Ashtar via Susan Leland, 8 december

Ashtar

Ashtar via Susan Leland, 8 december

Ashtar: ”Jag Bjuder in Er att Bli

en Aktivist i de Högre Dimensionerna

 

Ashtar On The Road Telefonkonferens:

”Hälsningar Älskade Familj! Vi har kommit till Helgdagarna, och detta kommer bli en helg som inte är lik någon annan!!! Ni har hört det inom er själva, först och främst, eller känt det, eller på något sätt fått meddelandet. Det är Magi på gång. Stor Magi för Planeten Jorden! Och trots allt, vilka är Trollkarlarna förutom ni, Käraste! Man skulle kunna kalla oss Trollkarlsassistenter. Och ja, vi för med oss viss kraft för att stödja och assistera er på vägen – Destination: Gyllene Åldern och alla de Gåvor som kommer inifrån er själva till er själva, liksom från, åh, från en som Saint Germain!!!

”Men den största Gåvan av allt är att ni är Kärleken som Ni Är!!! Det är den Största Gåvan i Universum trots allt. Många, många Mästare har talat om den och insett den – och även ni. Ni – Mästare som går i mänskliga kroppar, Kärlekslärare och lärare av allt som Kärleken framkallar! Och det gäller att vara Kärleken som ni är här. Det gäller att leda vägen. Det gäller att dela Kärleken och att dela vad ni vet om Kärlek, om den Gyllene Åldern, om NESARA, och om att leva i de Högre Dimensionernas livsstil, vilken ni redan gör – i viss utsträckning!

”Ibland känner ni som om ni verkligen är i de lägre vibrationerna i 3D, men ni har också de magiska gyllene stunderna när ni är upplyfta och känner er upplyfta! Och ni vet mycket väl skillnaden. Det hela handlar om känslor ändå. Det handlar om att föra in KärleksLjuset in i era varelser, sprida det genom hela er, få kontakt med hela er, och med allt KärleksLjus i Universum bortom, för ni är en del av det och ändå har ni era egna individualiteter.

”Nu har ni stöttat och underlättat Gyllene Ålderns ankomst. Ni har använt de inkommande energierna mycket bra! De är Kärleksenergier. Och ja, ja, vi vet att ni har upplevt några skakiga ögonblick – de kanske sker fortfarande. Men det är värt det för att få allt – låt oss säga, för att få den sista städningen gjord av era varelser, så att ni kan helt och fullt gå in i Gyllene Åldern och lämna bakom er, ni vet, all 3Dprogrammering och det mesta av vad vi kallar – vi summerar det genom att säga RÄDSLA! (FEAR) F- falsk E-(Evidence) vittnesbörd A (Appearing) verkar vara R (Real) riktig, för den tredje dimensionen är bara en skapelse, ett holodäck inom holodäck, om ni vill, av vad det ni som Mänsklighet behövde erfara. Och ni har gjort er del och ni har gjort det fantastiskt. Och vi säger ’Gratulerar’ ! Ta nu och stig upp och ut från det, och in i den Riktiga Verkligheten där det bara finns Kärlek.

”Nu säger vi detta. Ni är mer informerade om dessa saker än många i befolkningen. Men befolkningen på Planeten Jorden, och jag talar om den mänskliga populationen, vaknar upp mer och mer! Och det finns ledare som använder sina röster. Bernie* är en av dem. Oh, ja, Bernie lyser mycket klart! Och det finns andra, till och med på er politiska arena, ert Hollywood – vad ni kallar, oh, ja, ’de som flyttar och skakar’ i Hollywood. Till och med bland några av era institutioner vilka nästan har hållits på en nivå av helighet av dem som vill föreviga dem, finns det Ljusvarelser redo att inte bara leva själva, utan också assistera er att leva, eller ska vi säga njuter (en-Joying) den Högdimensionella, låt oss bara säga det, Kärleksfulla Servicen med Hög Integritet, som de går mot att enbart erbjuda, utan någon av de andra saker som följer med!!!

