Uppdatering av Benjamin Fulford – 18 april 2016

9c486-benjamfulford-blue-new

Röda och Gröna asiatiska hemliga sällskap under ny ledning,

lovar att ”få jorden att darra”

En representant som påstår sig vara från huvudfamiljen av Hongmen Globala Kinesiska Unionen informerade förra veckan Vita Draken-Sällskapet att de Röda och Gröna var under ny ledning. Han sade att ”när den asiatiska jätten rör sig, kommer jorden att skaka, men vårt mål är världsfred”. Inte mycket mer kan skrivas om samtalet mellan de Röda och Blåa och WDS (White Dragon Society – Vita Draken-Sällskapet). Men du kan vara säker på att stora händelser snart kommer att utvecklas.

Det finns också en hel del prat från flera källor, inklusive CIA och Pentagon, om att någon form av finansiell händelse, långt större än Lehman-chocken, är nära förestående. Medan erfarenheten har lärt oss att vara försiktiga med datum, går många källor till och med gå så långt som att säga att det kommer att vara den 19 april. Detta är den dag då Shanghai Gold Exchange kommer att öppna sin guld-handelsplattform, som är avsedd att ta över guldpris-sättandet från banker kontrollerade av Khazari-maffian.

http://www.en.sge.com.cn/news-announcement/announcement/537284.shtml

Det är nog ingen tillfällighet då att Deutsche Bank förra veckan medgav i domstolen, att de manipulerat guld- och silverpriset och lovade att släppa alla uppgifter de har om andra stora banker som deltar i prismanipulationen.

Så vi har kineserna som startar en guldhandel samtidigt som de västerländska bankerna, som traditionellt sätter guldpriset, blir offentligt avslöjade för bedrägeri. Shanghai Gold Exchange kommer också att göra det möjligt för asiaterna att tjäna pengar på de stora guldförråd de har utanför marknaden, enligt uppgift. Detta innebär att den kinesiska yuanen kommer att bli åtminstone delvis guldbackad.

Detta är den troliga källan till rapporter som denna:
https://www.superstation95.com/index.php/world/1152

som påstår att Kina ska tillkännage att de kommer att lansera en internationell guldbackad Yuan och sluta acceptera amerikanska dollar, med början denna vecka. Vi har inte kunnat göra en oberoende bekräftelse av detta men kan säga att WDS har rekommenderat kineserna att göra en sådan åtgärd i samarbete med den amerikanska militären och byråer.

Med visshet var finansministrarna och top-centralbankirerna från G20-nationerna samlade i Washington förra veckan, för både ordinarie möten och krismöten. Federal Reserve Board-ledare hade också en hel del krismöten.

Ett synligt resultat var historiskt betydelsefulla nyheter förra veckan om Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) som uttalade sig om bankjättar som JP Morgan, Goldman Sachs, Wells Fargo, New York Mellon Bank och State Street Corp, att deras konkursplaner var ”inte trovärdiga”.

https://www.rt.com/usa/339518-banks-disaster-readiness-regulators/

För att uttrycka det på ett annat sätt, några av de största Khazari-kabal-bankerna och ägarna till Federal Reserve Board har i princip fått höra att de är de facto i konkurs.

Både Pentagonkällor och CIA-källor berättar också att när Federal Reserve Board-ordförande Janet Yellen träffade USA:s president Barack Obama och vicepresident Joe Biden, så bad Yellen den amerikanska militären att mobilisera för att samla ihop bråkmakare och sätta dem i FEMA-läger för att förhindra massupplopp, efter ett planerat Fed-drag för att rädda de stora bankerna genom att stjäla människors besparingar. ”Låt dollarn dö och gör en skuldnedskrivning”, som CIA-källan sammanfattade Yellens förslag. I vilket fall som helst, sade militären nej, de hade andra planer. Yellen borde ha tagit gulderbjudandet som hon erbjöds förra veckan av asiaterna, medan hon hade chansen.

I stället har militären nu tvingat Yellen att få Fed att skicka och publicera brev till JP Morgan för att låta världen veta att ”den är instabil”. Militärt tryck var också bakom FDIC:s varning till de fem stora bankerna, som nämndes ovan. Som ett resultat har Wells Fargo och andra banker börjat träna personalen för ett ”nödsituations-scenario”.

Den amerikanska militären arbetar också aktivt för att skapa en ny regeringsutfärdad US-dollar uppbackad med silver och asiatiskt guld, för att hålla igång den amerikanska ekonomin, efter kollapsen av Khazarimaffians babyloniska skuldslaveri-banksystem, säger WDS-källor.

Fortsätt läsa på http://benjaminfulford.net/2016/04/18/red-and-green-asian-secret-societies-under-new-leadership-promise-to-%e2%80%9cmake-the-earth-tremble%e2%80%9d/

 

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...