Ashtar via Sharon Stewart, 18 februari 2020

Ashtar via Sharon Stewart

18 februari 2020

Coronaviruset släpptes ut i Wutan, Kina. Wutan är också den första staden i Kina som har 5G. De fick det 2019. Människor ser redan sammanhanget, så jag fick det bekräftat av Ashtar: De använder 5G för att döda oss!

Jag tror att historien om att viruset stals från Kanada och fördes dit av 2 studenter bara är en täckmantel för att få oss att tro att viruset kom från utanför oss själva. Nej! Vi kan producera virus inne i våra kroppar! Jag säger inte det här för att jag är kanadensisk. Faktiskt bryr jag mig inte ett dugg då jag ser på mig själv som Veganier, i alla fall inte som jordbo.

Här är lite av det jag lagt ut angående detta och Ashtars kommentarer:

Jag fick det via intuitionen igår. De använder 5G för att döda oss. Wifi gör redan så många människor sjuka. De kontrollerar våra sinnen med lågnivå-energivågor (som mikrovågor), så nu kontrollerar de våra kroppar.

5G, vår ”underbara” wifi ”avancerade teknologi” arbetar tillsammans med vårt DNA (som förstås blivit ändrat) för att skapa dödliga virus inom oss. Inte undra på att Ivo uppmanade mig att flytta från städerna, särskilt från den Amerikanska gränsen.

5G måste stoppas. Chemtrails måste stoppas. Allt detta används tillsammans för att skapa dödliga spridbara sjukdomar inom oss.

Det är inte djuren, eller att vi äter dem, det här är biologisk krigföring och det är vi som är målet! Vi används för att bli skaparna av vår egen sjukdom! Om ni tror att det är omöjligt, fråga er då vad cancer är – det är er egen kropp som fått fnatt för att skapa en sjukdom inom er. Det finna inga virus eller bakterier som orsakar cancer. Den har ingen extern källa – ni skapar er egen cancer.

Ashtar bekräftar att det är verkligheten. Han säger att ni inte ska vara rädda för den därför att när ni är rädda arbetar ert DNA mindre effektivt med att beskydda er från sjukdom. Ert DNA svarar på era känslor. Säkerställ att ni håller er frekvens hög för att skydda er själva och andra. På den punkten, fortsätt läsa.

Ni räddar dagligen liv, och ni vet inte ens om det. Hur gör ni det?

Ashtar: De mörka förstår att ni är på väg till 5D. De bryr sig egentligen inte om de högre vibrationerna med undantag för det faktum att ni befinner er i den fjärde dimensionen, vilket är var de sätter in sina sista attacker. Er närvaro i 4D hindrar deras planer från att bära frukt. Så de vill ha bort ljusarbetarna. Antingen att få dem dödade eller uppstigna till högre dimensioner, de bryr sig inte om vilket. De vill bara inte att ni lägger er i deras planer.

Jag: Så synd för dem. För jag lägger mig i.

Ashtar: Ert höjande av kollektivets vibration hjälper till att hålla människor vid liv just nu, Sharon. Många kanske inte inser det. Ni upprätthåller den mänskliga befolkningen på den här planeten och räddar den från död bara genom att vara här!

Jag: Det känns det som, vissa dagar. LOL.

Ashtar: Ni ingriper i deras liv därför att ni tillåts det, genom gudomligt påbud. Vi önskar bara att fler ljusarbetare skulle höja sin vibration. På så sätt skulle fler människor räddas från de mörkas försök att döda dem.

Jag: Så det är inte bara så att planetens medvetande höjs, det är så att vi håller dem vid liv.

Ashtar: Att höja medvetandet håller dem verkligen vid liv.

Medvetande är liv. Brist på medvetande är död.

Det här är orsaken till att de som är på väg mot 5D ännu inte har gått iväg. För de måste stanna kvar och hålla en hög vibration för resten av kollektivet – för resten av kollektivet gör det inte. Kollektivet är inte redo att stiga upp, och ännu värre, blir utsatt för dessa attacker därför att deras frekvens är så låg.