”Och ni har de modiga, era whistleblowers. Och till och med några av era länders ledare – Obama är en av dem. President Xi är en annan! Och vad säger ni om Mr Putin? Tala om att använda sin röst! Han talar fred. Han talar ekonomiskt överflöd för alla. Han talar om ett återvändande till att respektera och arbeta med Moder Gaia och hennes Riken vad gäller jordbruk. Han har deklarerat att Ryssland kommer att ha ekologiskt jordbruk redan år 2020!!! Och låt Sanningen bli känd, det kommer hända tidigare än så! Han har hållit borta GMO. Monsanto, Syngenta, Dow och de andra är inte helt glada över det. Men Putin har makten och han har befolkningen. Och, ja, han har viss militär slagkraft.

”Och han är extra speciellt mycket mot icke-märkt, eller vilseledande märkning av mat. Faktum är, hans regering går mot ganska hårda bestraffningar för alla mattillverkare eller odlare som inte tydligt märker maten. Och, dessutom, är Ryssland inte längre beroende av att importera mat och jordbruksprodukter, utan sänder lättnad till länder som, av någon anledning, inte kan producera nog för att föda befolkningen och sina djur och så vidare.

”Nu ger jag detta exempel för jag vill att ni förstår att ni har en annorlunda situation i USA. Den ’mörka lagen’ tornar upp sig! Och de mörka lagen kommer att beröva er, folket, alla möjligheter att insistera på obligatorisk märkning. Den mörka lagen är designad så att förgiftarna kan fortsätta förgifta er medan ni förblir ovetande!

”Så, jag Ashtar har ett erbjudande till er. Och detta är ett allmänt sådant. Vi ber er redan att ta ett steg fram och skriva på NESARA petitionen. Och det gör att fler och fler människor läser det och förstår vad det innebär i dess artiklar och förbehåll. Och, så klart, detta kommer att ta bort bolagen. Bolag kommer inte längre ha personstatus! Och det kommer också att ta bort korruptionen i styrelsen i alla branscher, och så vidare. Men under tiden, gäller det för folket att stödja den. Så vi har redan bett er att höja era röster till stöd. Skriv under petitionen**- sprid ordet!!!

”Nu till något annat. Detta är ett exempel. Vi ber att ni blir Ashtar On The Road Aktivister på alla livsstigar, överallt där ni ser att ni vill hjälpa till eller få till en förändring. Så, till exempel, om ni är bekymrade över riktningen ert land går i på områden som – jag allas rättigheter – men låt oss tala specifikt om kvinnors rättigheter. Varför? För de mörka är så rädda för jämställdhet, eller balansering mellan det maskulina och det feminina. När allt kommer omkring har det varit det maskulina som har fått sin vilja igenom genom skrämsel, krig och så vidare. Vi går inte in på det.

”Den feminina vägen är genom Kärlek och Fred, genom harmoniska diskussioner och kommunikation och förbindelse. Och så de är rädda för det feminina. Så, så klart, vill de försöka attackera det feminina på tredimensionellt sätt och det är, så klart, genom kvinnors kroppar och deras rättigheter. Så om ni känner starkt för detta, höj era röster!!! Skriv på petitionerna! Sprid ordet! Starta en grupp i grannskapet med människor för att tala om sätt att stödja just denna upp-Lysning – detta att sätta Ljus på ämnet så människor kan förstå vad som verkligen händer.

