Hatonn via Nancy Tate, 16 december

images 2.26.50 PM

Hatonn, 16 december 2015

Via Nancy Tate

 

Det kommer en tid för alla då det är perfekt att gå vidare med inspiration och tillit till er själva, vilket sporrar er att gå framåt. Dessa dagar är i harmoni med allt, för med det som sker utanför er finns det ett lugn före den storm som inte kan förnekas.

Jag är Hatonn och jag är här idag efter att ha sett att så många av er börjar öppna upp och ansluta er till Kärlekens Ljus. Jag ser hur ni frambringar Kärlek tillsammans med sanningens soliditet till världen. Det går inte att missa för dem som ser och känner er energi.

När ni presenterar det som ni själva är i samklang med i era liv, visar ni hur fantastiskt det fungerar. Det ger andra en möjlighet att själva se och känna var de står i sina beslut och tankar i det ögonblicket. Det står klart för er att det finns ett berg av motstånd som sakteliga smälter bort. Det visar på vad som är viktigt för er att uppmärksamma.

Ni börjar minnas de energier som sjunger för er och genljuder genom ert väsen om hur ni kunde manifestera det som ni visste skulle ge er den perfektion som ni eftersträvade. Ja, jag talar om den tid när ni hela tiden levde i nuet och bestämde er för att komma till den här planeten och leva av det ni skapade här. Ni kom som en Fulländad Varelse, som skulle vara ett föredöme för resten av skapelsen. Det är vad ni har varit i skapelseprocessen, och som ni alltid kommer att välkomna som en tankeställare i era upplevelser framöver.

Vi är här nu för att tala om för er att ert fullbordande av det ni kom hit för nu finns precis runt hörnet. Det ska bli intressant att se vilka steg ni, och andra i Universum, tar med det som finns runt hörnet. Som ni förstår så varierar hörnen i storlek och uttryck.

När ni går igenom det ni har skapat och ser er kraft, kommer ni att uppskatta det ni har just nu, såväl som det ni önskar för era kommande upplevelser i era liv. Ta er tid att uppskatta det ni har skapat. Ge er sedan en klapp på axeln i förundran och tacksamhet för allt ni har skapat genom alla era liv. Utgå därifrån och skapa i det ögonblicket den som ni är. Ni är det exempel som hela Skapelsen Älskar.

Den här tidens firande är ett uttryck för er Kärlek och Kraft. Jubla och fortsätt med ert liv som den magnifika varelse ni är.

Tack kära Hatonn

Nancy Tate.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...