Ashtar via Erena Velazquez, 25 april 2021

 

Ashtar via Erena Velazquez

25 april 2021

Hälsningar,

Jag är Ashtar, Befälhavare för den Galaktiska Federationen av Ljus, jag är glad att få ge er en uppdatering idag om vårt framskridande i elimineringen av den gemensamma fienden, Mörkret på och omkring Terra Christa.

Jag nämnde i mitt förra meddelande att vi har dagliga sammandrabbningar med de korrupta själarna. Denna gång förde Reptilierna och deras allierade ny och mer avancerad teknologi till Jorden, vilken de ville använda tillsammans med satelliter för att spionera på och kontrollera alla på ett mer invasivt sätt än tidigare.

Nyligen stred våra Ljusstyrkor med de Negativa nära planeter som Mars, Pluto och den Röda Planeten, då de Mörka Styrkorna var stationerade på dessa platser och förberedde implementering av ett stycke inkräktande utrustning på mänskligheten, och också gjorde andra planer med Moder Jord som mål.

De Ljusa och Mörka Styrkorna hade båda runt 500 000 skepp totalt i 3 olika strider. Den Galaktiska Federationen hade ett strategiskt övertag över de Negativa Flottorna, vi överrasknings-anföll dem, de förväntade sig inte det. De Negativa trodde inte att vi visste om deras operation. Vi fick en nyckel-underrättelserapport från en Reptilier som arbetar i Federationen av Ljus.

Vår Federation, inkluderande många civilisationer som hjälper oss att slåss mot Mörkret, är trött på deras smutsiga knep i försöken att stå i vägen för fullbordandet av vårt uppdrag och er Uppstigningsprocess.

Min flotta och våra allierade stoppade deras nya försök att avbryta frigörelseprocessen här på Gaia. De tillfångatagna fiende-själarna har sänts till att bli återanvända eller raderade, beroende på deras ånger eller vilja att förändras. Deras skepp blev helt förstörda förutom ett fåtal som lyckades fly.

Vänligen förstå att dessa strider är nödvändiga händelser, vilka påminner om science-fiction filmer i er verklighet, för att avlägsna Reptiliernas och andras kontroll härifrån. De vill inte att den här delen av Galaxen ska bli fri. De Mörka Entiteterna är medvetna om den strategiska vikten för denna plats av många orsaker. En av dem är att miljontals stjärnskepp passerar nära denna planet.

De korrupta själarna slutar aldrig att skapa oväntade hinder, och de vill definitivt fortsätta dominera Jorden, även om de vet att deras dagar är räknade här.

Jag, Ashtar, uttrycker min tacksamhet till Dem som fortsätter sprida Ljus och Kärlek på marken. Jag vill också klargöra något annat till dem som säger att jag inte är verklig och att den Galaktiska Federationen av Ljus inte existerar. Ja, jag är Ashtar och jag har varit befälhavare i en lång tid, och jag har gått genom miljontals olika situationer. De försöker förvirra er och ta bort er tillförsikt angående att vara Ljuset och avskräcka er från att sprida Ljus och Kärlek runt världen.

Jag har också ett direkt meddelande till de Mörka som läser våra meddelanden, sluta attackera Ljusarbetarna, Ljuskrigarna etc., ni förlorar era strider, min flotta och jag kommer efter er.

Jag är Ashtar och jag sänder min Kärlek och mitt Ljus till mina Bröder och Systrar. Tack.

Er Seger och Frihet Kommer, Ge aldrig Upp!

Ashtar

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...