Ashtar via Susan Leland, 12 april

images

Ashtar: “Finn Inre Förlåtelse genom att i Praktiken Förlåta Andra!”

Ashtar On The Road telefonkonferens – April 12, 2016

 

“Hälsningar, älskade familj! Och jag ska börja med att tacka er mest Helhjärtat från hela min varelse för böner, Kärlek och det stöd som ni har gett till min dyrbara son, för han är nyhetsuppläsare till skillnad från alla andra. Och han och hans älskade är ett team, nu när behovet i världen är större än någonsin. * Så är det, att vår tacksamhet gentemot er är bortom all uttryck!

“Nu ska vi rikta oss mot dagens händelser och Ärkeängeln Mikael har en hel del att säga, men jag säger detta. ** De mörka hattarna är splittrade, i oordning och även oorganiserade! Deras program faller bokstavligen samman. Och om ni har följt nyheterna om deras ursprung, vet ni att de även har program begravda djupt inom sig. Det är genom bestrålning av Kärleks Ljus, som de kan se med ett annat perspektiv och några av dem gör detta. Några av dem förenar sig med dem, som inför förändringar i varje aspekt av livsstilen på Planeten Jorden – under, på och ovanför. De har sina egna, låt oss säga, nästan “uppståndelser” ut ur mörkret och de kommer tillräckligt högt upp i ljuset för att faktiskt vilja rensa ut dessa program! Nu har de mer att göra. Men några av dem har kommit så långt, att de gör vad ni kallar “sjunger som kanariefåglar,” och det ger värdefull information!

“Så jag bjuder in er att följa mig och alla Ljusarbetare i alla dimensioner och nivåer av dimensioner och tacka dem för att erbjuda Tacksamhet, Älskad Tacksamhet, Hög Dimensionell Tacksamhet, som automatiskt bär med sig Förlåtelse. Ni förstår att deras mest utmanande resa längs sina egna vägar är att förlåta sig själva, allt eftersom som Ljuset skiner på dem, de inser de grymheter, som de har varit ansvarig för – i viss grad mer eller mindre – att införa på Planeten Jorden. De är så programmerade att tänka i termer av straff, fördömelse i all evighet och så vidare och så vidare, de vet inte hur man förlåter sig själv!

“Så jag skall vidarebefordra detta till er från mitt Perspektiv och ert, när ni förenar er med och i de Högre Verkligheterna. Det finns inte någon – ingen varelse på Planeten Jorden, under eller över och verkligen ingen varelse var som helst – som inte förtjänar Förlåtelse !!! Men, som sagt, dessa kallas de mörka hattarna vilket gör det svårare att Förlåta. Särskilt när ni förstår deras livsstil – deras livsstil har blivit programmerad, så programmerad att de har begått de mest avskyvärda handlingar mot tusentals oskyldiga, som de anser vara värdelös boskap eller på något sätt vara i vägen för dem. Eller ännu svårare att veta – vi ska inte uppehålla oss vid detta – den verkliga utmaningen vi har matat dem. Ni läste rätt! Ni hörde det här! Matats på bekostnad av hjälplösa medlemmar av mänskligheten för att hålla sig starkare och energiska. Ja, det är en del av deras program samt andra grymheter vilka är för många för att nämna.

” Under detta tidsintervall, som man mäter det, föreslår Jag innan vi är tillsammans igen – att ni väljer en, en som ni vet har burit en mörk hatt och en ni fortfarande tror bär en och praktiserar förlåtelse för den personen. Det kan även vara en kändis, ni vet, Hitler eller Attila eller någon från er historia / herstory – oh, även, Bush, Sr. eller Kissinger. Ett intressant namn för en av dessa, eller hur? Någon försökte spela ett spratt när dessa namn kom upp! Eller välj någon av dem ni anser vara klädd i en mörk hatt – välj bara en och skicka helt enkelt Förlåtelse. Ni kanske sätter upp några klisterlappar – någonstans i ert hem där ni bor eller i bilen – med personens namn.

