Ashtar via Sharon – Corona-Viruset, 24 januari, 2020

 

Ashtar

via Sharon

Corona-Viruset

den 24 januari, 2020

 

Jag: Ashtar, vad är det som pågår med det här Corona-Viruset? Jag hör att det ligger ett patent ute för det som godkändes år 2018. Nu är det en epidemi i Kina, vilket såklart kommer att sprida sig till alla andra delar av världen, för varje storstad har en Chinatown. Samma sak skedde med SARS. Det här viruset smittar inte ens från djur till människa, utan människa till människa så man har eliminerat mellanhanden, så att säga. Vi samverkar mer med varandra än vad vi gör med djur. Hur illa kommer det här att bli?

Ashtar: Inte lika illa som du tror, Sharon. Nyhetsrapporteringarna sprider nyheter om den här epidemin i Kina över hela världen. Hur ofta får du höra vad som pågår i Kina?

Jag: Senast jag kommer ihåg var när Olympiaden hölls där.

Ashtar: Exakt. Du får inte höra om vad som sker i Kina om inte Deep State vill att du ska höra om det. Att ta över media är en av de första prioriteringarna, för de ansvarar i främsta hand för att sprida rädsla och panik runtom i er värld.

Jag: Nåja, det är hjärntvätt. Föreställ di en värld utan tidningar, veckotidningar eller TV-nyheter.

Ashtar: Inga av dessa, Sharon, vi säger att ett övertagande är nödvändigt. För att sprida de VERKLIGA nyheterna och inte införa en mass-pandemi. Era nyheter är falska. Det mesta av det här är rentav lögner och fokus ligger på intetsägande ämnen såsom filmstjärnornas liv, vilket rent ut sagt är skrattretande och en förolämpning för tittaren.

Jag: Vad skulle de verkliga nyheterna omfatta?

Ashtar: Sanningen att Corona-Viruset, till exempel håller på spridas som ett sätt att utplåna mänskligheten på er jord.

Jag: Som om inte det skulle sprida panik?

Ashtar: Ni behöver få veta sanningen, Sharon. Ytterst kommer er sanning att vara mer uthärdlig än sanningen om den pandemi som med avsikt sprids. De torde också sprida lösningar gällande att hantera dessa pandemier.

Jag: Okej.

Ashtar: Ditt antagande att anledningen till att de förorsakar pandemier i stället för att kriga mellan länder är rätt. Man tillåts inte använda anordningar med kärnvapen, för man kommer då ögonblickligen att utsättas för konsekvenser från våra Ljusstyrkor för att man gör så. Vi har desarmerat största delen av deras vapen så dessa är inte brukbara. Men jag säger största delen, inte allt. De som redan har skjutit på andra på er planet, med kärnvapen eller inte, har ådragit sig konsekvenser för att de har gjort så.

Jag: Som missilen som sköts upp i Hawaii för ett par år sedan?

Ashtar: Exakt. Hawaii är ett av favoritmålen, för det är en del av resterna av Lemurien. Lemurien var en feminin manifestation på Jorden och att attackera det gudomliga feminina är vad de mörka handlar om. Det är inte utan anledning som ert folk kallar det paradiset – det är en av de sista resterna av det feminina på er planet som överlever, en hyllning till dess styrka. Du noterar att det också var det första stället för att utsättas för en attack i Stilla Havet. Ja. Det fanns ingen anledning till att anfalla amerikanarna under andra världskriget eftersom de inte var aktiva, förutom utav anledningen att de önskade dominera. Hawaii var det verkliga målet. Man lyckades uppnå att ha en stark militär styrka som försvarade den feminina ön och man tryckte undan de mörka inkräktarna tillbaka varifrån de hade kommit, så Hawaii lever vidare.

