Ashtar via Sharon, 4 oktober 2019

Ashtar via Sharon

4 oktober 2019

Detta är Ashtar Sheran och jag har ett meddelande till alla dem som nu vaknar upp på Planet Shan.

Vi är medvetna om att det finns stora bekymmer med oärlighet och bedrägeri i er gemenskap. Ljusarbetargemenskapen har invaderats av de mörka i ett försök att hålla er kollektiva vibration nere. Influenser från utanför planeten arbetar övertid för att förhindra spridning av ljus och kärlek i er gemenskap. Sociala medier är också en stor del av detta.

Det ingår i ert uppdrag som ljusarbetare att lära er att urskilja lögner från sanning. Då ni fastställer ord att vara lögn kommer er vibration att stiga och ni kommer att bli mer urskiljande. Att kunna känna energi är också ett värdefullt verktyg och de empatiska är bäst på detta.

Sharon Stewart är en sådan empat. Hon är känslig för lägre energier men är snabbare nu på att transmutera dem, vilket är det arbete alla måste göra för att hjälpa till att heala er värld. Min Divon Aquila, med hennes svärd vid sin sida, stridande för ljuset på jorden, är min röst och mitt hjärta. Hon står i mina skor på er planet, hon talar mina ord åt mig, så jag kan hjälpa er på andra sätt.

Jag är en av de entiteter som replikeras mest av de mörka. Det är Ärkeängel Mikael också. Alla kanaliserade meddelanden från alla utomjordiska/gudomliga entiteter måste granskas för att se om någon del av den mörka agendan döljs i de kanaliserade orden. Var medvetna om att kanaliserare är särskilda mål på grund av deras förmåga att nå många människor. Personer som kanaliserar organiskt kan lätt komprometteras av de mörka – de dominerar redan era lägre sinnen. Sharon är skicklig på att känna energin av och hitta de få ord i en kanalisering som gör den falsk. Medvetenhet om den mörka agendan är nyckeln. I denna tid är naivitet er sämsta egenskap. De mörka kommer att göra allt för att sprida fler lögner och förstöra ryktet för de ljusa som ni arbetar med.

Det är er uppgift att bli medvetna om den list som de mörka utsätter er för, det är också er uppgift att bemästra denna list och inte bli ett byte för den. Till den grad ni själva är oärliga, kan ni bli lurade. Ni lever i en värld av illusion där död, rädsla, ilska och hat skenar fritt. Den enda sanningen är kärlek. Till den grad ni faller utanför den sanningen, kan ni förrådas.

Det är en del av ert arbete. Det är en del av er Uppstigning. Vi kan inte skydda er från dessa osanningar – ni måste lära er att göra det själva. För att kunna veta sanningen måste ni känna till svek – det är en del av dualiteten. De mörka spelar sin roll till det yttersta så ni får aldrig släppa ner er gard. Håll era hjärtan fulla av kärlek och följ dem som talar till ert hjärta. Ni kan inte gå fel.

Jag står i tjänst till ert ljus,

Adonai

Ashtar

www.sharonandivo.weebly.com

Youtube: SharonandIvoofVega

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...