Ashtar via Susan Leland, 12 september 2017

Ashtar via Susan Leland, 12 september 2017

 

Ashtar: ”Läckande stövlar och lyxiga Oceanångare !!!”
Ashtar On The Road Telekonferens – 12 september 2017

 

”Ja, hälsningar, älskade familj! Vi är så glada att vara här med er en gång till. Dessa Sammankomster blir alltmer Höga. Naturligtvis talar jag om de energier som ni för med er – vibrationerna, ert medvetande, era Hjärtan och hela ni! Självklart är ni mycket mer än vad ni ser när ni tittar i en spegel. Ni vet det. Ni finns på många nivåer och ni har många, ja, delar, partiklar och så vidare och så vidare.

”Men det som händer är det stora som kommer tillsammans och det har företräde inför alla typer av individuellt självförverkligande i den meningen att det som händer när ni gör era självförverkliganden är att ni förstår vikten av att förenas i Enhet. Nu pratar vi inte om att gå med i någon klubb eller grupp eller något sådant. Vi pratar om Höga Vibrationer, Hög Dimensionell förening med alla Kärleksljusarbetare världen över och bortom!

”Ni hörde om skeppen. * De är ganska stora. De måste vara det för att rymma alla som de kommer att rymma! Nu vet vi att det finns några tvivlare bland dem som är planerade att tas ombord på dessa skepp, efter att de är – låt oss bara säga ”bearbetade” på Planeten Jorden. Ändå blir det allt mer verkligt för dem. De upptäcker mer och mer att de verkligen inte har någon plats som de kan fly till. Vi har låst ner Planeten, vet ni. De kan inte fly. De kan inte komma från Planeten Jorden. Vi har städat ur deras underjordiska utrymmen och platser, och så vad finns kvar för dessa ursprungliga archons, om ni vill, är helt enkelt att stå i Ljuset.

”De flesta kommer inte att göra det frivilligt – men fler och fler gör det! Och det finns alltid det där Ljuset i slutet av tunneln. Det är där för dem alla, liksom för er alla. Det här är den tiden då hela Planeten Jorden befinner sig i sina sista stunder av rensningar, reningar och så vidare. Och ja, de mörka hattarna har ökat svårighetsgraden av det, men det är ett sätt att få det gjort snabbt.

”Nu vet ni att jag inte ger datum. Det var länge sedan jag gav datum. På den tiden då jag först började tala genom denna Röst hade jag många saker som jag var här för att prata om. Men mitt primära budskap har alltid varit Kärlek, Medkänsla, Förlåtelse och Tacksamhet på vilket sätt som helst som jag kunde få ut det!!!

”Och vi har haft några seriösa stunder och vi har haft några roliga stunder på vägen. Jag påmindes härom dagen om de läckande båtarna. Ni förstår, de mörka hattarna har varit i läckande båtar ända sedan dess, ja, ända sedan de kom hit, faktiskt. De visste bara inte om det eftersom de trodde att de var i de stora oceanångarna vid sidan av de läckande båtarna. Men Sanningen är att ni har varit de som har varit där! Jag berättade om det den första gången som jag uppträdde offentligt. Ljusarbetarna har blivit ombedda, som jag gjorde då, att kasta livbojar – ni vet de vita munksakerna på linor – till alla i de läckande båtarna. Och det har varit en del acceptans! De som har accepterat – det är en ganska enkel bild, men ni förstår vad jag menar, har accepterat erbjudandena. Allt fler gör det!

”Vårt mål är givetvis att få in alla i Ljuset. Det kommer inte att hända. Men så fort som någon accepterar en livboj läser vi deras fält. Vi jobbar med dem för att få dem till Ljuset och ja, vi kan ge dem en plats på våra stora, skinande skepp, vackra vita skepp som glöder med Kärlekens energi, men de måste naturligtvis vara på ett ställe där de inte på något sätt kommer att kunna utgöra ett hot mot någon annan på skeppen, för det här är Ljusarbetarskepp.

”Nu var det bara en bild som jag målade upp när jag först uppträdde, men det är en bra bild. Det är en giltig sådan. Den hålls uppe – och så är det mycket viktigt för er att måla era egna bilder! Gör ert eget skapande, men på ett eller annat vis, öppna era Hjärtan ännu mera för att välkomna dem, för att åtminstone ge dem den Kärlek som vi alla är, för på detta sätt kan de åtminstone se att de har en alternativ väg. Och naturligtvis, ju fler som kommer till Ljuset, desto mer Hög energi skapas, och desto snabbare flyttas Planeten upp !!!