Du har varit på baser i Södra Stilla Havet och du förstår att det fortfarande finns en hel del att rensa ut av de negativa energierna. Du har blivit kontaktad av jordbundna själar som har önskat återvända hem, soldater från andra världskriget, och när du släppte dessa själar och lät dem återvända hem, så lyftes energierna av krig från dessa områden. Krigsenergin är en manifestation av patologiskt förgiftad maskulinitet. Alla områden behöver rensas ut från dessa historiska resterande energier, Sharon.

Jag: Wow!

Ashtar: När du tänker på era krig som en kamp för att trycka ner det feminina, så förstår du så mycket mer om vad som pågår på er jord. Det förekommer fortfarande feminina energier på er jord och de attackeras, såsom de attackeras inom er själva. Förtrycket av det feminina är det enda sättet på vilket de mörka kan styra er planet. När hon står i sin fulla styrka, så kan de inte överleva. Och den gudomliga modern är på väg att återvända.

Jag: Så vad ska vi göra gällande Corona-Viruset?

Ashtar: Människor kommer att dö. Vi håller tidslinjerna för att minimera skadorna. Vissa väljer att lämna er jord, som det har sagts, genom att använda katastroferna som drabbar er under dessa tider av övergång såsom sina punkter för att lämna. Andra som har valt att arbeta sig framåt kommer att överleva. Förstå att det här är en del av Agenda 21, att ”gallra ut flocken” som ni säger, och förstå att det är en vidrighet som begås gentemot mänskligheten på Jorden, av era mörka kontrollörer. Inte heller detta dåd kommer att passera obemärkt. Det kommer att bli konsekvenser för dem som sprider viruset och alla involverade i dess tillkomst kommer också att ställas inför rätta. Alla dessa händelser, inklusive SARS, är straffbara.

Och vad gäller självaste viruset, håll er borta från infekterade områden.

Det startades i Kina, för Kina är det tätast befolkade landet i er värld. Sannolikheten för att det ska spridas innan man upptäcker det är stor.

Jag: Hur sprids det?

Ashtar: Genom att man andas in det, så att det kan överleva i luften under längre tid.

Era ”supersmittor” är helt enkelt virus som har utformats för att eliminera alltmer av befolkningen. Ert försvagade tillstånd är ett resultat av den näringsfattiga föda ni äter, hjärntvätt, samt spridningen av Elektromagnetiska fält av en lägre frekvens fungerar tillsammans med dessa smittor för att döda er. Allt detta är en plan där en del kompletterar en annan. Era vaccinationer, era influensasprutor, allt förbereder er att bli mottagliga för dessa virus som sprids. Det här är det sätt på vilket de blir pandemier – för era kroppar kan inte bekämpa dem. Olyckligtvis är ni planerade att dö undan. Ju mer ni tar del av er giftiga föda, era vaccinationer och ohälsosamma produkter, desto mer sannolikt är det att ni kommer att bli sjuka eller dör. Det är planerat, Sharon, de här sakerna hänger alla ihop och de sker med avsikt!

Du förstår att rädsla attraherar negativitet, så spridningen av sjukdomar beror på er rädsla för den. Att inte frukta detta virus lämnar er immuna mot det. Rädslan sänker ert motstånd. Det är varför Deep State sprider det över alla nyheter och skapar panik. Ni måste vara ett steg före dem, Sharon. Rädslan sänker er vibration, vilket gör er mer mottagliga för viruset. De mörka kan bara påverka er om ni befinner er i ett tillstånd av lägre vibration.

Jag: Djävulskt smart. Ja, jag oroade mig inte heller över SARS, fastän jag träffade mina 12-stegs-vänner i ett sjukhus som behandlade SARS-patienter. Jag lever fortfarande.

Ashtar: Och det är straffbart. Iaktta bästa möjliga hygien och håll er borta från infekterade områden. Det råder ett krig och dessa psykopater försöker döda er. Så ni måste vara försiktiga – inte rädda, bara försiktiga.

Jag: Tack Ashtar.

Ashtar: Tack Sharon.

 

www.sharonandivo.weebly.com

Youtube: SharonandIvoofVega

 

 

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...