Ashtar via Erena Velazquez, 12 maj 2020

Ashtar via Erena Velazquez, 12 maj 2020

Galaktiska Federationen Uppdatering | Ashtar via Erena Velazquez

12 maj 2020

Hälsningar,

Jag är Ashtar, den Galaktiska Federationens Befälhavare,

Jag är glad över att kunna vara här idag och skicka det här meddelandet. Det har gått ett tag sedan jag kanaliserades genom den här kanalen. Jag har ny information att avslöja för er alla.

Först vill jag fästa er uppmärksamhet på Coronaviruset. Jag nämnde i mitt tidigare meddelande att detta virus livnär sig av rädsla. Rädsla är en lägre vibration och den matas och muteras av rädsla, så kom ihåg att inte låta rädslan ta över dig, så fort du tillåter att det händer kommer viruset att frodas på dig och det kommer att försöka förstöra din kropp.

Det finns mer i detta, jag skulle vilja ge er mer information, ni har antagligen hört talas om det. När Kabalen och resten av de negativa skapade ett program för att förstöra mänskligheten planerade de att släppa detta virus, som skapades för ett tag sedan. Efter att ha släppt detta biologiska vapen på mänskligheten, ville de att ekonomin skulle krascha och sedan döda 95% av den mänskliga befolkningen, det kallades The New World Order. Ni kan själva se att de misslyckades med att utplåna de flesta människorna på planeten och deras agenda fungerade inte. Det hade motsatt effekt, många av er vaknade istället och ni börjar ifrågasätta vad som egentligen händer runt er.

Den Galaktiska Federationen visste och förväntade sig denna attack på Jordens folk, så vi började arbeta och försöka eliminera detta hot. Viruset, vad som släpptes, det var inte bara ett virus, cirka 100 olika virus släpptes och alla var relaterade till Coronavirus. Detta virus är faktiskt en levande enhet som kan leva och frodas av negativ energi, men så fort det utsätts för ljuset eller högre vibrationer dör det. Jag har ett bra förslag till er alla, om ni börjar meditera eller vara i högre vibrationer genom att göra saker som lyfter upp er ande kommer detta virus aldrig att påverka er.

Vi är glada att kunna meddela att vi kunde hjälpa mänskligheten att förhindra denna katastrofala händelse. Vi eliminerade mer än 90% av Coronavirusen, så det finns bara ett fåtal kvar, vilka fortfarande finns här runt om på planeten, men de kommer också att dö, vi arbetar med det. Mänskligheten kunde nu se med sina egna ögon hur deras regeringar verkligen är. Regeringarna visade sina sanna färger, de bryr sig verkligen inte om folket alls, de bryr sig bara om sina egna intressen. Era ledare stänger av hela länder, de stänger av allt de möjligen kan, utan att tänka på eller bry sig om hur detta skulle påverka alla. De räddade förmodligen er, men de räddade i själva verket sig själva. Regeringarna tänkte inte på hur de kunde hjälpa er, allt de var intresserade av var hur de kunde få mer makt och kontroll över dig genom att ta bort de flesta av dina rättigheter. Dina ledare brydde sig inte om du hade mat på bordet eller hur du skulle betala dina viktiga räkningar, allt de brydde sig om var att göra sin egen agenda.

Dessutom är deras berömda och fantastiska läkare som ni fortsätter att se på TV och överallt, de är inte era vänner. Dessa läkare är inte här för att hjälpa er, de är här för att lägga ner er eller för att förgifta er, så jag vill be er alla att inte bli vaccinerade. Låt inte något läggas i din kropp, alla dessa främmande ämnen, eftersom de inte kommer att berätta vad de kommer att lägga i din kropp. De kommer bara att försöka förstöra din kropp och döda dig.

Jag har mer gladare nyheter än den här virusentiteten. Kom ihåg att detta virus plötsligt kommer att försvinna på samma sätt som det kom och livet kommer att bli annorlunda, det kommer att gå vidare till New Age. Guldåldern som vi har pratat om länge, ni är närmare än någonsin att nå den destinationen. Förste Skaparen har skickat mycket energi till Jorden för att påskynda Uppstigningsprocessen. Han försöker hjälpa er att stiga upp genom att väcka upp ert DNA, som har varit vilande länge, några strängar av ert DNA börjar redan vakna, vi är alla redo att ta er och denna planet till 5D.