“Det finns inget behov av att rita bilder eller måla nidbilder, ni vet och allt sådant, det räcker helt enkelt med namnet. Och varje gång ni ser namnet, säger ni, “Jag förlåter dig,” eller så kan ni säga, “Ho’oponopono” eller “Jag förlåter dig och jag älskar dig” eller “Jag förlåter dig – förlåt dig själv” eller vad som helst som kommer till er för att göra det enkelt och snabbt. Ni kanske inte känner det, när ni börjar praktisera det. Men reflektera över er själv precis var ni är, när det gäller äktheten av era känslor under nästa tidsperiod mellan våra familjesamtal. Ni kan överraska er själv och gissa vad? Det fungerar på samma sätt som Älskade Sanandas / Yeshuas läror. “Älska din nästa såsom dig själv” och ”Älska dig själv såsom din nästa !!! “

“Ja, gissa vad? När ni börjar sända Förlåtelse till denna enda individ, som representant för alla mörka hattar, 1% av mänskligheten eller hur ni väljer att se det, kommer ni att upptäcka en upplyftning av era egna själar! För om det är något som ni ännu inte har kommit till – kanske ni inte ens är medvetet medvetna om att det finns där för att förlåtas – ni kommer att tycka att genom att förlåta en annan kommer ni också att utvidga ovillkorlig och kärleksfull förlåtelse för er själv! Eftersom det är så det fungerar !!!

“Så det kommer att bli intressant för er att göra detta, eller hur! Och ni behöver inte sluta efter två veckor. Jag bara föreslår att ni åtminstone ger det den här tiden, eftersom man mäter tid, och se vad som händer. Det är ännu en upplevelse, som ni kan ge er själv, på er väg uppåt och framåt på er egen personliga Uppstignings Stig. Och det är en fantastisk och mirakulös sak att göra för er själv, även när ni fokuserar på att utvidga denna kärlek, denna förlåtelse och ja, tacksamhet till en annan. Så, fortsätt med detta fokus!!!

“Nu kommer jag också nämna att, ja, dessa energiers upp och nergång, som de kan tyckas vara, tjänar ett stort ändamål. Det kommer att komma fler vågor. Det är en tid för er att reflektera, lyfta er ännu högre och göra allt annat som behöver göras inom er egen varelse. Ju mer ljus ni tar in, ju mer energi det ger er, desto lättare blir det att rida på toppen av dessa energivågor!!!

“På denna speciella plats – det geografiska läget på Planeten Jorden – är Jag säker på att ni alla har haft möjlighet att se erfarenheterna hos dem som rider på toppen av vågorna. De kallas “surfare.” Och på denna speciella plats, där denna röst och vår älskade Webmaster bor, finns det surfare överallt. Några av dem är framgångsrika i att rida på toppen av vågorna, och det känns stort och spännande, och det är upplyftande och det är Glädjefyllt och alla dessa saker och mycket mer! Men ibland, kan de inte rida på toppen av vågorna och de kastas av från sina brädor på vilka de surfar. Och ibland får de några bulor och blåmärken längs vägen och så vidare och så vidare.

“Ja, det är en bra bild för er. Var skulle ni helst vilja vara? Vill ni hellre vara på toppen av vågorna, surfande på KärleksLjusets strålar? Eller vill ni hellre skakas av, så att säga, lämnad i en paus situation innan ni kan klättra upp på brädan igen och surfa på toppen? Det är ert val. Alla har frihet att välja! Även de i de mest förtryckta omständigheterna har frihet att välja, så svårt som det nu kan vara. Därför att dit vi är på väg, älskade, är att ni har absolut både inre och yttre förståelse, kunskapen, uppvisandet och uppfattningen av er själv som Mästaren av Er Själv! Så det är bara att träna till Mästare. Det är enkelt eller hur?

