Hatonn via Nancy Tate, januari 4

images 2.26.50 PM

Wake up call: Hatonn 4 januari, 2016

God morgon! Jag är Hatonn, och jag är här i dag för att berätta om den snabba förändring, som är på väg att utvecklas. Ja, det är en pågående rörelse, som behövs för att förverkliga vad som behövs för den Gyllene Tidsålderns glädje och överflöd på många fler oberäkneliga sätt, än vad ni tror.

Jag säger detta eftersom det finns många rapporter där ute i kommunikationslinjerna, som säger motsatsen. De bestämmer sig för att framställa motsatsen i förgrunden, till vad de ser. De vill inte att folk ska vara redo för vad som kommer och på så sätt försöker de övervinna det som, i många fall, redan är på plats för frihet i detta land (USA övers. anm.) som ska visas på så många sätt.

Ta en stund och sitt i tystnad och reflektera över vad detta kan betyda för er. Detta är början av så många sätt som ni kommer att leva den nya friheten, som ni kan hjälpa till att föra ut folket. Jag talar om mer än bara överflöd av pengar, men också uvertyren av Freds sången, glädje och välbefinnande för alla människor.

Det kommer en våg av energi till planeten, som kommer att märkas och levas på så många sätt. Det har redan börjat, kära, som så många av er har sett. Det kommer att finnas många fler exempel på hur man lever av överflödet här på planeten utan att behöva hålla miljontals dollar i era händer. Jag säger inte att det inte kommer att förverkligas, men tills dess finns det ett överflöd av rikedom i hjärta och själ, som når ut för att arbeta sig in i livet för så många människor.

Det är dags för er alla att se vad som kommer från hjärtat från så många. Under en längre tid har det gjorts förändringar och nu när dessa förändringar kommer i förgrunden i nyheterna och även hos många människors grannar. Det är en fasad av brist, som nu förs fram i ljuset vilket inte längre är sant. Ja, jag säger att hela mänskligheten blir befriad från de förödande liv som de har upplevt. Det kommer från de människor, som har förmågan att kliva fram och krama sin granne. De kan nå ut till dem, som inte har råd med nästa måltid eller inte kan finna en bekväm säng för natten. Det finns många människor som når ut för att hjälpa sin nästa och det fungerar på så många sätt. Det är kraften i kärleken, mina kära. Att leva kärleken är det bästa sättet ni kan hjälpa er nästa, som ni hjälper er själva.

Som avslutning på detta budskap säger jag till er alla att titta på nästa moln på himlen när det når sin symbol för färg och ändrar form. Det kommer att tala till er och få er att förstå att det är med er på sätt, som det inte kan visa just nu. Men det kan ge er sanningen i rörelse och uttryck, som att det kommer en helt ny dag av kärlek och uttryck i allt på den här planeten och hela universum. Ni kommer att få se det på så många sätt och det kommer att berätta att ni lever, som ni lär och sjunger och dansar genom era liv. Det är ett under att skåda! Det är en vacker syn att se och leva när ni ser runt omkring och ser leende ansikten som känns och känns igen, som ansiktet på familjen inom er. Ni är ett med oss ​​alla! Vi älskar er och vi ser och känner er förmåga att kliva fram i era liv och vara den som bor i kärlek för evigt.

Tack så mycket Dear Hatonn,

Mycket kärlek, Nancy Tate

Du gillar kanske också...