Jag blev kontaktad av en ljusarbetare igår som avsiktligt lyssnar på mörkrets arbetare. Varför? De ljuger. Varför skulle ni lyssna på dem? Och sedan komma till mig och berätta vad den mörka arbetaren sa. Ja, jag kan också exponeras för lögnen. Jag tror allvarligt talat att människor inte tar detta på tillräckligt allvar. Nu ser vi vad som står på spel – de sätter upp 5G över hela världen för att producera lågnivå-vågor som kommer att skapa virus i våra kroppar! Räcker inte det för att ni ska ta det på allvar? Måste jag påminna er om de skalärvågor som de startar bränder med i Kalifornien, Australien och andra delar av världen? Måste jag påminna er om att Monsanto förgiftar er mat, att vacciner orsakar död och vaccinskador i barn … när ska ni börja ta detta på allvar?

Den här typen av ologiskt beteende är vad som håller människor kedjade vid de lägre tidslinjerna och det är det som håller tillbaka hela Uppstigningsprocessen – vi ger alla ett bidrag. Allting som vi alla säger och gör för kollektivet antingen framåt eller bakåt. Vi har absolut hundra procent ansvar för detta just nu. Så många utövar inte detta därför att vi inte tror att vi spelar någon roll. Vi spelar absolut någon roll. Vi kom hit och föddes på den här jorden för att spela roll, att göra skillnad och det bästa är att kliva in i det ansvaret och ta det på allvar – för det finns inget sätt att undvika det. Det är vad ni kom hit för att göra.

Alla ljusarbetare är i denna tid planerade att antingen återvända hem, reinkarneras här, eller förlora sina reinkarnations-privilegier. Det beror på deras frekvens. Det betyder att om ni går över till den mörka sidan, kommer ni inte att kunna återvända till jorden eller någon annanstans, och kommer att genomgå rättegång på någon annan planet och möjligtvis bli förbränd i den centrala solen. Absolut död. Så allvarligt är detta.

Det finns många ljusarbetare som kommer att begära att få reinkarneras här igen därför att de inte har slutfört sina projekt, andra kommer att bara återvända hem.

Jag vet en ljusarbetare som inte har vaknat upp tillräckligt och upplever uppstigningssymptom nu tillsammans med resten av jordborna. Så effektiva har de mörka varit på att stoppa många ljusarbetare.

Galaktikerna kan bara implementera förändring på den här planeten i så motto att vi kan hålla i förändringen och införliva den i våra liv. Det betyder att de behöver vårt godkännande eller acceptans för att skapa förändring, precis lika mycket som de mörka behöver vårt godkännande för att skapa den falska verklighet av lögner som de skapat. All vägran att acceptera hela sanningen i den saken bara uppehåller frigörelseprocessen ytterligare.

Det är därför som vissa människor är vakna och andra fortfarande sover – därför att vi tror på olika narrativ – Sanningen eller lögnerna.

Ljuset säger oss sanningen till den grad att vi kan acceptera och införliva bara den; de mörka ljuger för att få oss att acceptera det. Varför? Det beror på att vi är de skapare som blivit utnämnda att leva på denna planet, och det som sker här är en spegling av oss alla kollektivt och det är vårt ansvar. Det är därför som människor måste vakna upp! Det är vår planet och det som händer oss beror på hur vi tänker.

Om vi inte har kapacitet att leva efter Sanningen, då kan de inte fysiskt avlägsna lögnarna från den här planeten, för det skulle inte ”hålla” i alla fall. Det kunde till och med slå tillbaka och vara i de mörkas favör! Vi måste ha modet att se Sanningen om vad de gör på den här planeten – mot människorna, mot barnen, och det betyder ovan mark och under mark. När vi accepterar det kan galaktikerna gå fram och implementera mer fysisk förändring.

Det är därför som ALLA ljusarbetare MÅSTE VARA SANNINGSSÖKARE. Hitta rätt berättelse och håll er till den. Er åsikt betyder ingenting – och kan manipuleras av de mörka till deras fördel! Så sluta leka åsiktslekar på Facebook!

www.sharon andivo.weebly.com

Youtube: SharonandIvoofVega

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

Du gillar kanske också...