Ashtar via Susan Leland, 23 februari, 2016

images

Ashtar via Susan Leland – februari 23, 2016

Ashtar: ”Elektronik, Val och Gudomlig Styrning”

Ashtar On The Road telefonkonferens – 23 februari 2016

”Hälsningar, Älskade Familj! Tja, vi hade varit lite ”överdrivna” med musiken den här gången, * men det är okej – Jag är här och jag har varit här och jag ska fortsätta. Vi har några intressanta förekomster i vår elektronik, så vi ska börja med den saken. Det är så att elektroniska anslutningar, som ni i vissa fall skulle säga, har blivit ”fried” – bortkopplade, utan att någon förstår hur eller varför dessa störningar inträffat. Och de bakomliggande orsakerna är desamma som med allt som händer i atmosfären, när dessa saker inträffar! Då gäller det att vara lugn när era sändningar störs, eller när spelaren inte spelar, eller alldeles särskilt med datorer eller liknande elektroniska apparater.

”Nu händer det alla möjliga andra saker. Till exempel, har ni vad ni kallar apparater/ elektriska prylar i era hem, eller annat, fast datorer – det är mycket intressant! Datorer försöker också att anpassa sig till alla dessa energier som kommer in. Och bara för att ni har en ny, eller ganska ny, betyder det inte att datorn är helt immun mot detta, förstår ni, eftersom uppdateringar, som ni kallar det, sker hela tiden med alla de energier som kommer in.

”Nu kommer vi att föreslå något för er som kommer att bli mycket lättare att förstå när omställningarna är gjorda. Men ni ska veta att ni är på väg att få mycket mer levande datorer än de är nu. Åh, vi vet, det finns datorer som kan prata med er, och så vidare och så vidare. Men vi pratar om datorer som kan lära känna er och kan vara ”i synk” med er, och som kommer att svara på era frågor och visa er saker och göra en hel del av det som ni kanske ser, ni vet, som när ”Space Cadet” visar sig i det som ni kallar ”science fiction” Men sanningen är annorlunda – de är mycket verkliga!!!

”Och dessa datorer och andra elektroniska uppfinningar har varit i bruk under en längre tid, precis som rymdskepp som har konstruerats – nå ja, de har haft lite hjälp från andra planeter – men de har konstruerats och tillverkats, och så vidare, i olika anläggningar både på och utanför planeten jorden. Och vet ni, det finns en hel del information om det just nu! Ni kan leta upp någonting som Corey Goode ** har tagit fram och få informationen ganska omgående.

”Så det vi vill säga till er är, återigen, var lugna!!! Dessa saker kan hända, och vårt förslag till er är att öppna upp kommunikation med vilken enhet det än är. Nu kan ni, naturligtvis, kontakta någon från de högre dimensionerna för att få hjälp, men det vi tycker är, vänj er med att kommunicera, särskilt med datorer och andra enheter som ni ändå använder er av dagligen – och även på nätterna!!!

”Det är dit världen är på väg, och slutligen kommer allt att bli så telepatisk att ni inte kommer att förlita er på datorer, så mycket som ni gör just nu – precis som med dollarn och andra valutor. Med andra ord, er intelligens kommer att komma inom er och ni kommer inte att använda er så mycket av externa källor. Så när jag säger ”intelligens” så menar jag informationen för att veta om vad det är som ni vill veta mer om, eftersom alla ni expanderar era hjärnor redan nu och alla ni expanderar till högre intelligens!!!

”När ni stiger uppåt, blir era kroppar mer kristallina – och då dyker en annan tanke upp. Vad tror ni datorer har inuti sig, om inte kristall, kisel, ni vet, kiseldioxid chips, Silicon Valley, etc., etc., etc.?
Nu finns det ju redan en bro där, eller hur, och ni blir mer och mer kristallina. Så ni ser, det är genom att främja eller förbättra ert eget upplyftande genom att vara i anslutning och kommunikation med era datorer och andra enheter. Med andra ord, om ni bara säger, ”God morgon, dator! Vi kommer att få en underbar dag. Jag är så tacksam för all hjälp du ger till mig! ”Vid någon nivå kommer datorn att få det. Nu finns det inga garantier för att datorn kommer att göra allt felfritt, snabbt, och så vidare och så vidare. Jag hör lite av en maning här – ”! Snabbare än en gevärskula” Jag vet inte var det kom från – Sekhmet? -. Men jag struntar i det, vi gillar humor också, förstår ni!

