Rådet via Ron Head 31 augusti, 2016

Rådet/Ron Head

Rådet

via Ron Head

31 augusti, 2016

Harmoni, Enhet, Allt Som är

Om vi fick komma med ett litet råd just nu, så skulle det var detta: skapa en vana, en ny vana. Ändra ert sätt att tänka om er själv.

Det finns för tillfället flera olika sätt som ni skulle kunna lyckas med det. Det stämmer att de flesta av er som läser detta, mycket länge har hållit på med något i den här stilen. Men vi föreslår en särskild förändring, som kommer att ha stor betydelse ända tills precis den stunden infaller, då ert medvetande utvidgar sig, i och med den händelse som snabbt närmar sig.

Det som vi önskar att ni ska göra, är att flytta uppfattningen om ’enhet med allting’ från sfären av er intellektuella förståelse, och kanske även er enighet, till en empirisk vetskap.

Som vi ovan sade, finns det flera sätt att närma sig detta. Ni kan meditera över det i flera timmar eller dagar. Ni kan gå ut och gå i skogarna, på stränderna eller upp i bergen, medan ni funderar på det. Ni kan om och om igen under dagen föra ämnet tillbaka till er uppmärksamhet. Alla dessa skulle vara utmärkta övningar. Naturligtvis kan ni hitta på fler. Men de innehåller alla en viktig sak som skulle vara likadan.

Var och en av de övningar som vi har nämnt, är i grund och botten en avsikt. Man behöver ha en bestämd avsikt, för att kunna uppleva sig själv på det här sättet.

Om ni verkligen behöver en måldefinition just nu, tipsar vi om att ni kanske inte kommer att kunna hitta en som är högre än denna. Hur kan vi påstå det? För när ni gör detta, så utför ni en del av det tunga lyft som kommer att ta hela er värld till de högre vibrationer, som ni så längtar efter att få vistas i.

Er värld har börjat röra på sig till en omgivning av frekvenser, som kommer att lyfta vibrationen hos alla som vill det. Ni har fått höra detta och det är sant. Som alltid, så kommer det att finnas de som verkar tycka det är lätt och de som inte gör det. Det verkar finnas en som är först och en som är sist. Vi erbjuder detta råd till dem som redan är medvetna om processen och önskar göra processen så smidig som möjligt för sig själv. Om ni vill ha ett visuellt stöd, se er själv med armarna utsträckta och ropande: ”JA!!” Vänd sedan om och säg samma sak till dem som finns bakom er.

Vi har ofta sagt till er att ni ska acceptera och tillåta. Det kommer att vara ännu viktigare nu. Men slappna inte av i er vaksamhet och ert omdöme. En hel del missinformation slängs ut, och det kommer att fortgå under en tid. I det ögonblick som en del av någon information väcker oron för rädsla i ert hjärta, försäkra er om att den inte uppstod från dessa riken och den innehåller inte Sanningen. Ja, Sanningen med stort S. Ni behöver endast befatta er med det som innehåller Kärlek, Kärlek med stort K.

God dag på er. Förvänta er mirakler. Förvänta er att själv vara ett mirakel. Se miraklen i dem som finns omkring er. För det är det som ni kommer att få syn på, när ni i sanning kan se.

 

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...