Ashtar via Susan Leland, 9:e augusti

images

Ashtar On The Road telefonkonferens 9:e augusti, 2016


”Hälsningar, Älskade familj! Hastigheten har verkligen ökat, eller hur? Och vi vet att det inte finns någon av er, som inte känner av dessa energier som virvlar runt. Det som är konstant är NI – era Hjärtan, er Kärlek! Jag börjar med att påminna er om att vi är här tillsammans som partners. Vi skulle inte ha kunnat utföra vårt uppdrag utan er hjälp, ert stöd och, framför allt, genom att ni delar med er av ert Kärleksljus till oss. Och så är vi här för att vi svarade på ert anrop!!!

”Ni sa,” Kom igen, kom hit. Vi kommer att göra detta. Vi kommer att ta oss upp till ett högre dimensionellt liv, och vi bjuder in er. Och vi ger er tillåtelse att kommaa hit, med er Kärlek, med era Tekniker, för att hjälpa vår planet på dess GUDOMLIGA RESA” och, ödet som ni alla känner till – oavsett hur länge ni känt till det, ni kom hit för att vara deltagare vid denna stora höjdpunkt och fest som vi kallar den ”Gyllene Tiden!

”Nu finns det närmare detaljer, och vi har berättat om det här förut. Men vi kommer att berätta nu också, som vi gjort tidigare, att huvudsaken i detta är KÄRLEK – tillsammans med Medkänsla, Förlåtelse och Tacksamhet! Jag har framfört detta genom den här rösten i drygt 12 år, som ni uppfattar tiden. För mig är det bara ett ögonblick. Men jag ska säga er detta: Aldrig tidigare har Ashtar Command haft ett uppdrag med en sådan stor betydelse för universum!!! Ja, ni hörde rätt!

”Detta är centralt, naturligtvis, för Planeten Jorden, för ert solsystem och er galax och bortom – Jag skulle vilja säga vår galax, även om jag har varit i andra. Det lyckas – det är instiftat!!! Och det lyckas eftersom ni har rest er. Ni finns bland Ljusarbetarnas ’legioner. Jag vill inte kalla dem arméer. Även om jag kan verka ha en militär framtoning, eller aura eller närvaro, eller hur ni väljer att se mig – jag är framför allt en Varelse av Ljus, likt er! Och då kan vi helt enkelt säga att vi delar ett uppdrag tillsammans, som Varelser av Kärleksljus eller Kärlek!

”Och det är vår främsta motivation och det är den energin som alla i universum behöver. Prata med Dr. Keshe.* Han kan berätta vad som kan göras med dessa höga energier, dessa höga dimensionsenergier. Prata med dem som använder denna energi i sina blåa behållare,** och dess healing med skalärvågor***. Prata med de som kan tekniken, som vet hur man kan föra in energin och fokusera den. Förutom detta, öva, öva, öva er att föra in Kärleksljuset, och dela med er av det!

”Jag vill säga detta: Uppdraget för varje Ljusarbetare på Planeten Jorden – under, på, över och bortom – är att göra just precis det. Allt annat som ni väljer att göra, oavsett om det är att hjälpa en hemlös människa, eller att hjälpa ett helt land att återhämta sig från någon form av förödande förstörelse, eller att berätta för någon annan det ni känner till, från ert Hjärta till deras – oavsett hur ni gör för att dela energierna, energier av kärlek och dess ljus, är ett plus! Och vi inbjuder er alla att delta i ytterligare uppdrag. Men det viktigaste för er är att vara Ljusarbetare!!! Och det är verkligen inte så mycket arbete. För er som tränar på att föra in Ljuset, eller dela med er på något sätt, är det angenämt (de-lightful), eftersom det är Högt!

”Som ni vet, har vi haft eoner av tid för att observera mänskligheten. Vi säger att det ultimata Höga är att bli Hög på Kärlek och ni behöver inga främmande ämnen för att göra det! Vi säger att det ultimata healingverktyget är Kärlek! Det ultimata sättet att lösa alla typer av konflikter och skapa fred, varaktig fred, är med Kärlek! Det ultimata sättet för att skapa det ni väljer att skapa, så länge det handlar om era egna liv, är genom att utnyttja de Höga energierna av Kärlek!

”Ni vet vad som händer när ni hamnar i en låg vibration. Vad attraherar ni då? Er bil startar inte och ni har en tid att passa för något mycket viktigt – kanske till och med något avgörande. Älska er bil! Det kan vara så att er bil behöver lagas, men börja med att uppskatta allt som finns i er värld, – människorna och de andra invånarna i Moder Gaias Riken, inklusive kristallerna som kan vara delar i vissa av era ”saker”. Det finns mycket visdom inom det och vi vill passa på att poängtera det!