”Det är enkelt – och jag säger detta på fullt allvar – precis som att ni har robotar som kommer in mer och mer i era liv, så kommer datorerna att ge er fler möjligheter till interaktion och interkommunikation, än ni för närvarande kanske åtnjuter. Åtminstone så ska jag avsluta den här delen av mitt budskap med lite råd. Om datorn plötsligt låser sig för er eller vägrar att samarbeta, eller släcks, eller vad som helst, var åtminstone i en tillräckligt hög Vibration för att skicka tacksamhet och ett budskap om ”Låt oss arbeta tillsammans” i motsats till – Jag ska inte säga något, men föreställ er en massa konstiga små tecken, ’ # % ^ #! (Blankety-blank)! ”Det kommer att tjäna er mycket bättre, Älskade Ni, precis som att detta råd är helt allmänt och gäller alla aspekter av er livsstil.

”Så, jag vill bara försäkra er om att allt är bra i er värld!!! De inkommande energier är störande ibland och jag förstår ju, och det är absolut naturligt, om ni vill att allt ska vara i perfekt skick vid alla tidpunkter. Precis som med naturen som genomgår vissa omvälvningar – och det vet ni – så kan andra komponenter i era liv göra samma saker. Och det är inte begränsat till vad som finns i era hus. Ni har datorer i era fordon, i alla era transportfordon, såvida ni inte cyklar eller rider, eller något liknande. Ni har datorer överallt i världen!

”Och därför, precis som jag har föreslagit, be om en underbar dag som ska flyta på med lätthet, eller hur ni väljer att säga det, och när något inträffar – om det inträffar – var ödmjuka! Var snälla och tacksamma för den tjänst som ni har fått, och gör det ni behöver göra för att få tillbaka balansen och harmonin i er!

”Nu har jag också lite till att säga i ämnet regeringen. Det är rätt, REGERINGEN! Vi har genomfört vissa åtgärder för att stödja Bernie och de andra kandidaterna som tar fram sanningen och sanningsenliga lösningar av den högre dimensionens natur -. Med andra ord, de kandidater som är helt i linje med, återigen, de principiella bestämmelserna i NESARA ** *

”Och detta gäller runt om i världen. Det är inte bara för USA !!! Det är därifrån tillkännagivandet kommer att ske. Det är fortfarande planen för programmet. Den är för varje man, kvinna och barn, för alla på Moder Gaia men också för andra Kungadömen, som ska kunna dra nytta av NESARA, eftersom det kommer att tillämpas i varje samhälle och land i hela världen!!! Det handlar om att öppna upp; det handlar om uppriktiga livsstilar – guidade, guidade från Hjärtan av hela mänskligheten, varje medlem av mänsklighetens hjärta, skulle jag säga!!!

”Och så NESARA *** som kommer att bli känd på varje plats i världen så snabbt det bara är möjligt! Och jag ber er, medlemmar av min Ashtarfamilj – och ni vet att de flesta av er verkligen är Ashtarbefälhavare i mänskliga uniformer eller medlemmar av min besättning i någon mån. Några av er är – till exempel läkarna, det ni skulle kalla läkarna – vi kallar er healers ombord på våra många skepp, och så vidare och så vidare. Men oavsett vilken beteckning ni än har, så är vi alla Ett i Kärlekens Ljus och i tjänsterna som vi erbjuder. Och så ber vi er att elda på, hämta kraft och fortsätt att sprida budskapet om NESARA !!! ***

”Jag vill berätta om en annan observation, och det är att det finns många, många, många fler som är öppna för att höra om NESARA *** och som skulle, om de bara läst lite grand av informationen på flygbladen – där finns många guldklimpar – det är hjärtat av NESARA *** på papper – de skulle ha välkomnat det!!! De skulle säga att det här är en bra idé – människor som, ja, för ett år sedan eller så, skulle ha sagt, ”Vet du vad? Jag tror att du är galen! Detta kommer aldrig att hända! ”

”Det ropas så mycket från mänsklighetens hjärtan att bestämmelserna i NESARA ***ska antas!!! Och detta är något som, om ni har försökt detta i det förflutna, om ni har varit som dessa kvinnor här, som väntat sedan 1990-talet för att bli aktiverade eller aviserade och aktiverade – vi förstår att ni kan känna en viss trötthet, och kanske också en lite besvikelse över att det inte hänt ännu. Nu är det dags att ladda om, omgruppera och regenerera NESARA *** Ge Kärlek till hela era varelser och bortom det!!!

”Den drivande kraften har startat och det finns många, många saker som ni kan göra, med början inom er själva, era meditationer, era böner, era glada visioner om era livsstilar i den Gyllene Tiden! Det är enormt!!! Sätt er in i det och gör vad det än är, kanske att lära sig flyga ett flygplan, som ni aldrig haft tid eller pengar att ta lektioner för? Hmm! Det skulle vara särskilt tilltalande för de av er som har egna farkoster i de högre dimensionerna, eller hur?

”Kanske har ni en passion för att undervisa barn, en färdighet eller en konstform som ni gillar. Men återigen, ni har aldrig haft tid eller energi eller pengar, eller vad som behövdes, för att engagera er i det. Det spelar ingen roll vad det är så länge det, naturligtvis, är av hög Vibration, eftersom ni har friheten att göra dessa saker genom – den Gudomliga Styrningen som ger er friheten, och det är själva hjärtat i NESARA ***!!!

