Ashtar via Susan Leland, 13 oktober

images

Verklig Fred kommer från Högre Dimensionell Kärlek!!!”

Ashtar på Väg, Telefonkonferens

13 oktober 2015
Kanal: Susan Leland

 

Hälsningar, älskade familj, och välkommen till Bryggan på mitt skepp, Nya Jerusalem! Ni är alla välkomna hit och ni är hälsade via de högsta Vibrationer av kärlek och glädje! Och det är så att vi tillsammans i vår tur höjer vibrationerna för dem vi utstrålar denna kärlek till – denna Glädje och, ja, denna Fred ut till Världen!

”Nu talar jag om den Fred som kommer från hjärtat. Jag talar om Hög Dimensionell Fred. Jag talar om fred som inte har några dolda agendor, och som inte har kommit till genom krig eller någon form av kontrollerande program. Detta är en fred, okänd för hela Planeten Jorden sedan eoner av tid! Och ändå är den här. Den är här i era hjärtan! Den är här i hjärtat hos alla som har inspirationen. Även om deras hjärnor är inte medvetet medvetna om det, har de inspirationen av att veta att nu är det ögonblick då det skall aktualiseras och realiseras och, ja, tillåtas !!! När hjärtat är fredligt, – kan människan inte låta bli att vara i en Högre Vibration! Och den är där för att finna den Sanna Glädjen och allt som Kärlek föder fram!!!

Så Fred är en mycket nödvändig del av allas sammansättning. Och när människorna är fredliga, kan även djuren finna Fred – Fred för att interagera med människor såväl som med varandra! Ni har kanske har sett några vackra bilder nyligen från era vänner på internet, av djur av olika arter som möts och är tillsammans i kärleksfull fridfullhet med varandra. Och det här är mer och mer hur Fred skall vara synlig för alla!

”Det finns ett talesätt från bibeln, och det är en profetisk talesätt, och det är att lejonet skall ligga ner tillsammans med lammet. Och detta är sant! Mänskliga Soldater kommer hem efter att ha förlorat programmeringen, eller är utan programmering, eftersom deras vibrationer har höjts tillräckligt så att de kommer hem med fred i sina hjärtan. De har redan lagt ner sina vapen, eller så kommer de att göra det. Kvinnor kommer inte bara känna Freden, utan de ska ha befogenheten att resa sig upp och bort från skräck! De flesta män och kvinnor ska ha den befogenheten – och många har redan det.

”Och barn ska vara så Glädjefyllda i sina hjärtan, eftersom de i sina hjärtan redan vet skillnaden mellan fred och krig. Och Fred är deras val! Och de vet att den typ av fred som vi pratar om här, är den som kommer från Kärlek.Det finns inget annat sätt att uppnå denna Höga Dimensionella, Höga Vibrationella, Världsberättigande Fred !!! Och den är lika sällsynt som själva Människans Uppstigning till de Höga Vibrationerna.

”Låt mig förklara när Jag säger att detta är sällsynt. Ja, det fanns samhällen på Planeten Jorden, och besökare – Lemurien är naturligtvis, i sin linda, ett exempel. Och många kom från andra platser för att delta i grundandet av denna civilisation, tog med sig sin kärlek och sin Kärleksfulla Fred, men av olika skäl så bröts den Freden ned. Och Planeten Jorden har i stort – även om den har haft några ögonblick i sin historia – varit en planet där den Verkliga Freden endast har funnits hos dem som höll den i sina hjärtan från generation till generation – de vise, den äldste, ättlingarna eller förstagångsbesökare från andra platser där Vibrationerna var högre och livsstilens medvetande var i Högre Dimensioner, där endast Kärlek och Fred, den typen av Fred, finns !!!

”Men nu förändras allt! Ja – fantastiska nyheter om vad som händer i det som återstår av 3D-världen! Ni hittar det utanför dörren. Det är att lämna 3D bakom er i era hjärtan. Och detta är en fråga, inte bara om andlighet, utan det är en faktiskt vetenskap !!! När ni höjs till Högre Vibrationsnivåer eller ska vi säga, de Högre Dimensionerna, i ert medvetna medvetande, lämnar ni bara naturligt allt som inte är kärleksfullt bakom er!

”Och detta är en process som skapar eller ger den tillåtelse som var och en av er måste ge för att göra era Uppstigningar. Och era uppstigningar inkluderar era fysiska jag, som genomgår transformationer redan nu! Vi kallar det ”transformerande omvandlingar.” Så om ni dröjer er kvar då ni betraktar dessa ord, kan ni även känna en liten pirrning eller surrande! Och om ni vill, kan ni även gå in era egna hjärtan, eller förenas med era Högre Jag och ta det Högre Dimensionella perspektivet för att titta på er själva från ert Kärleksområde, ert skattade Kärlekshus, och allt som Kärlek föder fram. Och, naturligtvis, kan ni be era Högre Jag och era Guider att ansluta sig till att observera er som varelser som, genom Kärlekens energier, faktiskt bemyndigar er till att höja er till Högre Dimensionell Verklighet !!!