”Den här är bra! Nästa gång ni går till affären, leta upp någon som jobbar där – oh, på köttavdelningen – och fråga om köttet de säljer har gifter i sig. ’Är det giftigt för mig att äta köttet?’ Och när personen säger, ’Jag vet inte – om de säger ’Jag vet inte vad du talar om’, säg, ’ Har ert kött fötts upp på djurfarmer där djuren fått mängder med antibiotika och giftiga saker, och fått äta spannmål som är fulla av bekämpningsmedel och alla olika sorters gifter? Äter de GMO majs eller spannmål?’ Och så vidare! Med andra ord, vet vad ni talar om och var vältalig och tala med Kärlek. Ni är inte där för att kriga med den anställda, som förmodligen kommer att tillkalla chefen. Ni är där för att uttrycka ert uppriktiga stöd för dem, och samtidigt säga, ’Se, ni äter också detta! Hur känns det att förgifta er själva? Är det möjligt att om tillräckligt många av oss konsumenter skulle kunna gå samman med er, så kan vi prata om några sätt att förbättra kvaliteten på det ni säljer?’

Nu, ett exempel på att detta fungerar är den gigantiska varuhuskedjan – de kallar sig själva, varuhuset med namnet ’Costco’. ’Costco har beslutat – på basis av att många av deras konsumenter höjde sina röster individuellt och i grupper, och genom konsumentpetitioner – att inte sälja GMO-lax!!! Detta var nu många människor som satte Ljus på ämnet, eller Glödlamporna sattes på samma gång, men på olika platser på Jorden! Detta var konsumentgrupper som gick samman och skrev petitioner. Detta var också individuellt. Det finns en som sitter i detta rum som levererade sitt personliga brev till en chef på den lokala Costco-affären här på Maui! Så det är en fråga om att individuellt höja sina röster, och det kan ni göra!!! Och om ni vill att en grupp ska arbeta med er, kan ni hitta dem online, eller kan ni, som vi sa, starta en grupp. Bjud in någon att komma och sitta i ert vardagsrum eller vid ert köksbord. Ta en kopp te och prata om vad ni kan har möjlighet att göra i ert eget samhälle!

”Dessa är exempel, Det finns många. Hur är det med Dr Keshes fria energi? Kanske det finns en eller fler av er i publiken som tillräckligt nyfikna för att lära mer om det och sedan hitta några likasinnade för att arbeta med detta i ert samhälle. Det finns en fantastisk person som bor i Santa Fe, New Mexico. Han kontaktade Ashtar On The Road. Det finns en fantastisk kvinna som bor i Calgary, Alberta, Canada. Och det finns andra som hört sig för här och på andra ställen. Få ihop grupper och börja prata om hur ni skulle kunna få fri energi till ert samhälle. Försök inte med hela världen på en gång. GE KRAFT ÅT HELA VÄRLDEN inom ert samhälle! Öppna era Hjärtan och se var ni kan dela Kärleken och visdomen som är inom er!!!

”Känner ni till ett barn som kanske skulle behöva en ny leksak till Jul? Det är Kärlek på sitt sätt – det kanske låter kommersiellt, men för ett barn, uttrycks Kärlek på enkla sätt. Barnen vet redan om att öppna sina Hjärtan!!! Barnen vet redan hur man ger och hur man Älskar! Och kanske kan ni hitta ett sätt att hjälpa ett barn, eller hjälpa ett barns familj under Julhelgerna. Kanske bjuda in någon som inte har ett hem att komma och njuta av er Julmat vid ert eget bord; kanske ta med Kärlek till en plats där äldre bor som inte kan gå någon annan stans.

”Det finns så många sätt för er att Älska varandra, och när ni gör det, den Stora Hemligheten, som jag ska berätta för er. Den Stora Hemligheten i allt detta när ni gör det, duschar ni ert eget vackra jag med Kärlek. När ni öppnar era Hjärtan för att dela med någon annan – även om det bara är ett leende mot någon som står framför er i kassakön, som uppenbart är en aning trött, eller jäktad, eller vad som – även om ni bara strålar på dem under en stund med er Kärlek, förändrar ni hela dynamiken – inte bara för den personen, utan för hela platsen där ni är och, mycket viktigt, ni förändrar den för er själva!

