, än någonsin tidigare. Den mänskliga rasen går för närvarande igenom en svår period, eftersom de som ser den större bilden nu förstår behovet av åtgärder. Fler själar än någonsin vaknar upp till Jordens och hennes människors behov, men kämpar för att få det stöd de behöver. Det är en position vilken de kommer att gå segrande ifrån, men inte utan kamp.

Vissa vill ändå vara kvar i de gamla energierna och allt som de är bekanta med och är ovilliga att släppa dem. Ändå får de nya energierna hela tiden mer kraft och det blir omöjligt att stoppa förändringarna. De kommer att föregå de större förändringar som förebudar många lovade framsteg som kommer att behöva röra sig ut från de gamla energierna. Med de förskräckliga varningarna om en ständigt ökande uppvärmning av Jorden kommer människor att förvänta sig eller till och med kräva omedelbara åtgärder för att förbereda sig för de resulterande förändringarna medan det fortfarande finns tid. De tar ledningen för att få saker gjorda och är inte beredda att vänta i åratal på att regeringar skall vidta globala åtgärder.

Det kan inte betonas tillräckligt att du ska ta det tillfälle i akt, som nu har presenterat sig, till att rensa dina gamla skulder som du ådrog dig och förde med dig från den tidigare Tidsåldern som slutade år 2012. Du fick faktiskt ett rent blad att påbörja den nya Tidsåldern med och som ett resultat bör du finna att livet blir mycket mjukare och mindre besvärligt. I själva verket bör du nu kunna erkänna förändringen och vara överens om att det går mycket bättre än tidigare. Vibrationerna fortsätter att höjas och bara det gör att ditt liv rör sig jämnare.

Självklart kommer det att finnas yttre problem under en tid, eftersom mycket fortfarande är i ett tillstånd av förändring, då det gamla finner att det inte har någon plats i de nya vibrationerna. Fokusera på dina egna behov och försök att inte delta i negativa saker som inte berör dig. Alla dina åtgärder bör vara i syfte att fortsätta din egen upplyftning. Du har passerat markören och en möjlighet presenterar sig för att du ska gå hela vägen till Uppstigning. Det är inte bara en chans av en livstid, utan som Mänsklig Ras är det en ni aldrig har uppnått i tidigare Tidsåldrar. Du har kanske redan beslutat att du är redo att möta denna utmaning, och var säker på att dina guider kommer att vara glada och göra vad de kan för att hjälpa dig att nå ditt mål.

Framtiden ser ljus ut och i takt med att tiden går framåt kommer fred att etablera sig på Jorden. De med negativa vibrationer måste ändra sig eller lämnas kvar när det finns en delning av vägarna, eftersom du inte kan stiga upp om inte dina vibrationer är kompatibla med de högre. Det är förstått att det innebär att vissa familjer kommer att gå separata vägar, och denna möjlighet bör ha förutsetts innan de inkarnerade. Förstå att du ibland är placerad med andra själar, eftersom din närvaro hjälper till att främja dem genom ditt exempel. Det är också möjligt att du kommer att hålla kontakt med dem som en av deras Guider, och vi vet att tillgivenhet till varandra kan vara mycket stark.

Vi kan förstå din förfäran för hur händelserna verkar gå till. Att flytta ut ur de gamla energierna är inte lätt, men de måste göra plats för de nya och det finns inget sätt som de kan gå framåt med de gamla. Det måste bli en delning av vägarna, och det brukar bli tvärt, för att skapa två separata vägar är den enda vägen framåt som tillåter det gamla och det nya att fortsätta sin utveckling. Cyklerna kommer att fortsätta och var säkra på att det alltid kommer att bli ett annat tillfälle att stiga upp, eftersom ingen själ nekas detta. Vissa kanske inte är intresserade eller redo att gå vidare, men de kommer alltid att bli hjälpta när de tar steg för att utvecklas. Systemet är helt rättvist och bygger på den fria viljan som har getts till varje själ, oavsett hur de har använt den. Naturligtvis finns det karma att betala men återigen ges all hjälp där den begärs.

Kära ni, ni är omgivna av andra själar som hjälper er att uppnå ert mål av Uppstigning. Ni är skyddade och guidade vid varje steg samtidigt som ni behåller er gåva av fri vilja. När du är ute ur din kropp som de flesta själar är när deras kropp vilar och sover, möter du ofta dina Guider och diskuterar planen för din utveckling. Det är välorganiserat för att säkerställa din framgång, men tänk på att inte varje själ är redo att stiga upp och vissa är fortfarande i de tidiga stadierna av lärandet. Men all erfarenhet är av värde. Även om det i ditt nuvarande liv kanske inte verkar så, så beror det på att du inte kan se den övergripande bilden, medan dina Guider kan se den inklusive dina framtida möjligheter.

I alltför många liv har du gått igenom en lärandeprocess där du aldrig får mer utmaningar än du kan hantera. Olika själar har olika förmågor att ta in lektionerna, för att kunna använda dem för deras framåtskridande. Därför är er värld full av själar med olika åsikter om livets mening och med olika övertygelser. Du kommer sannolikt att ha hört uttrycket att ”när eleven är redo” visar sig Mästaren ”och det sammanfattar den normala kurs som själar tar. Din skola är mycket väl förberedd till och med för att säkerställa att du träffar de ”rätta personerna” som kan påverka dig och hjälpa dig på din utvalda väg.

Livet är tänkt att vara roligt och det finns så många erfarenheter som du kan välja mellan, och så mycket du kan lära av dem. Förstå att de är avsedda att hjälpa din utveckling så att den fortskrider på ett ordnat sätt som överensstämmer med dina behov. Era livsplaner är ordnade så att du möter de rätta personerna och de som passar ihop och till och med att gifta sig är också en del av din livsplan. Det handlar om att säkerställa att alla berörda parter får sina erfarenheter. Självklart finns det tillfällen då föreningen av två själar är till för att rensa negativitet som finns mellan dem, så i viss mening bör du inte känna skam även om ni misslyckas med att stanna tillsammans. Tro på det, att varje upplevelse du har är av en större anledning som påverkar din utveckling. Efter att ha nämnt sådana aspekter av livet, kom ihåg att för många av er har det hårda arbetet gjorts och ni är nu på väg mot Uppstigning.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och vägen till fulländning. Det är verkligen nödvändigt, mitt i så mycket förvirring.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...