”Era kroppar är något som ni skapade för att leva i 3D och, speciellt den här gången, för att flytta upp och ut ur 3D! Och det är därför vi säger att det är Kärlek som är den energi som ger er kraft eller bemyndigar er, och det är lika mycket en vetenskaplig process som en andlig. Man kan inte skilja dem åt. Oh, vi vet! Många forskare på planeten Jorden har försökt. Men även de som är kända för sin, låt oss säga, vetenskapliga genialitet och överlägsna hjärna och så vidare och så vidare – i någon del av dem inser de vikten av det andliga sammanhanget – slussar, stjärngångar ,portaler, och den största av alla är sambandet mellan era egna hjärtan och era Högre Dimensionella Jag, Skapare Moder / Fader Gud och alla varelser av Kärlek i universum, tillsammans med, naturligtvis, Moder Gaia och alla hennes kungariken. Om ni vill kan ni se en bild av detta som ”väl omfattande,” som når ut i alla riktningar för att uppnå denna utsökta gudomliga Anslutning till och, faktiskt, gemenskap med all Kärlek i universum. Och det, mina älskade, är hur planeten Jorden kommer dit!

”Nu kommer vi säga något om Dr. Keshe. Ärkeängeln Michael kommer att säga mer, men vi kommer att säga detta. * Han är en EXTRAORDINÄR VARELSE i en människokropp, eller vi ska säga, en varelse som har kommit in i människokroppen för att presentera för världen, detta snabba sätt att höja Världens Vibrationer och helande för många, många, många av de villkor och situationer som har existerat under makten och kontrollprogrammen av de mörka hattarna! Dr. Keshe gör allt med Kärlek. Dr. Keshe förstår till fullo den fred som Övergår Allt Förstånd. Och medan han föredrar ”Kesh, han är helt bekväm med att ni kallar honom” Dr. Keshee. ”Han svarar till antingen det och bortom. Så, jag talar om namn, förstås.

”Nu har han införlivat Kärlek i sina plasmalådor. Och ni kan hitta många exempel på tillämpningar av dessa plasmalådor. Om ni gillar gamla serier – om jag kan rekommendera er nån – så är det Star Trek Voyager, skeppet Voyager drivs av en plasmavarp kärna. Och ni kommer att märka att alla datorerna svarar på röstkommandon. Det är en del av det kännande systemet. Den Älskade Mästaren ** talade om aminosyrasystemens datoriserade kommunikation. Och det finns många, många program som innehåller denna teknik. Det finns andra äldre program av denna sort, samma typ av Star Trek Voyager. Vi ska tala om dem, kanske, vid ett senare tillfälle.

”Det finns ingen begränsning, eftersom det inte behöver vara det, för vad som kan åstadkommas med användningen av denna Höga Dimensionella Teknologi !!! Men kom ihåg, den presenteras till planeten Jorden för att användas inom ramen för Fred, Kärlek – kärleksfullt tjänande, att hjälpa andra, att erbjuda era tjänster för att aktivera de förändringarna som gör det möjligt för hela planeten att flytta sitt medvetande Högre upp, och så vidare!

”Och så är det, att Star Trek redan är här på planeten Jorden. Det är bara för mänskligheten att omfamna den höga Dimensionella Kärleken, tillsammans med Tekniken, för att engagera sig i fred som Övergår Allt Förstånd, att möjliggöra dess presentation till hela Världen, och jag är glad att säga att ni har gjort det, Mina Kära! Ni och de andra Ljusarbetarna från Planeten Jorden har stått upp och lyst era lampor överallt och sagt: ”Ja! Släpp fram det! Vi är redo! Och vi är förbundna till Fred och Kärlek och alla de förändringar som kommer från att vara bemyndigade av Kärlek, Medkänsla, Förlåtelse och Tacksamhet !!! ”Och så är det – Fred är NU! Så är det. Det är gjort! Salut! ”

 

Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

 

*  Archangel Michael’s Message:

http://www.ashtarontheroad.com/archangel-michael-truth-love.html

**Tara and Rama’s A&A Report:

http://www.ashtarontheroad.com/tara-rama-report-10-13-15.html

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-true-peace-from-love.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, October 13, 2015. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2015. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

Du gillar kanske också...