”Varför låta någon annan sända sina sopor till er? Ett annat sätt att säga det är, så klart, att de dumpar dem på er. Varför inte sända er Kärlek – och även om ni säger det, gör det! ’Kan jag hjälpa er att bära era paket? Det ser ut som de är tunga. Är det något jag kan bära till er? Jag går med er till bilen.[Vet ni] Ni vet vilken skillnad det kommer göra? Och det genljuder över hela Världen och genom hela Universum – en kärlekshandling, en Vänlig handling, en handling med Medkänsla! Detta är Högdimensionella saker! Detta är upp, upp och bort från 3D – det är vad ni är här för att göra!!!

”Så jag Ashtar bjuder in er att ta ytterligare ett steg. Jag vet att ni alla är Strålare. Jag vet att ni alla delar er Kärlek och jag vet att ni känner till NESARA och Gyllene Åldern. Jag föreslår bara att ni tar ytterligare ett steg. Höj era röster på något sätt som når från den allra Högsta Nivån av Ljusrikena rätt ner och in i, låt oss inse det, de lägre vibrationsnivåerna i 3D, för vad är ert Uppdrag, när allt kommer omkring? Vad är Ashtar On The Roads Uppdrag; vad är Ashtar Kommandos Uppdrag, i samarbete med de Uppstigna Mästarna, Änglarna, Änglarikena, Moder Gaia och alla hennes Riken, och Moder/Fader Skaparen Gud? Vårt Uppdrag är att gå upp och ut från 3D och till en Livsstil i de Högre Dimensionerna!!! Första stoppet på vägen: Den Gyllene Åldern; Destination: Uppstigning!

”Så låt ert Ljus skina, Kära Ni! Höj era röster. Duscha Världen med er Kärlek och bli Aktivister, var och en av er enligt vad ert Hjärta säger och enligt vad ni ser som er prioritet, för Världen är redo för er att bli en Aktivist!!! Ta ytterligare ett steg upp. Bara en liten bit längre, och ni kommer att göra en exponentiell skillnad, inte bara för er själva utan för hela Världen. Men ni kommer se ännu mer av Ljuset som ni strålar när ni ser i spegeln och hälsar på den Gudomliga Guden eller Gudinnan som ser tillbaka på er. Det är kvantfysik, förenklad dock, men inte desto mindre Verklighet och Sanning!!!

”Nu är det dags! Denna Julhelg med alla dessa Energier som kommer in – Kärleksenergier från Högre Dimensioner – är absolut den mest perfekta tiden i hans och hennes historia på Planeten Jorden, att öka era aktiviteter ännu mer, för ytterligare ett steg mot att bli en Aktivist av den Hög-Dimensionella Typen är ett enormt steg för hela Mänskligheten på Uppstigningsvägen!!!

”Så sätt igång. Gå samman med era guider, er egen guidegrupp, och se vad ni ska engagera er i som antingen är nytt, eller en utökning av något som ni redan gör, för att öka inte bara er roll som Aktivist, utan för att duscha hela Planeten Jorden ännu mer och hela Universum bortom med er Högdimensionella, Gudomliga och, verkligen ytterst Heliga Kärlek!!!

”Och så jag, Ashtar och hela Ashtar Kommando – och ni kan ta detta som om att det är från er till er själva, om ni vill – vi önskar absolut – det när inte önskan – det är Sanning – den mest Glädjefyllda, den mest Glada, Den mest Underbara Julhelgen som ni någonsin, någonsin, någonsin upplevt i denna livstid eller någon annan!!! För, Kära Ni, ni har fört fram det, och ni håller Löftet, det Heliga Löftet som ni avlade för länge sedan, långt borta! Och så är det. Salut!”

 

* Bernie Sanders  ** http://petitions.moveon.org/sign/nesara-1

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-high-dimensional-activism.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, December 8, 2015. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2015. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

 

Svensk översättning: Åsa Falk www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...