“Ni har alla vuxit upp, skall vi säga, på konceptet att erövra mästerskap, vare sig det är i matematik i skolan, oavsett om det är i en hobby eller konstnärliga strävan – vad det nu än är. Och ni har ett talesätt. Ett ordspråk med lydelse “Övning ger färdighet.” Tja, vem bedömer om ni gör ett perfekt jobb eller är perfekta varelser, eller vad – det är ni själv! Det börjar och slutar med er själv inom samtliga era varelser!!!

“Nu kan ni få några extra ingångar – ibland önskade, ibland inte – från era medmänniskor. Och även från Kungarikena av mineraler, djur och växter kommer att svara er, om ni väljer att ansluta er och få ta del deras “uppfattning” så att säga, på hur ni handlar. Och ni har haft många möjligheter på vägen, där ni har varit i en sådan situation att den kunde utvidgas för er att ta del deras uppfattning av hur ni handlar! Ni kan till och med nu vara i ett förhållande där det finns en eller flera varelser som ger er sin “uppfattning” på saker.

“Ja, befria er från allt detta, Älskade, eftersom det kommer att spara er en hel del stress, upprördhet och distraktion, som avleder er från vad ni verkligen är här för att göra, vilket är att bli er egen Mästare! Så jag, Ashtar, är här för att berätta för er min uppfattning, att alla varelser av KärleksLjus, var och en av er är att ni alla är Gudomliga! Ni är alla ansvariga för era egna stigar; ni ansvarar alla för ert eget Uppstignings förfarande och förberedelser, så ta hand om er!!! Var den som Ni kom hit för att vara. Det, Älskade, är Sanningen Om Vem Du Egentligen Är, eftersom det ses i Ljuset.

“Så förfäras inte om någon säger att ni inte är gudomlig och absolut perfekt barn av vår Skapare och så vidare och så vidare. Förlåt! Eller, som en annan av våra stora Mästare, en annan stor lärare har sagt, “ta det inte personligt! *** Var suverän i er själva. Det är en del, en stor del av uppdraget som vi kom hit för att hjälpa till med – FRIHET FÖR ALLA! Det betyder att er egen suveräna frihet, att känna er som vi gör, som Gudomliga LjusVarelser – blir det i er egen dina själv Uppfattning – du har alltid varit och ska alltid vara Mästare. Vad sägs om denna del av Sanningen? Vilken stor introduktion till Ärkeängeln Mikael, som är här med ännu fler Sanningar!

“Ja, jag Ashtar, vill berätta ytterligare en sanning och det är att jag och hela vår organisation håller er i högsta aktning och vi älskar er bortom alla ord som jag kan uttrycka – även om jag verkligen vill att ni ska veta sanningen om vad jag har talat och vad jag förmedlar till er nu! Och det är att ni inte är ensamma – ni har aldrig riktigt varit det. Ni har era högre dimensionella Själv – de olika aspekterna av er, som alltid ser er som det Ljus ni är! Ni har hela Universums KärleksLjus och alla KärleksLjus varelser, och ni är var och en. Vi ser er som En i det KärleksLjuset!!! Så se er i detta Perspektiv och vet, att vi tillsammans ska åstadkomma alla de stora och mirakulösa förändringar som Världen har väntat på !!!

“Och det, älskade familj, är därför ni kom och vad ni är här för att göra. Så låt oss fortsätta med detta! Vi är hedrade och tacksamma att vara i er närvaro och att vara i denna storslagna delegation tillsammans med er. Så låt oss gå vidare i glädje, i kärlek och i vetskap om att vi alla är gjorda av samma gudomliga ljus av kärlek! Och så är det. Salut! ”

 

* Rama och Tara http://www.ashtarontheroad.com/tara__rama_A_A_news_reports.html

** Den utskrift av ärkeängeln Mikael budskap kommer att publiceras.

*** Don Miguel Ruiz de fyra avtalen.

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-practice-forgiving.html

Transkription av Marta.

Given genom Susan Leland, den 12 april 2016. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. Alla rättigheter reserverade, Detta är en gåva till oss alla och det får spridas fritt under förutsättning att alla ackreditering erkänns och att ingen del ändras eller tas bort.

 

 

You may also like...