”Så om ni behövde en anledning att förena er i Kärlek, Medkänsla, Förlåtelse och Tacksamhet för dessa, så har ni den här, för vi är alla här för att delta i upplyftningen av Planeten Jorden. Det är därför ni är här! Det är därför jag och våra miljarder skepp är här. Så låt oss bara fortsätta direkt med det, eller hur?

”Och, kära ni, vi har några underbara, underbara äventyr på lager – upplevelser, äventyr, vad som helst! Många av er har minnen. De kan vara begravda i ert undermedvetna, men många av er har minnen av att vara en Ashtar befälhavare. Och varför inte, för det är vad ni är!

”Och var tror ni att ni spenderar era sömntider, förresten? Vaknar ni någonsin upp lite trötta på morgonen, eller känns er hjärna som att den har sträckts lite, för att ni har gjort någon form av beräkningar eller varit piloter eller vad? Nå? Kolla in det om ni vill. Vi validerar det för er. Ni har alla fått boardingpass. Det spelar ingen roll om ni har en titel eller inte, kom igen upp bara!

”Nu går vi upp i en Högre livsstil. Vi kallar det Guldåldern, för det är ett bra sätt att beskriva det. Och det finns så mycket på gång, men jag vill ta tillfället i akt för att påminna er om att vi inte är där än. Jo, det vet ni säkert! Det är inget mysterium! Vi är nära, men de flesta av er, vill jag säga, i denna underbara Sammankomst, har lite längre att gå i krokodiltanken. Kanske att gå lite djupare in i mörkret, och kom sedan upp i Ljuset som skiner för alla, hela tiden, i Guldåldern!

”Nu kan vissa av er känna lite förtvivlan. Gör det inte! Vissa av er kanske känner sig mycket ensamma eftersom vi förstår att era familjer kanske inte är stöttar er. Nå? Bara nå ut till varandra! Ni behöver inte känna varandra på den tredje dimensionella nivån. Bara nå ut! Kalla in din Ashtar on the road familj. Det är en ganska stor grupp. Kalla in Ashtar. Jag, Ashtar och Mentorerna är här för er! Kalla in era guider, änglar, vilken som helst som ni vill kalla in, och omge er och lyft upp er i energin av Vem Ni Verkligen Är, med hjälp av energierna hos alla som ni tar med er.

”Det är ett riktigt bra sätt att få er själva upplyfta, för ju mer ni gör det, desto mer kommer ni att åstadkomma permanent vistelse i de Högre Dimensionerna där ni är helt borta från den tredje dimensionella Planeten Jorden, för ni vet att det inte kommer att försvinna. Det finns en alternativ plats där det kommer att fortsätta för de människor som helt enkelt inte är redo. Och det är ingen dom, det är precis som det är!

”Ni, mina älskade, kom för att flytta upp, för att gå vidare. Om ni har en kär vän, en granne eller en familjemedlem eller någon som ni är oroliga för, var inte det! De kommer dit i sin egen tid, i sin egen takt. Ni vet, det finns några människor som bara inte har levt 3D fullt ut, Planeten Jorden-upplevelsen, och de har mer att göra. Älska dem och låt dem gå! Det är det bästa och mest frigörande råd som jag kan ge er. Och framför allt, vi uppskattar Frihet!

”OK! Nå, vi har ett ganska intressant budskap som kommer från St Germain, ** att flytta oss vidare in i den Högre Dimensionella atmosfären. Så låt oss fortsätta och ta in St Germain så att vi alla kan njuta av det, och jag menar NJUTA! Och bli inte avskräckta och upprörda – det är inte vad det handlar om. Det är inte hans avsikt att göra det. Vissa av er kanske blir chockade. Det är okej! Låt det bara lösa sig och ni kommer att känna visdomen och den ultimata Friden och Friheten av det han för med sig.

”Tack, mest Älskade Familj, för att ni är här hos oss i vår Ashtar On The Road Sammankomst för den här dagen! Och så är det. Salut!”

 

* Tara och Ramas utskrift: http://www.ashtarontheroad.com/tara-rama-report-9-12-17.html
** St Germain’s utskrift: http://www.ashtarontheroad.com/st-germain-give-up-war.html

 

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-leaky-boats-9-12-17.html

 

Utskrift av Marta.

 

Givet genom Susan Leland den 12 september 2017. www.AshtarontheRoad.com
© Ashtar On The Road Publications 2004-2017. Alla rättigheter förbehållna; Detta är dock en gåva till oss alla och den kan distribueras fritt under förutsättning att all ackreditering är bekräftad och att ingen del ändras eller raderas.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...