Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 juni 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 juni 2020

 

Mänskligheten var planerad för att misslyckas, men ni kommer inte göra det

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket förstående när vi bevittnar att en eller flera av er går bort från vägen, har ett ögonblick där ni lackar ur eller vidtar en åtgärd som ni senare kommer att ångra. Först och främst lever ni i en värld och i en dimension som gör det utmanande för er att till och med existera i fysisk form. Och ovan på det när ni försöker göra saker som underlättar för er när ni växer upp så trycks ni ner av de vuxna. Ni får höra att skärpa er. Ni får höra att vara tysta. Ni får höra att inte följa er instinkt, er känsla eller er intuition, och istället göra det ni blir tillsagda.

Ni är i princip inställda på att misslyckas som människa, och när ni når den åldern där ni vaknar till sanningen att era känslor är viktiga och ni borde känna dem har ni mycket arbete att göra. Ni har mycket på er tallrik så att säga, och ni måste fortfarande oroa er för överlevnad. Ni måste betala räkningarna. Ni måste ha ett tak över huvudet. Och ni gör alla mycket bättre än ni ger er kredit för under omständigheterna. Vi vill att ni ska veta det. Vi vill verkligen att ni ska känna vår uppriktighet när vi berättar det för er. Ni gör det bästa ni kan, och det är okej när ni gör ett misstag.

Det är okej när ni bestämmer er för att ni måste vända er till ett missbruk bara för att känna er normala. Det är okej när ni befinner er i så svår situation att ni behöver flytta tillbaka till era föräldrar. Det är okej att ha haft relationer som inte fungerade eller äktenskap som slutade i skilsmässa. Mänskligheten kommer inte längre i utvecklingen av dess medvetande genom att döma er själva och andra hårt. När ni upplever att ni tittar på en annan människa och säger till er själva att de borde vara annorlunda, de borde vara bättre, de ska inte längre tro på vad de tror, ​​så ni säger det i själva verket till er själva.

Ni kommer alltid att vara lika kritiska mot er själva som ni är mot andra. I vissa fall är ni mer kritiska. Det är därför det är så viktigt att söka villkorslös kärlek till er själva. Det är viktigare än era prestationer, väcka era andliga gåvor eller veta sanningen om något som händer i er värld. Vi vill att ni inser nu att ni som är vakna hur viktiga era känslor är, och vi vet att ni kommer att märka hur mycket bättre ni mår när ni älskar er själva villkorslöst och hur mycket sämre ni känner när ni håller er själva till en slags omöjlig standard, bara för att ni är vakna.

Vi hör ofta er säga att ni borde göra mer, att ni vill bidra så mycket mer än ni för närvarande gör, och vi vill att ni ska tar bort pressen från er för att ni måste vara i högt vibrerande tillstånd för att vara till tjänst för vem som helst. Så ni måste verkligen vara i ett högt vibrationsläge för att kunna vara till nytta för alla. Det är vad ni är där för att göra. Ni är där för att hålla det högre vibrationstillståndet, och ni kan inte göra det när ni slår på er själva för att ni inte har gjort tillräckligt, inte varit tillräckligt, inte har väckt nog av era gåvor och förmågor. Det kommer att finnas tid för allt detta.

Lita på oss när vi säger att ni kommer att ha era möjligheter att vara till ännu större tjänst för mänskligheten. Men just nu vill vi se fler av er som bara vill vara lyckliga. Vi skulle vilja se att fler av er ge er själva beröm för att ni fortsätter att existera där på den utmaningen i den utmanande dimensionen. Och så kommer vi att fortsätta berömma er, fira er och att lysa vår ovillkorliga kärlek på er.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

You may also like...