Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, 14 februari 2020

Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, 14 februari 2020

Kära En’are,

Även om det är sant att ni har skiftat långt över era förväntningar ni hade innan ni gick in i jordelivet denna livstid, vill ni veta mer. Men när vi ger er svar förstår ni inte till fullo innebörden. Lite som att spela kurragömma med unga småbarn. Oftast förstår småbarn inte att ni ligger bakom en filt. De tror att ni har försvunnit. Så kul för er och en så retsamt för barnet. Ni fnissar. De ifrågasätter.

Vi, av Alla Universa, fnissar inte eller leker kurragömma med er. Istället tillhandahåller vi information som passar inom ramen för er kunskapsbas.

Ni har hört frasen, klimatförändringarna. Med er kunskap låter den frasen inte bra. Men eftersom ni inte har upplevt en liknande katastrof under denna livstid, kan ni bara föreställa er hur det kan vara. En sådan fantasi betyder inte nödvändigtvis att ni kommer att flytta bort från kusten eller att ni kommer att bygga ett överlevnads skydd, det betyder bara att ni är medveten om att något hemskt kan hända.

Så är det att leva i en värld av kärlek och frid. Den frasen producerar sannolikt bilder av vita fladdrande klänningar och fluffiga moln. För ni har inte tagit er mycket tid att drömma fram er perfekta, eller mer rakt på sak för detta exempel, fredliga liv. För ett lugnt liv för vissa kan vara att rida en motorcykel i öknen. Men för andra, kan det vara att sova i en hängmatta på bakgården eller designa en kontorsbyggnad.

Vad betyder fred för dig? Inte vad fred borde betyda, men vad betyder fred för dig personligen? Det är nu den bild ni behöver projicera på era personliga skärmar morgon, middag och natt. Så är metoden för hur ni bygger en ny värld, ett liv i taget.

Javisst, vissa kanske vill bygga ett stort sjukhus som bryr sig om alla, medan andra kanske vill att sjukhusvård ska vara obefintlig.

Hur kan de som vill ha ett nytt sjukhus och de som vill få ett slut på behovet av sjukhus leva i fred i samma samhälle? Enkelt om ni tillåter er själva att skifta bort från de nuvarande makt strukturerna byggda uppifrån och ner. Precis som ni alla inte lär er begrepp på samma sätt, så är det att inte alla helar sig på samma sätt. Ni har accepterat grupptänkande i så många eoner att ni sannolikt inte kan ännu konceptualisera att grupptänkande inte längre är giltigt.

Låt oss använda sjukhus exemplet. De som behöver teknologi för att må bättre kommer att leva ett fredligare liv, i vetskap om att sådan finns tillgänglig. Medan de som föraktar teknologin kommer att leva ett fredligare liv utan den. Så det är båda behandlingsmetoderna som kommer att vara lämpliga i stället för detta antingen / eller ni har levt för eoner.

Detsamma gäller för utbildning och alla andra strukturer som begränsar era val genom sociala diktat. När ni tillåter er att drömma bortom sociala diktat, kommer ni att upptäcka en ny värld av möjligheter.

Ni kan inte föreställa er en värld som är öppen för alla. På samma sätt som ni inte kan föreställa er en värld där alla religioner och religionslöshet samexisterar fredligt. Ett koncept som vi, av Alla Universa, har försökt att beskriva på så många sätt från frasen ”Ni är alla en.” till frasen ”Älska er granne.” Inkluderande fraser. Ändå har människor, fram till denna stund, använt dessa fraser för att förklara vilka inom deras trossystem som är goda och sanna. Men de utanför, oavsett annan religion, ras, kön, politisk eller sexuell preferens, ålder, och så vidare, är inte valbara till någon grupp. .

Er nya värld handlar inte om rätt och fel. Det handlar om rätt och rätt inom ramen för vem ni är.

Ni tillåter er själva att flytta från samhällsgemenskap till samhällsgemenskap, ni vill veta att vissa samhällen känns mer rätt för er än andra. Kanske är det klimat, ekonomi, ras eller köns-mix, akademiska nivåer, eller alla eller inga av dessa egenskaper. Men ni har verkligen friheten att välja, och ingen tycker att ett sådant val är konstigt. Så det kommer att vara för ditt liv och livet för alla. ni kommer inte längre att avgöra att bara er grupp har rätt. I er nya värld är allt rätt. Det är bara det att vissa aspekter är mer rätt för er än andra.

Det kommer inte att finnas ett behov av att må bättre eller sämre än andra för var och en upptäcker för sig vad ett fredligt liv innebär. För vissa kommer arbete att vara viktigt. För andra, läsa, gå på lektioner, producera en film, eller målning. Det spelar ingen roll. Ty istället för att behöva förklara att ni har rätt och andra har fel, kommer er nya varelse att förstå att alla är jordänglar som utforskar det som ger dem glädje.

Så är det, inget alternativ är fel. Och alla val är bara rätt för dem som finner glädje med det alternativet.

De av er som läser detta material kommer att andas en suck av lättnad intellektuellt, förstående hur ni alla är en. Men känslomässigt är det troligt att ni kommer att fortsätta att tro att en sådan acceptans inte är möjlig under denna livstid. Så vi återlämnar dig till kurragömman. För vi av Alla Universa vet vad som finns tillgängligt, vad som är sant. Och ni föregångare har precis börjat inse att vi, av Multi-Universum, inte försvinner, att ”Ni är alla en” är inte bara möjligt, det är den enda valbara riktningen de närmaste månaderna eller åren.

”Ni är alla en” är inte en fras som skall tas lättvindigt, lika lite som denna var, ”Ni är er egen guru”.  Skillnaden är att ”Ni är alla en” kommer inte att kräva en generation för att uppnås. Sådant är ert mål och er dröm. Det är nu dags att göra det till er verklighet. Så kommer det att bli, eftersom ni har varje steg för hela denna fantastiska övergång.

”Ni är alla en” är prioriterat och redo att genomföras. Så ändra ert fokus och er dröm från vad som är möjligt i 3D till vad som verkar nästan osannolikt nu. När har det omöjliga stoppat er? Vet att skapande av detta är inte längre ett mirakel, men en självklarhet. En ny förståelse av kurragömma. Ni är nu mogna nog att veta att vi inte försvinner, och inte heller er dröm om frid och glädje. Så varde det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brenda’s Blog, klicka på Prenumerera knappen på den övre delen av hennes ”Blogg & Prenumerera” sida och klicka sedan på – Prenumerera på Brenda blogg via e-post – linje. Slutför prenumerationen genom att ange er e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2020, Brenda Hoffman. Alla rättigheter reserverade. Känn dig fri att dela detta innehåll med andra, inlägg på er blogg, lägga till ditt nyhetsbrev, etc. Men vänligen behålla den här bloggens integritet genom att inkludera författaren / kanalens namn: Brenda Hoffman och källa webbplats länk: LifeTapestryCreations.com.

Översättning:  Mats

https://sananda.website/brendas-blog-via-brenda-hoffman-february-14th-2020/

Du gillar kanske också...