Ashtar via Galaxygirl, 11 Februari, 2018.

 

Ashtar via Galaxygirl 

11 Februari, 2018.

 

Kära vänner! Detta är Ashtar av den Galaktiska Federationen och jag är glad över att få chansen att tala med er medarbetare i dag.

Det har precis snöat här hos oss och det är fantastiskt. Jag har alltid varit förtjust i snö. De vädermönster och system som vi har är desamma som hos er på jorden.

Det här händer på er planet, just nu: Ljuset klär allt med perfektion och varje kvist och gren pudras med den vita snön. Det blir bara vackrare för var minut att bevittna detta här uppifrån bron, över Nya Jerusalem och givetvis också från de andra milliontals skeppen i närheten. De är här för att stödja denna övergång.

Låt detta Kristi ljus klä varje aspekt av er. Varje träd och varje gren, varje smärtsamt val och alla minnen, förvandla det!

Allt var bara lärdomar och många kontrakterades just bara för att lära.

Allt är väl och vi kan lova att det inte finns någonting som behöver förlåtas, men det finns massor att älska längs vägen.

Älska denna resa, dessa sista stunder att stretcha innan den stora förändringen. Det är fantastiskt spännande.

Jag kommer inte att ge några kloka råd för det är inte mitt syfte här. Men kom ihåg och uppmuntras över att ljuset alltid tränger fram och ni i ljusteamet,”shake it !”

Det var allt men kom ihåg att vi finns bara en tanke bort.

Kommunicera med oss och med de dansande, lysande stjärnorna. Skicka er kärlekens ljus till oss och vi kommer att sända det åter. Det blir som ett SOS med blinkers utan nödsituation, bara glädje!

Jag är Ashtar!

Ha en underbar dag på en stigande planet!

 

Översättning: Cicily

Du gillar kanske också...