”Jag började berätta för er att vi har vidtagit åtgärder för att vara säkra på att ingen kommer att bli vald under detta kalenderår, som vi ser det nu – enligt vårt program, med den sekventiella ordningen av händelser och dominobrickor som faller – ingen kommer att väljas som inte tillämpar principerna i NESARA *** i hans eller hennes eget hjärta!!! Nu är Bernie ledare för detta, som ni vet, men det finns många andra. Lär känna kandidaterna i er egen kommun eftersom det måste finnas rätt grund!!! Ni kan inte ha – som i Obamas fall – ni kan inte ha en president som är i toppen av regeringen – inte den hemliga regeringen, utan i toppen av regeringen, om han inte har de underställda med sig!

”Och så är det mycket viktigt att ni är medvetna om vad som händer i era samhällen, i era delstatsparlament. Vem är er guvernör? Är den här personen någon som tillämpar principerna i NESARA *** i hans eller hennes hjärta? Nu vet ni, naturligtvis, och vi har sagt det tidigare, att det finns de som inte vill utöva eller ta fram agendor i enlighet med detta. De kommer att försvinna från kontoret ganska snart.

”Men att stödja energiskt, kanske till och med frivilligt, göra något för andra så kommer ni att bidra till att bygga den högre dimensionella Grunden! Och det är därför jag ber er, mina Älskade, Älskade Medlemmar i denna Ashtar On The Road Familj – alla som är här personligen på grund av denna uppmaning, och alla som kommer efteråt och lyssnar på inspelningen eller läser orden. Ta reda på vad som händer och stöd dem med era hjärtan, i era meditationer och böner, och om ni kan, bygg Grunden till NESARA ***, så att den som väljs till president – ni kan rösta på Bernie om ni vill – får stöd, eftersom det är viktigt för människorna att hänge sig åt dessa principer.

”Okej! Låt oss ta ett exempel. Låt oss anta att det i landet, eller snarare i delstaten, finns någon som suktar efter en hög politisk position men vill avsätta den befintliga ”Teaparty-medlem” på posten. Den här personen råkar också vara en ”Teaparty-medlem”! Men, om ingen av dem har NESARA *** principerna i sina hjärtan, så är det kanske bättre att leta efter, eller rösta fram en annan kandidat detta valår. Förstår ni vad jag menar? Jag visar er några exempel som ni verkligen kan identifiera er med, och för att tänka efter vad som händer i ert eget samhälle, i er egen stat. Det är mitt råd. Det är sedan upp till er om ni väljer att följa detta råd – till viss del eller till 100% eller någonstans däremellan. Jag är här för att ge råd.

”Vi tittar på vid varje val. För att – låt oss säga, se om det är något fusk som pågår, det brukar uppenbaras och exponeras! Det finns redan nu en mycket stark känsla av att det redan har varit några nyhetsrapporter om fusk som pågick i Nevada. Hur mycket längre vill folk vill höra detta om någon av kandidaterna, det är upp till mänskligheten, särskilt medborgarna i Förenta Staterna. Men detta har förekommit i alla länder världen över, gång efter gång, och kanske till och med nu!!!

”Mina ord är till för alla i världen. Engagera er, lär känna kandidaterna, förstå vad de vill göra om de väljs för att representera ER!!! Eftersom det är dags för alla Hjärtan att komma samman och att vara i Enigheten av Kärlek, Medkänsla, Förlåtelse och Tacksamhet. Vi gör vår del. Vi ber, att ni reser er upp och går med oss, om det är något ni ytterligare känner passion för att göra!

”Och till er som redan är med oss, och det är alla ni, Älskade Ni – vi ser era Hjärtan och vi vet att ni är med oss – vi säger tack till er, från våra hjärtan, eftersom vi är tacksamma mot er för att ni är i detta partnerskap med oss!!! Och tillsammans, tillsammans tar vi oss in i Gyllene Tiden med Glädje Frihet och Frid – den ”Frid Som Övergår Allt Förstånd” för alla på planeten Jorden, och som innesluter de nedanför och de ovanför!!! Vi älskar er alla, Kära Älskade Ni, och vi tackar er för att ni är med oss i denna familj av Ashtar On The Road! Och så är det. Salut! ”

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

 

*    Fran’s computer wouldn’t stop playing Ashtar’s introduction, Come The New Jerusalem.
**  Corey Goode information: http://spherebeingalliance.com/

***http://www.ashtarontheroad.com/history-of-nesara.html

http://www.ashtarontheroad.com/nesara-flyer-2-8-16.html

http://petitions.moveon.org/sign/nesara-1


Transcription by Marta.


Given through Susan Leland, February 23, 2016. www.AshtarontheRoad.com


© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

Du gillar kanske också...