Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 augusti, 2022

 

Energierna mot dig och vem som tar emot dem ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ganska säkra på att ni alla får exakt vad ni behöver för att utvecklas och stiga upp. Vi, och andra som vi, vill bara hjälpa till. Vi vill bara att ni ska ha extra stöd i att arbeta med alla energier som ni ständigt får, och vi vet också att ni har era utmaningar med varandra där på jorden. Och vi vill hjälpa till att lösa så mycket konflikter vi kan. Vi vill se er alla leva harmoniskt när ni utvecklas och stiger, och vi vet att det finns snabbare vägar dit. Precis som att du inte behöver nå botten för att starta en väg till återhämtning, men många människor gör det, och det är okej.

När det kommer till att ni alla kommer samman och lever harmoniskt som en helhet, behöver ni inte vara på gränsen till kärnvapenkrig för att komma samman. Du behöver inte ha katastrofer, naturkatastrofer eller bomber som exploderar för att skaka er alla till att vakna upp och hjälpa er att inse att konfliktlösning inte behöver gå till ytterligheter innan båda sidor, eller båda grupperna, eller båda parter går samman för ni inser i slutet av dagen att ni alla är människor.

Ni är alla människor och ni delar denna vackra planet som ger er allt ni behöver för att trivas. Men naturligtvis väljer människor att inkarnera på olika platser, att ha olika upplevelser, och alla är inte födda i ett område där det finns gott om mat, gott om dricksvatten, massor av möjligheter och så vidare.

När du börjar ta emot energier av enhet från grupper, varelser och kollektiv som vi själva, kan du inte låta bli att undra hur du kan nå ut från din plats med mycket för att hjälpa någon som valde att födas på en plats där de har tillgång till mycket mindre. Den enkla handlingen att fråga dig själv hur du kan hjälpa till att höja medvetandet hos hela kollektivet. Nu, när du fullföljer med en åtgärd eller ett erbjudande om att hjälpa, tar du det ett steg längre. Du omsätter den känslan i handling, vilket ger den mer energi och tillför ännu mer till mänsklighetens kollektiva medvetande.

Nu, alla där är inte på samma nivå andligt, så alla tar inte emot de energierna av enhet som är över dig nu. De av er som tar emot denna speciella energiska överföring kommer att ha kapaciteten att tjäna. Du har förmågan att sträcka dig från din plats för att veta vem du verkligen är, och du kommer att kunna hjälpa någon annan. Även om du inte kan hjälpa dem med mat, eller pengar, vatten eller en jobbmöjlighet, hjälper du genom att utöka enhetsvibrationen till dem. Du hjälper bara genom att införa avsikten att alla ska höras, ses, behandlas rättvist. Du hjälper till genom att hålla önskan att alla får vad de behöver för att leva i en mänsklig kropp, och du sänder ut den signalen till universum också att du vill vara en kanal genom vilken mer kan flöda, så att du kan göra mer nytta i världen.

Vi vet att alla kan få nog där på jorden, precis som vi vet att alla får vad de behöver energimässigt. Vi vet också att alla inte får i samma takt. Vissa av er är mer vana vid att ta emot än andra. Ni som har fått mer kan också demonstrera för era medmänniskor hur man öppnar upp så att de också kan ta emot. Du kan lära andra hur man mediterar, hur man får kontakt med Moder Natur och Moder Jord, hur man känner för energierna som finns runt dem. Du kan ladda upp din egen YouTube-video. Du kan göra ditt eget blogginlägg.

Du kan dela med så mycket kärlek i ditt hjärta allt som du har kunnat ladda ner och använda för dina egna syften att utvecklas och stiga upp, och det är därför det finns dessa olika nivåer av medvetande och dessa olika platser på jorden. Allt för att ge alla möjlighet att uppleva sig själva som en som ger och en som får, en som saknar och en som har överflöd. Och sammankomsten av den som behöver och den som måste ge är en så vacker upplevelse att bevittna, och vi ser mer och mer av det hända på planeten Jorden varje dag, och det är vad vi är glada över att dela med dig i detta ögonblick.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...