Jag skulle vilja låta alla veta att vi nyligen har återförenat en grupp Änglar som har varit åtskilda i århundraden. Nu samlades de och de kommer att hjälpa till att rensa denna planet och mänskligheten från De Mörka, Draconierna och Reptilierna för att avsluta dem. Vi är glada att kunna meddela att dessa Änglar redan börjat arbeta tillsammans som grupp och att de gör ett fantastiskt jobb genom att rensa upp energier runt hela planeten. Det kommer att finnas fler grupper som kommer att samlas, de kommer att börja göra arbetet som de kom hit för att göra. Denna Änglagrupp som jag nämner, ni kommer att höra mer om dem inom en snar framtid. Just nu kommer jag inte att avslöja deras namn för deras skydd.

Våra skepp har legat i bana ett tag nu, mer än ett tag och nu börjar de göra några rörelser. Vi har nyligen kunnat hitta huvudkontrollcentret som inrättades för att kontrollera människor av Reptilierna. En av våra specialstyrkor som just nu är inkarnerad som en människa på er planet kunde med sitt team hitta det huvudsakliga kontrollcentret och demontera det, detta var den sista länken som De Mörka hade för att kunna sinneskontrollera mänskligheten. Den här länken har förstörts och det är vårt nöje och vår stolthet att berätta att vi kommer närmare och närmare mållinjen. Våra skepp just nu rör sig runt under vissa tider och gör lite rengöring på Jordnätet och ansluter alla nätpunkterna runt hela planeten för att ge energi och skalskydd till er planet, så att det inte kan penetreras av De Negativa. Så snart vi helt har städat upp alla enheter från Moder Gaia, kommer den skölden att läggas runt planeten och ingen av de Negativa eller oinbjudna gästerna kommer att kunna landa på jorden utan vårt tillstånd eller tillstånd från era nya ledare.

Jag är verkligen glad och lycklig över det, för vi ser enorma framsteg hända på Jorden. Jag är Ashtar och jag är tacksam för att jag tjänar mänskligheten. Moder Jord, vi kallar henne Gaia, Moder Crista, olika namn, hon är redan i 5D, vad ni ser just nu är bara hennes reflektion, så mänskligheten rör sig och följer i hennes fotspår. Ni är nu mellan tredje och femte dimensionen, ni är mitt i mellan. Varje dag tar er närmare och närmare er destination, er destination till den nya Guldåldern.

När det gäller fonderna, välståndsfonderna är också de på väg och jag ska inte prata för mycket om det. Förste Skaparen kommer i sitt nästa meddelande att avslöja mer information om det. Jag nämner det bara för nu, så ni skall vara medvetna om att allt det vi sa kommer på er väg, bara lita på er själva, stöd och älska er själva och hjälp varandra att förenas tillsammans och allt kommer att vara som det planerades av det Gudomliga, Förste Skaparen och av alla andra som har tjänat och hjälpt er genom denna långa uppstigningsprocess, den första någonsin i Galaxens historia.

Jag är så stolt över alla er, min besättning och alla som har arbetat med denna process genom att hålla er kvar och inte ge upp er själva. Jag vill meddela er att min besättning, mina rådgivare och den Galaktiska Federation alltid har varit på er sida och alltid kommer att vara det. Vi är här för att stödja och vägleda dig genom Uppstigningen till 5D. Jag vill uttrycka min tacksamhet till de ljuskrigare som sätter sina liv på spel varje dag och inte ger upp. Varje ögonblick de är här hjälper de mänskligheten att fortsätta sin resa till den sista fasen.

Jag är Ashtar och jag var glad över att bli kanaliserad idag. Jag skickar er allt mitt stöd och min kärlek till er alla och kommer snart tillbaka med ett annat meddelande.

Tack.

 

Kanaliserad av Erena Velazquez

 

 

 

Översatt av Lars-Eric

Du gillar kanske också...