Josef, forskare och läkare, via Inger Norén 25 april 2021

 

Josef, forskare och läkare via Inger Norén

25 april 2021

 

Vi är några forskare och läkare på denna station som vill lämna ett meddelande till folket för kännedom.

Som ni alla har hört blir det en massvaccination inom kort och räkna med ett stort antal människor som kommer att lämna Jorden på grund av biverkningar från vaccinerna, men det var meningen att detta skulle ske eftersom dessa personer helt enkelt känner en kallelse för dessa.

Vi väntar ett stort antal människor på denna sida av väven och det gäller från hela världen. Just nu är det många länder med stor fattigdom som är drabbade av främst Covid, men snart även av vaccinerna. Det blir en stor och svår situation för dessa länder när det gäller sjukvården, men även med de avlidna. Det kommer att märkas i media när dessa människor lämnar i stora skaror. Räkna med att både släktingar och vänner kommer att lämna Jorden.

Snart kommer det avslöjanden från galaktikerna och det är något som blir en distraktion från all sjukdom och död för många. Det är visserligen svåra besked i dessa avslöjanden, men är även en ögonöppnare om varför detta händer just nu i världen. Du får räkna med en del publicitet av dina meddelanden. Det är många som läser dem och har märkt att det du har skrivit tidigare har stämt. Du är en verkligen en visselblåsare och det är vi på denna sida så tacksamma för.

Först när virus och vacciner är borta kan människor börja tänka på vad de kan göra för att få denna planet till en mindre farlig plats att leva på. Efter denna pandemi har det minskat ett stort antal människor på Jorden och mycket blir därför väldigt förändrat i samhället. Många unga människor som är utvalda till att förändra synsätt som är avslutade och förbrukade kommer att med innovativa lösningar och förslag få genomslag eftersom allt ändå är förändrat från tiden innan pandemin.

Det kommer ta tid innan Jorden är en plats som har rent hav, luft och jord, men mycket hjälp kommer från de galaktiker som ligger med sina skepp i atmosfären. De hjälper oss människor att skapa en hållbar utveckling för människorna på Jorden som gynnar alla i befolkningen. Det är detta vi har väntat på och nu är den tiden här för alla som vill följa med i Jordens uppstigning till den femte dimensionen. De människor som inte följer med denna gång kommer när de är redo.

Vi är så glada och tacksamma för denna kontakt som alltid vill ge våra meddelanden till folket, även om det ibland kan vara tunga sådana. Var vid gott mod folk och var säkra på att allt är som det ska vara trots allt. Allt är förutbestämt och den Gudomliga Planen fungerar perfekt. Var rädda om varandra och er själva.

Med ljus och kärlek

Josef med flera forskare och läkare

 

Stort tack. I kärleksfull tjänst Jag Är

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

Du gillar kanske också...