”När verktyg är inblandade, då finns det enkla tillämpningar av energierna som kommer in, med de kraftfullaste formerna av energi, på planeten jorden! Det finns program som till och med förstör kärnvapen. Det finns program som rensar upp på planeten! Jag talar om de mest förekommande komponenterna på planeten – som jorden på Jorden, och dess luft och vatten!

”Det finns många uppfinningar som innehåller dessa högre dimensionella energier, och de kommer med en sådan fart, att de blir ”nuet”! ”De är inte långt borta, redan under år 2050, kanske ni kan få en glimt av dem! Nej nej nej nej nej!! Det sker ”NU” som ni uppfattar tiden. De är här NU!!! Även om de ännu inte presenterats, är de här, och det verkar som om de förflyttar sig in i den Gyllene Tiden tillsammans med er. Fast i själva verket finns de redan där och väntar på er! Låter inte det underbart, magiskt, som om ni flyttar till något sorts sagoparadis?

”Nej, Älskade Familj! Om ni kan fokusera på detta bara ett ögonblick – och strunta i ert twittrande, era sms och era nyhetsrubriker, och allt annat som ständigt kommer i er väg – fokusera på den Gyllene Tiden som er sanna verklighet, eftersom det är det den är! Den är verklig. Det är er sanning! Den finns här för er att flytta in i. Och ju mer ni stärker den med er Kärlek, med era Höga Dimensioner, er Höga Vibrationsenergi, desto mer blir den er verklighet, eftersom den redan finns där. Eller ska jag säga ”här”?!!!

”Kommer ni ihåg när ni var unga – eller kanske inte så unga – och ni åkte karusell eller försökte vinna en mässingsring, som var första pris. Ja, ni är på en mycket snabb bana, kanske mer likt en berg- och dalbana, men föreställ er en berg- och dalbana som ständigt är på högsta punkten, och bara blir högre! Föreställ er då att det finns vinster för alla – inte bara för en!

”Tror ni att ni bara kan ha en dröm, en vision för er själva? Inte alls! Ni kan ha ett oändligt antal – så många som ni vill – det är vad jag säger! Så kör på och tro inte att ni kommer att missa det, och inte få någon mer möjlighet. Det gäller er verklighet också! Det var vad de ville att ni skulle tro – som t ex ”Ni förstår, ni har levt ert liv och åldrats, och sedan blir ni sjuka och dör. Så är livet.” Stopp och belägg! Radera det!!! Det är den gamla programmeringen och den är inte bra för er. Ni vet att det inte är sant. Ni är oändliga ändå!!! Ni kan lämna er kropp om ni väljer det, men kom ihåg, det är ert val! Och kom ihåg att ni är här för att ta era kroppar med er in i den Högre Gyllene Tiden, och Uppstigningen bortom!

”Så med alla dessa goda nyheter, varför i hela friden vill ni fokusera på något som sänker er? Vi föreslår att ni håller fast vid de Höga Energierna av Kärlek och allt som Kärleken skapar!!! Kärlek skapar inte polaritet. Kärlek skapar inte rädsla med alla dessa rädslobaserade känslor, tankar, attityder och program.

”Nu har ni fått en hel del övning av att känna dessa låga vibrationer. Kom ihåg, att som en medlem av Mänskligheten, erbjöd ni er frivilligt att uppleva det – för eoner och eoner av tid sedan. Och ni erbjöd er att sjunkna ganska djupt ner i det. Ja, att bli förslavade är ett annat ord, men även det frivilligt för att vara här nu, för att höja upp er och ta er ut ur det, för att fånga visionen av de Högre Rikena och den Gyllene Tiden. Så sträck er efter den!!!

”Och om ni börjar känna lite av en nedåtgående spiral, ta er tillbaka upp igen. Unna er själva att leva i den Gyllene Tiden! Visualisera den. Le åt den. Och öva på Kärlek, Medkänsla, Förlåtelse och Tacksamhet till er själva, Älskade Ni, och jag lovar er att när ni gör det, blir det ytterligare ett uttryck för er varelse som Ljusarbetare! Kärleksenergin som ni använder till detta – som ni nyttjar, som ni expanderar mer och mer – tar automatiskt fram helheten för Planeten Jorden och bortom Universum! Och ni, Älskade Ljusarbetare, är oändligt älskade och tackade. Och denna familj av Ashtar on the Road är välsignad av er varelse, som är här med oss alla! Och så är det. Salut! ”


* http://www.keshefoundation.org/

** http://www.bluroom.com/

*** https://www.selfhealgo.com/

Översättning Margareta Jonåker

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-nr-1-mission-be-lightworkers.html


Transcription by Marta.


Given through Susan Leland, August 9, 2016.www.AshtarontheRoad.com


© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

Du gillar kanske också...